Сервиз на LG G4 Stylus - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на LG G4 Stylus

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!

Сервиз на LG H635 G4 Stylus

lg-g4-stylus

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на LG H635 G4 Stylus
 • смяна на високоговорител на LG H635 G4 Stylus
 • смяна на микрофон на LG H635 G4 Stylus
 • смяна на клавиатура на LG H635 G4 Stylus
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на LG H635 G4 Stylus
 • Смяна на Клавиатурна платка на LG H635 G4 Stylus
 • Смяна на Звънец на LG H635 G4 Stylus
 • Смяна на Лентов кабел на LG H635 G4 Stylus
 • Смяна на Камера на LG H635 G4 Stylus
 • Смяна на Капак батерия на LG H635 G4 Stylus

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на LG H635 G4 Stylus
 • Отключване на LG H635 G4 Stylus

Разкодиране на LG H635 G4 Stylus- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на LG H635 G4 Stylus- ЦЕНА 15лв.

LG H635 G4 Stylus

 

Производител: LG
Модел: H635 G4 Stylus

lg-g4-stylus 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm LG H635 G4 Stylus

 

Описание

След появата си е спечелил значителна популярност успешения G4 флагман, смартфона на корейската компания LG е решила да пусне под едно и също име няколко мобилни устройства, като се опитва да изтръгне максимума от успеха на своя флагман. Наскоро появил се смартфона LG G4 Stylus очевидно дължи успеха си членовете от соето семейство и наистина изглежда подобно на LG G4, въпреки че няма извити форми на тялото и екрана. (Може би производство на извити дисплеи с индивидуални размери изглежда твърде скъпо за разработчиците).

Сервиз на LG във Варна и София

Местоположение на LG G4 Stylus модела под премиум продуктите на интернет страницата на корейската компания също предполага, че настоящото преразглеждане на висикокласните телефони. Въпреки това, дори на пръв поглед в спецификациите става ясно, че това е смартфон далеч от възможностите на флагмана G4 и на първокласни продукти като цяло. LG G4 Stylus има дисплей с ниска резолюция, остарели и доста скромни възможности хардуерна платформа, а дори е лишен от възможността да работи в LTE мрежи. Апарата се води от средния клас.

Сервиз на LG H635 G4 Stylus

Външен вид и лекота на използване:
LG G4 Stylus наистина е доста подобен по форма на по-възрастните си колеги LG G Flex и LG G4, но в този случай той не разполага с извит екран, или дори гърба не е заотрен. Устройството е абсолютно право и равно, въпреки че той притежава някаква кривина, която се дължи на формата на страната на корпуса.

Ремонт на LG H635 G4 Stylus

Под капака ще откриете стандартен набор от слотове: две – за SIM-карта Micro-SIM формат, а третият за картата с памет. Батерията може да се отстранява. На задния панел на устройството станартно поставените- прозорец на камерата, единична LED светкавица с лазерен далекомер, решетката и, разбира се, специален блок за управление, хардуерни бутони, появили се и при последните LG смартфони на задната страна. Бутоните имат стандартните функции: централния клавиш отговаря на включването на смартфон и заключване, а другите два, отгоре и отдолу, са отговорни за регулиране силата на звука. Има хардуерен бутон осигуряващ допълнителна функционалност за управление: дълго задържане на бутона горната стартира Qmemo приложение, а долното копче активирате камерата.

Продукт известен още и като LG H635 G4 Stylus, LG H635 G4 STYLUS, LG G4 Stylus, H635 G4 Stylus, LG H635

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на LG H635 G4 Stylus, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за  LG H635 G4 Stylus

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


Footer brands Skyfon service