Сервиз на Samsung Galaxy Note 8 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Samsung Galaxy Note 8

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

 

samsung-galaxy-note-8

Сервиз на Samsung Galaxy Note 8

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Samsung Galaxy Note 8
 • смяна на дисплей + touchscreen на Samsung Galaxy Note 8
 • смяна на USB-конектор на Samsung Galaxy Note 8
 • смяна на батерия на Samsung Galaxy Note 8
 • смяна на аудио жак на Samsung Galaxy Note 8
 • смяна на микрофон на Samsung Galaxy Note 8
 • смяна на слушалка на Samsung Galaxy Note 8
 • смяна на високоговорител на Samsung Galaxy Note 8
 • смяна на заден гръб/капак на Samsung Galaxy Note 8
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Samsung Galaxy Note 8
 • подмяна на основна платка на Samsung Galaxy Note 8
 • ремонт по основна платка на Samsung Galaxy Note 8
 • сушене/почистване след намокряне на Samsung Galaxy Note 8

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Samsung Galaxy Note 8
 • премахване на passcode на Samsung Galaxy Note 8
 • отключване на gmail-account на Samsung Galaxy Note 8
 • разкодиране (отключване от оператор) на Samsung Galaxy Note 8
 • премахване на samsung account на Samsung Galaxy Note 8

Разкодиране на Samsung Galaxy Note 8 – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Samsung Galaxy Note 8 – ЦЕНА 15лв.

Samsung Galaxy Note 8

Производител: Samsung
Модел: Galaxy Note 8

Изграждане на качество

Правете по-големи неща

Samsung Galaxy Note 8 има огромен 6,3 “Super AMOLED Infinity дисплей с резолюция Quad HD + (2960 x 1440 пиксела при 521 пиксела на инч). Въпреки че екранът е огромен, самият телефон не отразява това, тъй като удълженият дисплей има съотношение 18,5: 9, позволяващо тяло на телефона, което почти няма да заобикаля екрана, в горната и долната част.

Екранът се простира от край до край и в зависимост от обстоятелствата, като например колко батерия остава, екранът може да работи с резолюции Full HD + или WQHD +.

Galaxy Note 8 използва Samsung Edge Screen, предлагащ Edge Panels за бърз достъп до задачи и хора. Edge Panels включва опции за показване на времето, календара, напомнянията и други инструменти.

Винаги на дисплея (AOD) е изключително полезен и може да се използва за показване на часовника, календара, приспособленията, известията за приложения и напомнянията.

Дизайн и издръжливост

Samsung Galaxy Note 8 е сертифициран по IP68 и го прави устойчив на прах и вода. Безшевното тяло има приятни извивки, което го прави комфортно за задържане, което е от съществено значение за предлагането на естествено писане с S Pen.

Бутонът “Начало” не разрушава елегантния дизайн и това седи под дисплея за безкрайност, ставайки видим само когато е необходимо.

Samsung Galaxy Note 8 се предлага в четири цвята – Deepsea Blue, Midnight Black, Orchid Grey и Maple Gold, които позволяват на клиентите да избират предпочитания си вид.

Производителност

Не е голяма изненада, че Samsung Galaxy Note 8 има мълниеносно представяне. Това се постига чрез процесор с десетина гигабайта, който е съчетан с невероятна 6GB RAM. От богатите на графики игри до изучаването на интернет, опитът е безпроблемен и превъзхожда почти всички останали телефони.

GALAXY Note 8 Характеристики

Сигурност

Скенерът за отпечатъци на пръстови отпечатъци е почти изпъкнал с лицето на гърба, което ви дава достатъчно чувство да го намерите с пръста си. Той се намира до модула на фотоапарата, така че ще са необходими някои грижи, за да не се оставят пръстени за пръстови отпечатъци върху лещите на фотоапарата.

Можете да изберете да използвате други биометрични данни, за да защитите телефона, като скенер за ириса или разпознаване на лице. Традиционната сигурност също се предлага с опции за ПИН, шаблон и парола.

GALAXY Note 8 Камера

S Pen

Сензорът S чувствителен на натиск е едно от ключовите неща, които отличават Samsung Galaxy Note 8 от другото голямо предложение на Samsung, Samsung Galaxy S8 +.

S Pen може да се използва за писане на съобщения върху снимки и да ги споделяте с приятели като GIF. По-скоро с лекота можете да използвате бележка за изключване, за да си водите бележки, дори когато екранът не е буден. С Always On Display можете да закачите тази бележка на заключващия екран, като го държите по всяко време.

GALAXY Note 8 Спецификации

Тук творчеството е неограничено, което ви позволява да правите доста готини неща като рисуване на собствени емоти. Можете дори да използвате функцията S Pen Smart Select, за да изрежете част от видеоклип, който да споделяте със социалните медии с приятелите си.

Независимо от това, което създавате с S Pen, опитът е универсален, с елегантни малки трикове, като натискане на бутона отстрани, за да се превърне в гумичка. S Pen е толкова чувствителен, с 4096 нива на налягане, че наистина е подходящ за артистите, които искат да създадат широки до фини четки.

Дългият дисплей на Samsung Galaxy Note 8 го прави най-добрия начин да се възползвате от мултитаскинг, като използвате две приложения една до друга. Отивайки една стъпка по-далеч от другите Multi Window Android 7.1.1 Нугат устройства, можете да използвате приложенията за свързване на приложения към предварително зададени приложения, които трябва да се отварят заедно и едновременно.

AKG нагласи слушалките

Samsung Galaxy Note 8 се предлага със слушалки в кутията и те са настроени от производителя на висококачествени високоговорители AKG. Слушалките Pure Sound by AKG имат 8Φ високоговорители и 11ф бас говорители, така че се пригответе да се удивлявате.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Samsung Galaxy Note 8, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Samsung Galaxy Note 8

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service