Сервиз на Sony Xperia SP C5303 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Sony Xperia SP C5303

 Смяна Лентов кабел блок захранване за Sony Xperia SP C5303
Смяна Клавиатурна платка за Sony Xperia SP C5303
 Смяна Звънец  Sony Xperia SP C5303
 Смяна Лентов кабел за Sony Xperia SP C5303
Смяна Лентов кабел слушалка за Sony Xperia SP C5303
Смяна Лентов кабел за Sony Xperia SP C5303
Смяна Камера 3G за Sony Xperia SP C5303
Смяна Камера BIG за Sony Xperia SP C5303
Смяна Лентов кабел SIM за Sony Xperia SP C5303
Смяна Капак батерия за Sony Xperia SP C5303
Смяна LCD Дисплей за Sony Xperia SP C5303

Разкодиране 

Почистване – ЦЕНА 30лв.

Профилактика – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Sony Xperia SP C5303

 

Тази година Sony отново ни зарадва с два нови модела смартфони – Sony Xperia SP и Sony Xperia L. И двата заслужават нашето внимание, но днес сме решили да Ви запознаем от близо с дизайнерското изпълнение на Sony Xperia SP и какъв е неговия хардуерен „пълнеж”.

Чисто визуално можем да забележим, че той наподобява неговото мобилно братче, но все пак има и различия. Той има голям 4,6 инчов дисплей, който също така може да ни зарадва с това, че има качество HD. Освен това, мобилния телефон поддържа две много приятни технологии – NFC и разбира се 4G.

В предната част на панела се намира спомагателната за видеоразговори камера, като тя е с VGA качество и еквивалент от 0,3 мегапиксела. Самият корпус е направен от алуминий и е наистина изключително здрав, но също така удобен за работа.

Разделителната способност на дисплея се равнява на 720 х 1280 пиксела, а плътността на картината е 319 pixels за един инч. Технологията му е TFT, а максималните подържани цветове на смартфон Sony Xperia SP са 16 милиона. Тук е наличен и мултитъч, автоматичен фокус и много други екстри. За да сте спокойни за вашия мобилен другар е добавена защита на екрана Scratch-resistant glass.

Всичко изброено до тук се захранва от двуядрен Qualcomm Snapdragon S4 Pro MSM8960T с тактова честота от 1700 MHz. Графичният ускорител, който се грижи за картината е Adreno 320. Вградената памет на смартфон Sony Xperia SP е равна на осем гигабайта, което не може да се сравни с малката памет на бюджетните мобилни телефони, като например Nokia Asha 302. Не голямата памет на модела в никакъв случай не може да се отчете като минус, тъй като тя лесно може да бъде уголемена с до 32 GB.

Сред допълнителните екстри тук намираме smile detection, face detection, автоматичен фокус, geo tagging, възможност за направата на панорамни снимки и така нататък. Другото, което искаме да добавим е, че смартфон Sony Xperia SP има възможност за запис на видео с разделителна способност от  1920 x 1080 и HD качество. Неговата операционна система е Android версия 4.1. С всичко изброено до тук, можете сами да се убедите, че този смартфон напълно заслужава вашето внимание, ако сте се отправили на лов за нов и стилен мобилен телефон.

Батерията, която са избрали от компанията за техния смартфон Sony Xperia SP e стандартна Li-Ion и има максимален работен капацитет от 2370 mAh, като така мобилния телефон ще Ви радва дълго време, както в режим на активни разговори, така и в режим на готовност.

Вече и сами се убедихте във високите технологични възможности, които може да Ви предложи смартфон Sony Xperia SP C5303, ако заложите на него и го добавите в колекцията си от умни смартфони, които да са Ви винаги под ръка за работа или забавление в свободното Ви време.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  Сервиз на Sony Xperia SP C5303

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service