Сервиз на LG G6 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на LG G6

lg-g6

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на LG G6
  • Смяна на панелите на LG G6
  • Смяна на жака за зареждане на LG G6
  • Смяна на жака на слушалките на LG G6
  • Смяна на микрофон на LG G6
  • Смяна на сим четеца на LG G6
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на LG G6
  • Ъпдейт на софтуера на LG G6
  • Преинсталиране на ОС на LG G6

Разкодиране на LG G6- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на LG G6- ЦЕНА 15лв.

LG G6

 

Производител: LG
Модел: G6 H870

lg-g6 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm LG G6 H870

 

Описание

FullVision дисплей

LG G6 има наистина голям дисплей с 5,7 „QHD (2880×1440 пиксела) плюс FullVision. Този удължен дисплей има съотношение 18: 9, показващо 564 пиксела на инч, което означава, че има повече място за текст, сърфиране и игри.

За да извлече максимална полза от това, LG даде на G6 нов потребителски интерфейс (UX 6.0), заедно с Dolby Vision и HDR10, но повече от това в секцията функции на този преглед LG G6.

Сервиз на Huawei във Варна и София

По-големият дисплей не идва на цената на по-голямо тяло. Вместо това има по-малко съраунд звук на дисплея, което дава на LG G6 80,7% съотношение на екран към тяло. За сравнение LG G6 е по-малък от Samsung Galaxy S7 Edge, който има само 5,5-инчов дисплей.

Дизайн и издръжливост

LG G6 е сплав от алуминиева рамка и стъкло, с избор на цвят от Astro Black, Ice Platinum или бяло. Гърбът на този смартфон е напълно плосък, без камбанки и е с дебелина 7,9 мм и тежи 163 грама.

Сервиз на LG G6 H870

Заоблените ъгли разпръскват силата на удара, ако са изпуснати, а LG G6 е устойчив на вода и прах, тестван според стандартите IP68. LG също извърши допълнително изпитване за издръжливост, което включва подлагане на телефона на топлина и проверка на устойчивостта на ноктите, което е странно, но вярно.


Ремонт на LG G6 H870

 LG G6 е снабден със сензор за отпечатъци от пръсти, така че може да искате да настроите биометрична защита. Прехвърлянето на съдържание е лесно и има 32GB вътрешна памет, която може да бъде подсилена с microSD карта на стойност до 2TB. Вие веднага ще забележите, че производителността е първокласна и това е благодарение на мощния Quad-core процесор Qualcomm Snapdragon 821 2.35GHz с 4GB RAM.

Dolby Vision

LG G6 е свързан с поддръжка на Dolby Vision и HDR10. Това са тези технологии, които дават на големия дисплей с 5,7 инча „wow“ фактор, създавайки потапящо кино, с подобрен цветен обем и контраст.

Продукт известен още и като LG G6, G6

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на LG G6, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за lg g6

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София

 


Footer brands Skyfon service