Сервиз на Xiaomi Redmi 3

Samsung Galaxy S9+

Сервиз на Xiaomi Redmi 3

xiaomi-redmi-3

  • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Xiaomi Redmi 3
  • Смяна на жака за зареждане на Xiaomi Redmi 3
  • Смяна на жака на слушалките на Xiaomi Redmi 3
  • Смяна на микрофон на Xiaomi Redmi 3
  • Смяна на лентов кабел на Xiaomi Redmi 3
  • Смяна на камера на Xiaomi Redmi 3
  • Ъпдейт на софтуера на Xiaomi Redmi 3
  • Преинсталиране на ОС на Xiaomi Redmi 3

Разкодиране на Xiaomi Redmi 3- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Redmi 3- ЦЕНА 15лв.

Xiaomi Redmi 3

 

Производител: Xiaomi
Модел: Redmi 3

xiaomi-redmi-3 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Redmi 3

 

Описание

Фирмата Xiaomi направи най-добрите бюджетни решения със серията Redmi. Те не предлагат напреднал хардуер, като поредицата Mi, но за софтуерни дефекти и несъвършени алгоритми, няма. Бюджетния смартфон Xiaomi Redmi 3, продаван в Китай за 699 ​​юана (7,5 хил. Рубли). 10.5 хил. Рубли, тази цена за Redmi 3 е повече от оправдана. И по-долу, ще ви кажем защо.

Сервиз на Xiaomi във Варна и София

От гледна точка на материали и дизайн Xiaomi прави голям ход на пред. Забрави случаите с пластмаса. Сега на мода е метален гръб. Изборът на купувача се предлагат четири варианта на покритие в Redmi 3: черен (черен преден и тъмно сив отзад), Бял (бял отпред и светло сиво отзад), злато (златно отпред и отзад, в един модел) и класическо златно. Зад горната и долната част на пластмасовите вложки е антената, дисплея е направен от същата пластмаса, но гланциран, метал.

Сервиз на Xiaomi Redmi 3

Лазерно гравиране с решетка е много объркващо.  След като се запознаете с телефона лично, няма да видите в дизайна някакви отблъскващите забележки. Той изглежда необичайно и в същото време свежо, не скучно и най-важното уникално. За 5 инчов смартфон има подходящи размери Redmi 3 е 139,3 х 69,6 х 8,5 мм. За сравнение с Apple iPhone 6S с дисплей 4.7 ” и 138.3 х 67.1 х 7.1 mm. С апарата е удобно да се работи с една ръка, той е добре сглобен и е с ергономичен дизайн – страничните бутони са в правилната височина, заоблени ъгли, дебелината от 8.5-мм улеснява достатъчно комфорта. Но Xiaomi Redmi 3 е с 1-1,5 мм по-тънък и с по-мощна батерия от 4100 mah. Надяваме се, че примера на китайския лидер, ще бъде последван от други производители.

Ремонт на Xiaomi Redmi 3

От елементите на дизайна, искаме да подчертаем LED светлната, която се намира под бутона “Home”, инфрачервен предавател за контролиране на битова техника в горния край, както и мултимедиен говорител, който леко се припокрива от повърхността и звучи добре. На предната страна се украсява 5 инчов IPS HD екран с гъстота на пикселите от 294 точки на инч. С добре калибрирана цветна температура, можете да направите корекции на екрана с настройките. Екранът е отзивчив, минималната и максимална яркост не е задоволителна, ъглите на гледане са с високо безкритично избледняване при диагоналните писти. Олеофобичен слой присъства. Като цяло Redmi 3 е с нетипично качество и уникален дизайн на панела.

 

Продукт известен още и като Xiaomi Redmi 3, XIAOMI REDMI 3, xiaomi redmi 3, Redmi3

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Redmi 3, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за xiaomi redmi 3

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.