Сервиз на Xiaomi Redmi 4

Samsung Galaxy S9+

Сервиз на Xiaomi Redmi 4

xiaomi-redmi-4

  • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Xiaomi Redmi 4
  • Смяна на жака за зареждане на Xiaomi Redmi 4
  • Смяна на жака на слушалките на Xiaomi Redmi 4
  • Смяна на микрофон на Xiaomi Redmi 4
  • Смяна на лентов кабел на Xiaomi Redmi 4
  • Смяна на камера на Xiaomi Redmi 4
  • Ъпдейт на софтуера на Xiaomi Redmi 4
  • Преинсталиране на ОС на Xiaomi Redmi 4

Разкодиране на Xiaomi Redmi 4- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Redmi 4- ЦЕНА 15лв.

Xiaomi Redmi 4

 

Производител: Xiaomi
Модел: Redmi 4

xiaomi-redmi-4 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Redmi 4

 

Описание

Преди няколко дни, а именно на 4 ноември, компанията представи Xiaomi Redmi 4 – нова позиция на смартфоните от средния ценови сегмент. Устройството е продължение и изключително успешен по отношение на продажби. Подобно на предшественика,си Redmi 4 е в състояние да се похвали с качествени материали, отличен монтаж, дълъг живот на батерията и демократична цена. Фирмата е работила доста успешно за коригиране на незначителните недостатъци в предишния модел, като същевременно добавя нови “чипове”, които могат да го представят в още по-приятна светлина.

Сервиз на Xiaomi във Варна и София

На клиентите се предлага избор на притурката в три налични цветове – сребро, злато или тъмно сиво.  Корпуса е компактен и е направен от едно парче алуминий. Благодарение на външна повърхност с помощта на керамиката корпусът се чувства изключително приятен на допир. Дизайнът може да се нарече обичаен за Xiaomi смартфоните, но не по-малко стилен. Принадлежността към дадена фирма се разпознава от пръв поглед. На предната страна има 5-инчов екран. Над него се  намира слота за слушалкте защитен от замърсяване с метални пластини, предна камера има набор от сензори. Под екрана ще забележите три сензорни клавиша (меню, назад и за приложенията). Всеки от тях е белязан от икона, също така имат осигурено осветление, за по-лесно боравене с тях в тъмното.

Сервиз на Xiaomi Redmi 4

Устройството трябва да бъде похвалено с малкото пространството около дисплея, което в съчетание с размер на екрана, може да се постигне миниатюрен размер на корпуса. Xiaomi Redmi 4 стои удобно дори в миниатюрна женска ръка. От лявата страна на смартфона е хибридния слот за SIM карта и карта с памет. Има няколко различни опции за използване на слота: микро-SIM и нано-SIM или микро-SIM и флаш карта с памет. Обемът на последната може да бъде до 128 GB. На противоположната страна е зает от физическите контроли и бутона за контрол на звука, бутона за включване / изключване е направен от метал, боядисан в цвета на корпуса на тялото.  В долната част в центъра е конектора с MicroUSB за зареждане, чиито страни са скрити в микрофон и говорител. Микрофонът осигурява отлично качество на звука и не създава никакви проблеми за събеседника. Говорителя разполага и с доста голям обем и отсъствие на външен шум. В горната част е оборудвана с допълнителен микрофон, чиято основна цел е да подобри намаляването на шума при запис на видео, както и жак за слушалки 3.5 mm и инфрачервена предавател за контрол. На задната повърхност на притурката са поставени основната камера, скенера за пръстови отпечатъци и двойна LED светкавица. Традиционното лого е фино гравирано в долната половина на повърхността.

Ремонт на Xiaomi Redmi 4

Резолюцията на дисплея е 1280 х 720 пиксела. За матрицата се използва технологията IPS, която осигурява правилното картографиране на цялата цветова палитра. Контрастът е висок и изображението не избледнява и не се обръща дори при максимални ъгли на видимост. Като защита действа закаленото стъкло с леко заоблени ръбове на 2,5D технология.

 

Продукт известен още и като Xiaomi Redmi 4 XIAOMI REDMI 4, xiaomi redmi 4, Redmi4

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Redmi 4, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за xiaomi redmi 4

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.