Сервиз на Xiaomi Mi Max 3 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Xiaomi Mi Max 3

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

 

Сервиз на Xiaomi Mi Max 3

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Xiaomi Mi Max 3
 • смяна на странична рамка на Xiaomi Mi Max 3
 • подмяна на камера на Xiaomi Mi Max 3
 • подмяна на микрофон на Xiaomi Mi Max 3
 • подмяна на слушалка на Xiaomi Mi Max 3
 • подмяна на USB конектор на Xiaomi Mi Max 3
 • подмяна на високоговорител на Xiaomi Mi Max 3
 • подмяна на батерия на Xiaomi Mi Max 3
 • подмяна на аудио жак на Xiaomi Mi Max 3
 • ремонт по основната платка на Xiaomi Mi Max 3
 • почистване и сушене след намокряне на Xiaomi Mi Max 3
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуера на Xiaomi Mi Max 3
 • отключване на Mi акаунт на Xiaomi Mi Max 3
 • отключване на Google акаунт на Xiaomi Mi Max 3
 • премахване на защитен код на Xiaomi Mi Max 3
 • прехвърляне на информация на Xiaomi Mi Max 3
 • смяна на ROM на Xiaomi Mi Max 3
 • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Mi Max 3 – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Mi Max 3 – ЦЕНА 15лв.

Xiaomi Mi Max 3

Производител: Xiaomi
Модел: Xiaomi Mi Max 3

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Mi Max 3

Описание

Само преди две-три години, не можеше да се мисли за показване на продукти по-големи от 5,5 инча, а сега 6 инча е абсолютната норма. Това е логично, тъй като потребителите искат от притурката си максимално удобство при работа с игри и приложения, както и по-добре е да има голям екран. За това Xiaomi Mi Макс 3 обяви – голям, здрав, с висока производителност апарат. Какво друго е необходимо за съвременния потребител, за да се “биете във виртуални светове” и да гледате любимите си телевизионни предавания на път за вкъщи?

Сервиз на Xiaomi във Варна

19 юли 2018 г. компанията Xiaomi официално представи новия си Xiaomi Mi Max 3. Какви са предимствата и недостатъците на новостта в сравнение с предшественика си Mi Max 2.

ЕКРАН
Новата версия на смартфона има екран дори с по-голем диагонал. Той е 6,9 инча (в Макс 2 – 6,44 инча). IPS дисплеят – широкоекранен, с модерно съотношение 18: 9, има резолюция FullHD + 2160×1080 пиксела (Max 2 има съотношение 16: 9, FullHD резолюция 1920×1080 пиксела). Техническите параметри на екрана за новостите също бяха подобрени в сравнение с второто поколение:

контрастът е увеличен с 50%, сега е 1500: 1;
16% по-висока яркост – 520 нита;
17% подобрено покритие на цветовете.
С увереност можем да кажем, че екранът в Mi Макс 3 е по-добър, той “лежи на рамото” на предшественика си във всяко отношение.

ВЪНШЕН ВИД
Новостта е много подобна на подобрената версия на Mi 6X. Въпреки че в името на справедливостта си струва да се отбележи, че всички Xiaomi смартфони, пуснати през 2018 г., са много сходни. Mi Max 3 се отличава сред братята с големите си размери.

В горната част на предния панел са: говорещ високоговорител, предна камера и сензори за близост и осветление. Мнозина ще бъдат доволни от липсата на “моноброй”, въпреки че за някои това ще бъде минус, това е въпрос на вкус, а всеки от тях е индивидуален.

В горната част на задния панел, по-близо до дясната страна, вертикално има двойна камера и светкавица. Камерата излиза леко над тялото, както често се случва. В центъра е скенерът за пръстови отпечатъци. По-долу е фирменото лого. Капакът е изцяло изработен от метал, отгоре и отдолу липсват пластмасови вложки, има само малки скрити V-образни антени.

От дясната страна, можете да намерите само бутона за контрол на звука и бутона за захранване. Отляво е хибридния слот за SIM карти (nano-SIM + nano-SIM или nano-SIM + microSD карта).

На горната страна са: 3,5 мм жак за слушалки, инфрачервен порт и допълнителен микрофон за намаляване на шума.

В долната част има порт USB тип C, високоговорител и микрофон.

Като цяло подреждането на контролите е стандартно за смартфоните Xiaomi, нищо ново не е предложено. Не може да се използва едновременно с 2 SIM-карта и карта с памет. За цветовете на тялото можете да избирате три варианта: черно, синьо и златно.

Сервиз на Xiaomi Mi Max 3

РАЗМЕРИ
Размерите на Mi Max 3 са: 176,15 x 87,4 x 7,99 мм. Интересното е, че с голям диагонал на дисплея, в сравнение със същия Mi Max 2, и двете устройства имат подобни размери. Тук Mi Max 3 охлажда фини рамки около периметъра на екрана, както и дисплей с аспектно съотношение 18: 9.

Размерите на устройството са почти идентични, но площта на екрана в Mi Макс 3 е много повече от това е огромно предимство, като се има предвид, че той е фаблет.

Теглото на устройствата е различно, но отново не е от съществено значение. Mi Max 3 тежи 221 грама, а Mi Max 2 – 211 грама.

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ
Mi Max 2 е вид понижение от гледна точка на производителността в сравнение с първия Mi Макс, който бе създаден с Snapdragon процесор 650. Да, Snapdragon процесор 625 (Mi Max 2) е по-нов и по-енергийно ефективен, но скоростта му е по-ниска, особено в игри. Като се има предвид доста посредственото представяне, второто поколение не може да се нарече игралното решение.

Що се отнася до Mi Max 3, тогава всичко е много по-интересно. Производителят не икономисва от процесора и да зададете вече познатите ни от Redmi Note 5 – Snapdragon 636 с графичен ускорител Adreno 509. една Разликата в скоростта в сравнение с процесор създадена при Mi Max 2 е просто колосално. Ако се вгледате в числата в синтетичен тест Antutu, топ моделът печели повече от 118,000 точки, а Mi Макс 2 – около 62 хиляди разликата почти се е удвоила. Snapdragon 636 леко пада на Snapdragon 660 с разлика от 11000 точки. Какво може да се направи от тези цифри. В Mi Макс 3 можете да играете почти всеки взискателен към игра с FPS-удобно, и предвид размера на екрана, той ще ви донесе много забава.

АВТОНОМИЯ
Що се отнася до капацитета на инсталираната в Mi Макс 3 батерия, тя е и по-голяма от своя предшественик и е 5500 мАч (5300 мАч срещу Mi Max 2). Освен това се поддържа бързо зареждане с технологията Quick Charge 3.0 и това е много важно за батерия с такъв капацитет. За един час батерията зарежда около 70%. За да покрие 100%, ще отнеме 135 минути.

Ремонт на Xiaomi Mi Max 3

КАМЕРА
Главната камера тук е отличн. В Mi Max 3 се използва сензорът Sony IMX363, както и в Mi Mix 2s, който, както знаем, се отстранява доста добре. Основната камера вече е двойна. Производителят, следвайки модните тенденции, не лиши камерата от изкуствен интелект, който е в състояние автоматично да определи сцената. Един от сензорите има резолюция 12 мегапиксела с апертура f / 1,9, втората е 5 мегапиксела.

Предната камера получи резолюция от 8 мегапиксела с апертура f / 2.0 и поддръжка за изкуствен интелект, благодарение на която смартфонът има функция за отключване с лице.

ЗВУК
Високоговорителите, инсталирани в смартфона, са с добро качество. Звукът е чист, обемът е достатъчен. При гледане на филми, игри и други сценарии се възпроизвежда стерео звук. За да постигнете това, използвате високоговорител за разговори, инсталиран в горната част на смартфона ви. Неговият обем е малко по-нисък от този на главния говорител, но това не е критично, основното е, че тази функция се изпълнява.

Звукът в слушалките не е лош. Всичко е доста предсказуемо, тъй като тук няма специален аудио чип.

СВЪРЗАНОСТ
Смартфонът поддържа 2G / 3G / 4G мрежи с всички необходими честоти, включително Band 20.

Смартфонът може да работи на стандартен Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac с поддръжка на 2.4 GHz и 5 GHz честоти. Поддържани сателити: GPS, GLONASS, BeiDou. Bluetooth версия 5. NFC – липсва.

СОФТУЕР
Извън кутията, Mi Max 3 работи на стабилния фърмуер MIUI 9.5 Stable, базиран на най-новата версия на Android Oreo 8.1. Очевидно е, че в бъдеще новостта ще получи стабилна MIUI 10 и актуализация на Android P.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Mi Max 3, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Mi Max 3

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service