Сервиз на LG E615 Optimus L5 Dual - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на LG E615 Optimus L5 Dual

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!

Сервиз на LG E615 Optimus L5 Dual

 Смяна Лентов кабел блок захранване за LG E615 Optimus L5 Dual
Смяна Клавиатурна платка за LLG E615 Optimus L5 Dual
 Смяна Звънец  LG E615 Optimus L5 Dual
 Смяна Лентов кабел за LG E615 Optimus L5 Dual
Смяна Лентов кабел слушалка за LG E615 Optimus L5 Dual
Смяна Лентов кабел за LG E615 Optimus L5 Dual
Смяна Камера 3G за LG E615 Optimus L5 Dual
Смяна Камера BIG за LG E615 Optimus L5 Dual
Смяна Лентов кабел SIM за LG E615 Optimus L5 Dual
Смяна Капак батерия за LG E615 Optimus L5 Dual
Смяна LCD Дисплей за LG E615 Optimus L5 Dual

Разкодиране LG E615 Optimus L5 Dual – ЦЕНА 20 лв.

Почистване LG E615 Optimus L5 Dual- ЦЕНА 30лв.

Профилактика LG E615 Optimus L5 Dual – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на LG E615 Optimus L5 Dual

Днес сме решили да Ви запознаем с един уникален смартфон, който въпреки че беше лансиран на пазара миналата година, все още се ползва с огромна популярност. Той принадлежи към голямото семейство на L серията на компанията LG и се нарежда между функционалния LG Optimus L3 и свръхмощния LG Optimus L7

Само сега телефона се предлага на ниска цена! Вече сигурно сте свикнали, че постоянно Ви изненадваме с подробни ревюта на водещите мобилни телефони, за да можете да сте наясно с техните технически характеристики и с какво могат да Ви впечатлят те. Днес под зоркия ни поглед се падна смартфон LG Optimus L5 Dual E615, който има ефектни и интересни линии. 

В страничната част на неговия панел можем да открием различни бутони – за включване/изключване на мобилния телефон, за регулиране на звука, microUSB изход. Другото, което можем да забележим веднага е, че тук имаме не три сензорни бутона, а цели четири. Моделът има нежен сребрист кант, който му придава повече класа и изтънченост.

Дисплеят, който ни помага да се радваме на изчистена и ярка картина е с разделителна способност от 320 х 480 пиксела и е с големина от стандартните 4 инча. Той е IPS LCD, което е наистина отлично, имайки предвид, че Ви представяме бюджетен модел от серията на Nokia.

Камерата му също не е за подценяване, като нейният еквивалент се равнява на пет мегапиксела с възможност за автоматичен фокус. Нейната разделителна способност е 2560 х 1920 пиксела. Така ще имате уникалната възможност да запечатвате всеки Ваш спомен в чисти и контрастни снимки на 4 GB памет на смартфон LG Optimus L5 Dual E615. Тя обаче лесно може да нарасне до 32 GB, ако добавите карта памет в мобилния си телефон. Както сигурно вече се досетихте по заглавието на този модел смартфон, той може да работи с две SIM карти едновременно, което си е огромно предимство, защото така вече няма да се налага да носите два мобилни телефона заедно с Вас.

Операционната система, с която работи LG Optimus L5 Dual E615 е Android под версия 4.0, като процесорът Cortex-A5 е с работна честота от 800 MHz. Тук е наличен и NFC чип, което можем смело да причислим към предимствата на мобилния телефон. Оперативната памет на смартфон LG E615 Optimus L5 Dual е 512 MB, което е добър показател, но за съжаление е по-малко в сравнение със SAMSUNG i9100 Galaxy S 2 II.

Батерията, която се грижи за захранването на това мобилно бижу е Li-Ion и има максимален работен капаците,който се равнява на 1540 mAh. Така вашия смартфон ще може да издържи до цели десет часа в режим на активни разговори и до 600 часа в режим на готовност. 

Не пропускайте възможността да разнообразете вашия мултимедиен свят и да се забавлявате на максимум, закупувайки този страхотен мобилен телефон. Докосвайки се до него, Вие ще се влюбите и ще разберете, какво означава да притежавате наистина умен и едновременно бюджетен модел.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за LG E615 Optimus L5 Dual

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service