Сервиз на Xiaomi Redmi 4a

Samsung Galaxy S9+

Сервиз на Xiaomi Redmi 4axiaomi-redmi-4a

  • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Xiaomi Redmi 4a
  • Смяна на жака за зареждане на Xiaomi Redmi 4a
  • Смяна на жака на слушалките на Xiaomi Redmi 4a
  • Смяна на микрофон на Xiaomi Redmi 4a
  • Смяна на лентов кабел на Xiaomi Redmi 4a
  • Смяна на камера на Xiaomi Redmi 4a
  • Ъпдейт на софтуера на Xiaomi Redmi 4a
  • Преинсталиране на ОС на Xiaomi Redmi 4a

Разкодиране на Xiaomi Redmi 4a- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Redmi 4a- ЦЕНА 15лв.

Xiaomi Redmi 4a

 

Производител: Xiaomi
Модел: Redmi 4a

xiaomi-redmi-4a 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Redmi 4a

 

Описание

В историята на фирмата Xiaomi първото представяне на иновациите се излъчва в официалния канал на YouTube. Тази чест има не само redmi 4 – представителя от средния ценови сегмент, но и по-голямия бюджетен Redmi 4а. Устройството се отличава с метален корпус, изработен в два модерни цвята: розово и златно. Независимо от избрания цвят на притурката, предния панел е бял. Като се има предвид компактните размери и цветове на разположение, може да се види, че създаването на тази притурка, е забележителна и е насочена по скоро върху женската част от публиката.

Сервиз на Xiaomi във Варна и София

Външни функции

Въпреки ниската си цена, тялото на смартфона е изработено от висококачествен алуминий. Това дава много приятни тактилни усещания във взаимодействието с устройството. В Redmi 4а дизайна е доста по-различен от по-големия брат и най-вероятно е препратка към лидера на продажбите от изминалата година – устройство Redmi 3S.

 

Сервиз на Xiaomi Redmi 4a

На предния панел има пет-инчов екран, със заобиколен и доста тесен обхват. Под дисплея са разположени стандартните елементи, присъщи на почти всички устройства Xiaomi:. Touch клавиши “Меню”, “Home” и “назад ” Всеки от тях е определен със собствена икона. Под стъкло има скрити светодиоди, които осигуряват заглушено фоново осветление, което гарантира удобство при използване дори при слаба околна светлина. Над дисплея се намира предната камера, слота за слушалки, защитен от попадане на малки боклуци, използвайки метална решетка, както и набор от различни сензори. От дясната страна са “бутоните за контрол на звука и бутона за отключване, направени в тон с тялото. Инженери на Xiaomi отново доказаха, замислено качеството на своите продукти, както физически, така и клавишите са лесни за използване. От другата страна се забелязва комбинирания слот за SIM-карта, отваряща се със специален “клип”.
Има няколко възможности за използване на слота. Това включва комбинация от две Nano SIM-карти, както и една СИМ-карта и карта с памет. Обемът на последната може да бъде до 128 GB. В долната част на смартфона е гнездо за зареждане на вградения микрофон. На “гърба” е основната камера и LED светкавицата.

Ремонт на Xiaomi Redmi 4a

Диспей:
резолюцията на дисплея е 1280 х 720 пиксела, което осигурява удобен изглед, абсолютна плътност от 296 точки на инч. Матрицата се формира от технологията IPS и по този начин може да се угоди на качеството на снимка на потребителя, с естествен цвят на дисплея. Въпреки цената на устройството, изображението почти не се подлага на инверсия и при най-широките зрителни ъгли. Висока степен на защита от драскотини и други козметични повреди, заради използването на специално закалено стъкло.


Хардуерни възможности


Ролята на “ядрата” на устройството действат като чип Snapdragon 425, изграден на базата на четири ядра Corteh-A53. Резервен капацитет на процесора от 1,4 GHz. Както е използване на Adreno видео ускорител 308, работещ на 500 MHz. Количеството на вътрешния RAM е около 2 GB. Модулът е произведена от стандартния LPDDR3 667, който може да гарантира бързото изпълнение на възложените му задачи, както и превключване между приложения. ROM капацитет е 16 GB.
Резолюция от 13 мегапиксела основна камера. Присъстваавтофокус и светлочувствителност F / 2,2 са гаранции за качество на изображенията дори при слаба светлина. Отговорна за “селфи” снимки е предна камера от 5MP има модул, който е също / 2,2. И двете записват видео в FullHD формат. Качеството на материалите е на ниво, а благодарение на патентована технология процеса на снимане е толкова прост и ясен дори и за начинаещи. Вградена батерия е почти водещата сила – 3120 mah.  Mинимална консумация на енергия, устройството е в състояние да издържи до два пълни дни на работа. Предварително е инсталирана най-новата версия на Android операционна система, разширена с Xiaomi MIUI 8. Устройството има размери 139,5 х 70,4 х 8,5 мм и тегло от 131,5 грама.

Продукт известен още и като Xiaomi Redmi 4a, XIAOMI REDMI 4A, xiaomi redmi 4a, Redmi4a

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Redmi 4a, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за xiaomi redmi 4a

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.