Сервиз Apple - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз Apple

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!

Сервиз на телефони Apple

Сервиз на таблети Apple

Сервиза за мобилни телефони Apple Варна

Нито един телефон не може да бъде защитен от повреда или счупване, пък бил той и любимия Apple. Дори на него могат да му се случат редица неща, като надраскване, изтърване, пукнат или дори счупен дисплей, загуба на звука и много други.

Ако нещо от това сполети вас и вашия iPhone, не предпиемайте самостоятелен ремонт, тъй като може да задълбочите повредата. Не се колебайте да се свържете с нашия специализиран сервиз за ремонт на смартфони и други мобилни устройства Apple.

Ако екранът на вашия iPhone не свети или не работи микрофона, звукът е изчезнал или не работи Home бутона, нямате Wi-Fi, не работи сензорният дисплей или каквато и да е друга повреда може да се свържете с нас. Нашият специализиран сервиз във Варна може да ви помогне още за смяна на батерия, смяна на Старт (Power) бутон на iPhone при повреда, ремонт на предна и задна камера, за да запечатате вашите моменти. Ако пък имате проблеми при зареждане на вашия iPhone и повредата е в жака за зареждане, можем да го сменим.

Очакваме ви дори за повреди, за които ви се струва невъзможно да бъдат отстранени!

Нашият сервиз за мобилни (gsm) устройства Apple поддържа в наличност всички части за вашия iPhone. Ние ви даваме гаранция за извършения ремонт и кратки срокове – защото знаем, че това е важно за вас.

 

Най-честите проблеми свързани с работата на iPhone:

 Не свети екрана, не работи микрофона, няма звук, не работи Home бутона, няма Wi-Fi, не работи тъчскрин, отключване и разкодиране, смяна на тъчскрийн и дисплей на iPhone.

 iPhone сервиз

 Ето и някои често срещани ремонти:

   

Смяна на предно стъкло (Lens glass), дисплей  (LCD) и тъчскрийн (Digitizer)

Ако екранът на вашето устройство е счупен, напукан, силно надраскан или замърсен

извърши в специализиран сервиз. Опитите сами да смените екрана могат да доведат додо степен невъзможна за почистване, се налага смяна. Смяната на екрана трябва да се други повреди в апарата и крият рискове от нараняване.

 

   

 

 

Смяна на задното стъкло на iPhone

Задното стъкло на iPhone може да се счупи при удар, изпускане и натиск. Смяната на задното стъкло следва да се извърши в специализиран сервиз. Опитите сами да смените стъклото могат да доведат до други повреди в апарата и крият рискове от нараняване 

   

 

 

Смяна на Home бутон на iPhone

При повреда на Home (основния) бутон на iPhone, устройството може да стане практически неизползваемо. В никакъв случай не разглобявайте сами апарата, тъй като може да задълбочите повредата. Използвайте услугите на специализирания ни сервиз, където ще ви предоставим възможно най-доброто обслужване

 

   

 

 

Смяна на Старт (Power) бутона на iPhone

При повреда на Power (старт) бутона, както следва телефонът няма да може да се включи и ако е останал във включено състояние няма да бъде възможно неговото изключване.

   

 

 

Поправка на бутона за контрол на звука

Ако бутона за контрол на звука работи само в едната посока или не работи напълно, обърнете се към нашия сервиз за смяна на бутона.

   

 

 

 

 

 

Ремонт на предна и задна камера

Мобилните телефони от среден и висок клас вече се произвеждат не с една, а с две камери – предна и задна с висока

 разделителна способност. Ако една от двете камери престане да работи рестартирайте телефона си. Ако дефектът продължава и камерата заснема изображения с лошо качество трябва да се обърнете към специализиран сервиз.

   

 

 

Ремонт на жака за слушалки 

 Жакът за слушалките се поврежда често, особено ако носите телефона си в джоба. При тази повреда се налага жакът да бъде сменен. Смяната се извършва само в специализиран сервиз.

   

 

 

Ремонт и смяна на жака за зареждане

Ако жакът за зареждане на вашия телефон не работи или създава проблеми при захранване на устройството, ние извършваме подмяна и поставяне на жак за зареждане.

   

 

 

Смяна на батерия

Ако вашият телефон губи бързо заряда си, необходимо е батерията му да бъде сменена.

   

Ремонтът в Сервиз за gsm Skyfon – Варна включва части, труд и 1 месец гаранция.

Сервиз за gsm Skyfon – Варна извършва ремонт на всички мобилни устройства iPhone 2G, 3G, 3GS, 4, 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, SE, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus и iPad, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad 9.7 (2017), iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, mini 2, mini 3, mini 4, iPad Pro 9.7, Pro 12.9, Pro 10.5 (2017), Pro 12.9 (2017), iPod

 

 


Footer brands Skyfon service