Сервиз на Samsung Galaxy A7 (2018) - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Samsung Galaxy A7 (2018)

 

 

 

Сервиз на Samsung Galaxy A7 (2018)

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Samsung Galaxy A7 (2018)
 • смяна на дисплей + touchscreen на Samsung Galaxy A7 (2018)
 • смяна на USB-конектор на Samsung Galaxy A7 (2018)
 • смяна на батерия на Samsung Galaxy A7 (2018)
 • смяна на аудио жак на Samsung Galaxy A7 (2018)
 • смяна на микрофон на Samsung Galaxy A7 (2018)
 • смяна на слушалка на Samsung Galaxy A7 (2018)
 • смяна на високоговорител на Samsung Galaxy A7 (2018)
 • смяна на заден гръб/капак на Samsung Galaxy A7 (2018)
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Samsung Galaxy A7 (2018)
 • подмяна на основна платка на Samsung Galaxy A7 (2018)
 • ремонт по основна платка на Samsung Galaxy A7 (2018)
 • сушене/почистване след намокряне на Samsung Galaxy A7 (2018)

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Samsung Galaxy A7 (2018)
 • премахване на passcode на Samsung Galaxy A7 (2018)
 • отключване на gmail-account на Samsung Galaxy A7 (2018)
 • разкодиране (отключване от оператор) на Samsung Galaxy A7 (2018)
 • премахване на samsung account на Samsung Galaxy A7 (2018)

Разкодиране на Samsung Galaxy A7 (2018) – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Samsung Galaxy A7 (2018) – ЦЕНА 15лв.

Samsung Galaxy A7 (2018)

Производител: Samsung
Модел: Samsung Galaxy A7 (2018)

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Samsung Galaxy A7 (2018)

Описание

Интересното за модела е че той е първият на компанията Samsung, който разполага с тройна основна камера, премиум дизайн, страхотен дисплей, според ценовия клас, в който попада апарата.

Сервиз на Samsung във Варна

Дизайн

Дизайнът е типичния за моделите на Samsung, нищо специфично или модифицирано не е на лице. Телефонът идва в четири цветови нюанса – черен, син, розов и златен. Задният и предният панел са стъклени, много добре изработени метални бутони и като цяло много добро цялостно изпълнение. Моделът е първият от моделите на Samsung, който идва с тройна задна камера. Първият допълнителен сензор е 5mp-ов за измерване на дълбочинаи създаване на боке ефект, с бленда f/2,2, вторият основен – 24mp-ов с бленда f/1,7 и третият допълнителен – 8mp-ов с ултра широкоъгълна оптика за улавяне на повече от кадъра, с бленда f/2,4. Селфи камерата е 24mp-ова с бленда f/2,0 FF. Другото нововъведение,при изработката на модела, е фактът че сензорът за пръстови отпечатъци не се намира на гърба на апарата, а от дясната му страна, до бутонът за включване/изключване на устройството. Съществува известен толеранс от натискането на бутона до момента на заключване на апарата фактически или до задействането му отново. Притежава слот за карта памет и microSD слот. Разполага с жак за слушалки и звукът, който се възпроизвежда при включването им е с кристално качество. Използван е USB Type C порт за зареждане. Няма защита срещу вода и не е налична технология за бързо зареждане. Качеството на звука, което възпроизвеждат високоговорителите е много добро. Не е налично уведомлително осветление, което може да се сметне за недостатък.

Сервиз на Samsung Galaxy A7 (2018)

Дисплей

Дисплеят е 6-инчов, с 1080 пиксела резолюция и е Super Amoled. Цветовете, които придава на изображенията, са ясни, контрастни и изключително ярки.

Процесор

Използва се четириядрения Octa Core 2.2GHz, с възможност за 4 или 6GB RAM оперативна памет и 64 или 128GB вградена. Процесорът е улеснен за използване и изключително функционален. При игрите също показателите са много добри – с най-добрите графични настройки, с висока скорост и без забавяне на картината.Едни от много приятните възможности са за промяна на някои от настройките, можете да забавяте или забързвате самия апарат. Може да се отбележи че моделът е доста напреднал в някои отношения, като пример за това е сензорът за пръстови отпечатъци, чрез приплъзгването на който отстрани на апарата, можете да отворите или затворите уведомлителната лента. Производителността на смартфона също е много добра. Апликациите се отварят и затварят бързо, без никакво засичане и забавяне.

Ремонт на Samsung Galaxy A7 (2018)

Камера

Приложението, задействащо камерата е бързо, разполага с възможност за оптимизиране на сцената, фокус на живо и популяризира и други екстри при заснимане.  По-горе в описанието са посочени основните показатели на задната камера. Друго, което е характерно за нея е че може да съвмести 4 пиксела в един и да подобри снимките при намалена осветеност. Разполага и с технология, която автоматично може да настрой цвета, яркостта и контраста на заснетите обекти. Селфи камерата е 24mp-ова и е допълнена с LED светкавица.Тя спомага за това, кадрите, които се заснемат през нощта да изглеждат в голяма степен, по добре дори от портретните снимки през деня. При записване на видео с основната камера има известна доза забавяне при фокусиране на обектите, но при предната камера резултатите са впечатляващи и от гледна точка на звук и от към картина. Устройството не заснима 4К-видеа, но пък и тези с 1080p са задоволителни.

Батерия

Тя издържа около 10 часа при пълен заряд. Зарежда се за приблизително 1 час и 30 мин. Капацитетът й е 3300mAh.

Обобщение

Водещият модел от А-серията, Samsung Galaxy A7 се слави с големият си екран, с тройната си задна камера и с изискания си дизайн.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Samsung Galaxy A7 (2018), за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Samsung Galaxy A7 (2018)

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.