Сервиз на Sony Xperia M C1905 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Sony Xperia M C1905

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!

Сервиз на Sony Xperia M C1905

 Смяна Лентов кабел блок захранване за Sony Xperia M C1905
Смяна Клавиатурна платка за Sony Xperia M C1905
 Смяна Звънец  Sony Xperia M C1905
 Смяна Лентов кабел за Sony Xperia M C1905
Смяна Лентов кабел слушалка за Sony Xperia M C1905
Смяна Лентов кабел за Sony Xperia M C1905
Смяна Камера 3G за Sony Xperia M C1905
Смяна Камера BIG за Sony Xperia M C1905
Смяна Лентов кабел SIM за Sony Xperia M C1905
Смяна Капак батерия за Sony Xperia M C1905
Смяна LCD Дисплей за Sony Xperia M C1905

Разкодиране – ЦЕНА 20 лв.

Почистване – ЦЕНА 30лв.

Профилактика – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Sony Xperia M C1905

 

Всички очаквахме, че след невиждания успех на смартфон Sony Xperia Z, от компанията ще ни изненадат с негово аналог, но в бюджетната линия. Ето че този момент вече е факт и днес вече всеки може да се сдобие с неговия наследник, който носи името Sony Xperia M.

Първото нещо, което ни прави впечатление в този модел е това, че дизайна е нещо наистина различно от това, което сме свикнали да виждаме. Той има леки сребристи линии в страничната си част, което го прави уникален и изискан. Той може лесно да се превърне не само във ваш верен мобилен приятел, но също така в истинско бижу, с което да изпъкнете пред приятелите си със страхотния си вкус към ефектните джаджи.

В задната част на панела има красива пластика, която донякъде прилича на тази при модел Sony Xperia Go. Цветовите варианти, в които се предлага мобилния телефон са четири – бяло, черно, жълт и розово.

Дисплеят, който виждаме при смартфон Sony Xperia M цена е TFT капацитивен тъчскрийн, като неговата големина е 4 инча. Разделителната му способност се равнява на 480 х 854 пиксела. Картината с него е ясна, чиста, наситена и контрастна. Като допълнителна екстра, отчитаме това, че смартфон Sony Xperia M има защитен слой срещу надраскване на дисплея.

В предната лява част на панела можем да видим сензорите за светлина и близост, а също така фронталната камера, която има VGA качество на картината. Основната е с еквивалент от пет мегапиксела и разделителна способност от  2592 х 1944 пиксела. При нея има и значителни подобрения в екстрите, като например тъч фокус, стабилизация на картината, geo tagging и други. Ако решите да се забавлявате с по-големите мултимедийни възможности на мобилен телефон Sony Xperia M и да правите видеоклипове, то те ще бъдат с качество 720 p и до максимум 30 кадъра за една секунда.

Хардуерният „пълнеж” също има, с какво да ни впечатли. Процесорът е двуядрен и има тактова честота на всяко от тях 1 GHz. Операционната система е Android 4.1 Jelly Bean,  а оперативната памет е 1 GB. Вграденото място, където можете да запазвате вашите данни, файлове, клипове, снимки и така нататък е 4 GB, като то лесно може да се увеличи с до + 32 GB. Батерията отново е Li-Ion и има заряд равен на 1700 mAh, като така вашия нов мобилен приятел Sony Xperia M ще може да издържи до приблизително 9-10 часа в смесен режим на работа .

Изкушенията на мобилния свят не са никак малко, като към тях смело вече може да добави и една нова и ефектна джаджа, а именно смартфон Sony Xperia M. Той ще бъде красив аксесоар на всеки негов притежател и ще го радва с уникалните си възможности, но също така с изискания дизайн на неговия панел.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  Сервиз на Sony Xperia M C1905

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service