Сервиз на LG E460 Optimus L5 II - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на LG E460 Optimus L5 II

 Смяна Лентов кабел блок захранване за LG E460 Optimus L5 II
Смяна Клавиатурна платка за LG E460 Optimus L5 II
 Смяна Звънец  LG E460 Optimus L5 II
 Смяна Лентов кабел за LG E460 Optimus L5 II
Смяна Лентов кабел слушалка за LG E460 Optimus L5 II
Смяна Лентов кабел за LG E460 Optimus L5 II
Смяна Камера 3G за LG E460 Optimus L5 II
Смяна Камера BIG за LG E460 Optimus L5 II
Смяна Лентов кабел SIM за LG E460 Optimus L5 II
Смяна Капак батерия за LG E460 Optimus L5 II
Смяна LCD Дисплей за LG E460 Optimus L5 II

Разкодиране LG E460 Optimus L5 II – ЦЕНА 20 лв.

Почистване LG E460 Optimus L5 II- ЦЕНА 30лв.

Профилактика LG E460 Optimus L5 II – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на LG E460 Optimus L5 II

 

През тази година бяха пуснати на пазара доста уникални модели, като LG Optimus L5 II Dual E460Това е изключителен телефон по своята визия и функционалност. В него са събрани почти всички екстри и едни от най-високите параметри на хардуера. Телефонът е много тънък и се предлага в два основни цвята – бял и черен. Размерите на корпуса му са 118.4мм височина, 62.2мм широчина и дебелина по-малко от сантиметър – 9.2 мм

На външен вид LG Optimus L5 II Dual E460 е много ефектен и елегантен. В предния панела е огромния 4 инчов дисплей с 16 милиона цвята. Под него се намират няколко от главните функционални бутони, но те са част от тъчскрийнa, а не физически. На задния капак се разполага централната камера с CMOS матрица от 5 мегапиксела и LED светкавицата. Тя е доста по-добра от тази на Nokia Asha 311. Най-големите снимки, които може да заснеме смартфона са 2592Х1944 пиксела. Апаратът има вграден автофокус и възможност за запис на видеоклип. В долната част се намират отворите за високоговорителят.

LG Optimus L5 II Dual E460 работи с 1 Ghz процесор и оперативна памет от 512 MB. Вградената е 4GB, но мобилния телефон разполага с разширителен слот за MicroSD карта с големина до 32 GB. Операционната система е Android и разполагате с всички приложения поддържани от нея, както и JAVA. Телефонът е изключителен и с това, че освен високите си характеристики, може да работи и с две SIM карти едновременно. Това не е никак малка функция, тъй като може да ви помогне много, ако ежедневието Ви е  изпълнено с много разговори.

Апаратът има стандартен USB порт за пренос на данни към компютъра, Wi-Fi  връзка към интернет пространството и Bluetooth за обмяна на данни между два телефона. За да слушате музика от него, може да използвате 3.5 мм изход за вашите слушалки. Мрежовото свързване става през GSM, GPRS, EDGE, 3G, HSDPA връзки.

Освен стандартните екстри, като FM радио и MP3 плейър, телефона разполага и с GPS навигационна система, като чрез нея можете да си сваляте карти за всяка държава. Така никога няма да се изгубите в непозната местност и лесно ще се ориентирате.

LG Optimus L5 II Dual E460 се захранва от Li-Ion батерия с капацитет 1700 mAh. Това e доста издръжлив акумулатор в  сравнение с този на Samsung Galaxy mini S5570.

От всичко казано до тук, можете сами да прецените, че LG Optimus L5 II Dual E460 е много функционален и умен смартфон от най-ново поколение. Той разполага с всичко необходимо от гледна точка на лесната работа с него, като поддържането на двете SIM карти е много голям плюс. Също така, камерата и мултимедийните му характеристики са на високо ниво, като в същия момент разполагате с куп приложения и игри, за да прекарвате приятно свободното си време. 

Само сега телефона се предлага на ниска цена!

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за LG E460 Optimus L5 II

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


Footer brands Skyfon service