Сервиз на Sony Xperia XA2 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Sony Xperia XA2

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

 

Сервиз на Sony Xperia XA2

 

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Sony Xperia XA2
 • смяна на високоговорител на Sony XA2
 • смяна на микрофон на Xperia XA2
 • смяна на клавиатура на Sony Xperia XA2
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Sony F3111 Xperia XA2
 • Смяна на Клавиатурна платка на Sony Xperia XA2
 • Смяна на Звънец на Xperia XA2
 • Смяна на Лентов кабел на Xperia XA2
 • Смяна на Камера на Sony Xperia XA2
 • Смяна на Капак батерия на Sony Xperia XA2
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Sony Xperia XA2
 • Отключване на Sony Xperia XA2
 • и други услуги

Разкодиране на Sony Xperia XA2 – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Sony Xperia XA2 – ЦЕНА 15лв.

Sony Xperia XA2

Производител: Sony
Модел: Xperia XA2

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Sony Xperia XA2

Описание

Sony Xperia XA2 е mid-range телефон с Android. Той изглежда подобно на Sony Xperia XA1 от 2017 г., но има екран с размери 1080p, а не 720p, а батерията е ударна – 3300mAh.

Дизайнът гарантира, че се чувства като продукт от 2017 г., тъй като телефоните с екрани от 18: 9 като Honor 9 Lite и Huawei P Smart имат по-динамичен съвременен вид от Xperia XA2. Но 23-мегапикселовият сензор с висока разделителна способност на Sony надминава конкуренцията в много ситуации, дори ако трябва да сте интелигентен, за да извлечете максимума от него.

Сервиз на Sony във Варна

Sony Xperia XA2 има 5.2-инчов екран, което го прави сравнително малък телефон. Въпреки това, Sony е определил като приоритет голяма батерия за супер тънка рамка, което го прави по-дебел от XA1, за да се побере в клетка от 3 300 mAh.

Получавате добър mid-range чипсет Snapdragon 630, достатъчно мощен, за да направите почти всичко без явен компромис и 32GB съхранение.

Типично за Sony на този вид цена, камерата е малко по-различна. Той има един сензор с висока резолюция 23 MP, подобно на Xperia XA1. Той се справя по-добре с вътрешното снимане и може да даде повече подробности отколкото 13-мегапикселовите камери, използвани от други “достъпни” телефони. Това обаче не съответства на камерата OnePlus 5T, преди да станете твърде развълнувани.

Сервиз на Sony Xperia XA2

Дизайн

     Хубав класически дизайн Xperia
     Метални страни, пластмасови отзад
     Не е водоустойчив

Тъй като всеки месец, виждаме повечето телефони с екрани 18: 9. Те разширяват дисплея, за да оставят по-малко пространство над и под.Резултатът? Актуален вид и по-голяма площ на екрана, без да се увеличава отпечатъкът на телефона.

В Sony Xperia XA2 не е от тези екрани. Това е традиционен телефон 16:9, който му придава крехко настроение срещу някои от очевидните му конкуренти. Мото G5S? Не, това е друг 16:9 телефон, но Huawei P Smart, Oppo F5 и Honor 9 Lite всички имат този нов вид екран.

И ще видите по-големите имена като Moto, Samsung и LG ще започнат да филтрират този стил в своите телефони с нисък клас в средата на 2018 година. Вероятно.

Съотношението 16: 9 съответства на дебелина 9,7 мм, а обикновеният правоъгълен дизайн на Sony прави Sony Xperia XA2 да изглежда малко мобилен. Също така е доста тежък при 171 грама. Въпреки добавеното насипно състояние, няма официална водоустойчивост.

Това не е телефон, който вдигате и казвате “уау, това е толкова леко”.Въпреки това, той е лесен за използване и няма усещане за “разтягане” на пръстите, както при някои от по-големите модели на Sony Xperia.

Страните и върхът на Sony Xperia XA2 са алуминиеви, със скосени ръбове на горната / долната страна, за да разкрият блясъка на метала отдолу.Изглежда добре!

Ремонт на Sony Xperia XA2

Гърбът на Sony Xperia XA2 е пластмасов. Той не се огъва. Скенера за пръстови отпечатъци в XA2 е на гърба. Той е добре позициониран и надежден, ако не и най-бързия. Излизането от режим на готовност отнема около 1,5 секунди.

Продукт известен още и като Sony Xperia XA2, Sony Xperia XA2, Xperia XA2

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Sony Xperia XA2, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  Sony Xperia XA2

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service