Сервиз на Xiaomi Mi 5

Samsung Galaxy S9+

Сервиз на Xiaomi Mi 5

xiaomi-mi-5

  • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Xiaomi Mi 5
  • Смяна на жака за зареждане на Xiaomi Mi 5
  • Смяна на жака на слушалките на Xiaomi Mi 5
  • Смяна на микрофон на Xiaomi Mi 5
  • Смяна на лентов кабел на Xiaomi Mi 5
  • Смяна на камера на Xiaomi Mi 5
  • Ъпдейт на софтуера на Xiaomi Mi 5
  • Преинсталиране на ОС на Xiaomi Mi 5

Разкодиране на Xiaomi Mi 5- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Mi 5- ЦЕНА 15лв.

Xiaomi Mi 5

 

Производител: Xiaomi
Модел: Mi 5

xiaomi-mi-5 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Mi 5

 

Описание

Xiaomi MI5 – стилен и продуктивен флагман.
Екран: Xiaomi mi 5 има екран 5.15 инчов с резолюция FullHD (1920×1280 пиксела) и предпазно стъкло gorilla glass 4. на екрана. Технологията се е подобрила за възпроизвеждане на цветовете, произтичащите цветове са по-динамични и наситени. Има възможност за автоматично регулиране на яркостта в зависимост от осветлението.

Сервиз на Xiaomi във Варна и София

Производителност: В Xiaomi MI 5 е инсталиран Snapdragon 820 процесор конфигуриран за 14nm технология. С този процесор е станал по-ефективен и консумира по-малко енергия. За графиката отговаря най-новия графичен чип Adreno 530. Този чип увеличава 40% от изпълнението в сравнение с предишните модели и поддържа най-новите игрални ефекти. И също така значително намалява скоростта на реакция на екрана и фото обработка. Варианти на разположение са с 3 GB или 4 GB памет. вградената памет, направена от UFS 2.0 техника ще варира от 32 до 128 GB. UFS 2.0 осигурява скорост на пренос на данни до 450MB / сек, което е 87% по-бързо от други стандарти.

Сервиз на Xiaomi Mi 5

Камера: Основната камера е с резолюция 16 MP, получава видео със заснемане в 4K резолюция и има 4-ос стабилизатор за оптично изображение. Sheer оптичната система се състои от 6 елемента.
Има автоматично фокусиране с откриване на фаза с висока скорост. Обективът на камерата е защитен от сапфирен кристал, който е устойчив на драскотини и повреди. Проектирана DTI технология, която намалява количеството на шума в картината, когато снимате при слабо осветление в разлчни области. Предната камера е с резолюция от 4MP и има много функции за подобряване при заснемането.

Ремонт на Xiaomi Mi 5

Батерия: Вградената батерия е с капацитет от 3000mAch и е оборудвана с технология за бързо зареждане Quick Charge 3.0. Според производителя батерията може да се зарежда до 80% за 35 минути. Очаква се, че работата на смартфона в режим на готовност ще бъде около 8 дни. И до 10 часа в режим на възпроизвеждане на видео и игри.
Безжичните възможности; Смартфонът разполага с вграден NFS модул, с който можете да прехвърляте данни, както и да направите покупки в магазините. Смартфона поддържа трансфер на данни със скорост 4G + трансфер на стандарт данни в тези мрежи може да достигне 600mbit / сек. Също смартфона има функциите Wi-Fi 802.11a / б / г / N / AC, GPS, Glonass, Beidou.

Продукт известен още и като Xiaomi Mi 5, XIAOMI MI 5, xiaomi mi 5, Mi5

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Mi 5, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за xiaomi mi5

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.