Сервиз на Xiaomi Mi 4i - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Xiaomi Mi 4i

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

 

Сервиз на Xiaomi Mi 4i

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Xiaomi Mi 4i
 • смяна на странична рамка на Xiaomi Mi 4i
 • подмяна на камера на Xiaomi Mi 4i
 • подмяна на микрофон на Xiaomi Mi 4i
 • подмяна на слушалка на Xiaomi Mi 4i
 • подмяна на USB конектор на Xiaomi Mi 4i
 • подмяна на високоговорител на Xiaomi Mi 4i
 • подмяна на батерия на Xiaomi Mi 4i
 • подмяна на аудио жак на Xiaomi Mi 4i
 • ремонт по основната платка на Xiaomi Mi 4i
 • почистване и сушене след намокряне на Xiaomi Mi 4i
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуера на Xiaomi Mi 4i
 • отключване на Mi акаунт на Xiaomi Mi 4i
 • отключване на Google акаунт на Xiaomi Mi 4i
 • премахване на защитен код на Xiaomi Mi 4i
 • прехвърляне на информация на Xiaomi Mi 4i
 • смяна на ROM на Xiaomi Mi 4i
 • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Mi 4i – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Mi 4i – ЦЕНА 15лв.

Xiaomi Mi 4i

Производител: Xiaomi
Модел: Xiaomi Mi 4i

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Mi 4i

Описание

През 2015 г. на пазара се появяват много смартфони с характеристиките на водещи апарати от миналата година. Те предлагат FullHD екран, 2 GB оперативна памет, достатъчно продуктивна платформа и поддържат атрактивни цени за които са много популярни сред клиентите. Но Xiaomi, с изключение на бившите шампиони, дълго време не е имало такова решение, мястото между бюджета Redmi и флагманите MI4 / MI Note остана вакантен. Моделът Mi 4i е проектиран да запълни празнините в линията и ако не стане лидер, със сигурност ще играе важна роля. 

Сервиз на Xiaomi във Варна

Дизайн
Патентованият “чип” на дизайна на всички продукти на компанията е минимализъм, в Mi 4i той се вижда от пръв поглед и това е, което завладява и е приятно в новостите. Дори и да не вземете смартфона в ръката си, разбирате, че имате работа с много приятно устройство. Тук няма абсолютно нищо излишно и всеки детайл е на негово място, линиите са прости, но елегантни. Благодарение на своята благодат, смартфонът се чувства и изглежда по-компактен от реалните си размери, въпреки че имаме един напълно типичен 5-инчов смартфон, който не бие никакви записи с дебелина или други физически параметри.

Сервиз на Xiaomi Mi 4i

Тук всичко е доста типично за смартфоните Xiaomi. Дясната странична стена се дава на бутона за заключване и на регулатора на звука. курсът, формата и местоположението са оптимални, като се вземат предвид параметрите на теглото и размера. На долния край е интерфейсният съединител microUSB, лявата страна съдържа двойка слот за микро-SIM карта (слотът не е хибрид, няма възможност за разширяване на вградената памет тук). А на горната страна има 3,5 мм аудио жак. Xiaomi Mi 4i получи неделимо тяло от поликарбонат, базирано на магнезиев корпус. Пластмасата, от която е изработено тялото, е с високо качество и издръжливост, добре устойчива на усукване, а покритието се оказва много устойчиво на износване.

Ремонт на Xiaomi Mi 4i

Дисплей
Xiaomi Mi 4i използва 5-инчова Full HD дисплей с IPS матрица, произведена от JDI. Качеството на изображението е на високо ниво, дисплеят показва прекрасна картина, изобщо няма за какво да се оплаквате. Плътността на пикселите от 441 ppi е достатъчна за всички задачи. На слънце дисплеят е заслепен, но максималната яркост на фоновото осветление помага, чието ниво според резултатите от измерването е 377 cd / m². Минималната яркост е 6 cd / m², контрастът е 1: 606. 

Ъгли на наблюдение, което се дължи не само на матрицата на IPS, но и на липсата на въздушен слой са много добри. Дисплеят е изработен от технология с пълно ламиниране и е покрит със защитно стъкло Corning Concore. 

Оборудване
Mi 4i хардуер платформа – сравнително нова система върху чип Qualcomm Snapdragon 615, обработка на блока, всеки от който се състои от 4 ядра Cortex-A53 с максимална честота от 1,7 GHz. 2 GB RAM това дава отлична реакция при всяка задача.  Но с представянето си в тежките игри, всичко не е толкова гладко, способностите на графичното ядро Adreno 405 очевидно не са достатъчни, за да се направи тежка игрална графика в Full HD резолюция. Така че, сравнително взискателните Real Racing 3 и GTA San Andreas не показаха най-високите кадри, освен ако не се намали качеството на графиката.

Що се отнася до вградената памет, това вероятно е най-големият недостатък на смартфона, защото няма слот за карта с памет. Потребителят може да избере от 16 или 32 GB вътрешна памет.

камера
Без съмнение фотографските възможности на Xiaomi Mi 4i са недвусмисления му коз. Тъй като основната камера използва 13-мегапикселов модул с 5 обектива и апертура f / 2.0, а за предния 5-мегапиксел с апертура f / 1.8. Разбира се, с такива характеристики би било странно, ако качеството беше на посредствено ниво. Всъщност и двете камери демонстрират добро качество на картината, независимо от условията на снимане.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Mi 4i, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Mi 4i

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service