Сервиз на LG E405 Optimus L3 Dual - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на LG E405 Optimus L3 Dual

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!

Сервиз на LG E405 Optimus L3 Dual

 Смяна Лентов кабел блок захранване за LG E405 Optimus L3 Dual
Смяна Клавиатурна платка за LG E405 Optimus L3 Dual
 Смяна Звънец  LG E405 Optimus L3 Dual
 Смяна Лентов кабел за LG E405 Optimus L3 Dual
Смяна Лентов кабел слушалка за LG E405 Optimus L3 Dual
Смяна Лентов кабел за LG E405 Optimus L3 Dual
Смяна Камера 3G за LG E405 Optimus L3 Dual
Смяна Камера BIG за LG E405 Optimus L3 Dual
Смяна Лентов кабел SIM за LG E405 Optimus L3 Dual
Смяна Капак батерия за LG E405 Optimus L3 Dual
Смяна LCD Дисплей за LG E405 Optimus L3 Dual

Разкодиране LG E405 Optimus L3 Dual – ЦЕНА 20 лв.

Почистване LG E405 Optimus L3 Dual- ЦЕНА 30лв.

Профилактика LG E405 Optimus L3 Dual – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на LG E405 Optimus L3 Dual

 

Днес сме решили да Ви запознаем с едно от логичното продължения на серията LG Optimus L3. Модел LG E405 Optimus L3  Dual има възможност да работи едновременно с две SIM карти, като това е едно от неговите големи предимства. Визията му определено е наистина различна в сравнение с другите модели смартфони, като освен това при този мобилен телефон имаме не три, а четири сензорни бутона за по-лесно боравене с него.

След продължителните ни тестове на това мобилно бижу, можем да добавим, че той наистина си заслужава парите и като цяло сме наистина впечатлени от неговите възможности. Оценката, която ще му дадем за цялостния му визия и технически параметри е 6 +. Неговите размери са височина 102,2 мм, ширина 61.6 мм и дебелина от 11.85 мм. Теглото му влиза в рамките на стандартните за габарити, които Ви представихме току-що или 119 грама.

Дисплеят, на който са заложили от марката за LG Optimus L3 E405 Dual е с големина от 3,2 инча и с разделителна способност от 240 х 320 пиксела. Това прави средно около 125 пиксела за инч, като показателя е наистина на отлично ниво, имайки предвиди, че не говорим за скъп модел смартфон. Технологията, която е използвана при него е TFT и той поддържа 262 хиляди цвята. Тук е наличен и мултитъч, както и Proximity sensor. Основната камера е с размер от 3,2 мегапиксела, като също така ще можете да правите панорамни снимки или пък да се възползвате от функцията geo tagging. Ако сте решили да правите видео,  то ще бъде с VGA качество на изображението и разделителна способност от 640 х 480 пиксел.Възможните цветови варианта, в които ще намерите смартфон LG E405 Optimus L3 Dual на пазара са два – черен и бял. Както сами виждате, от компанията са заложили на красивата класика, която е умело съчетана с ефектните форми на самия мобилен телефон.

Операционната система тук е Android версия 2.3 Gingerbread, като по този начин ще можете да сваляте, колкото пожелаете приложения от големия Android Market. Бързият 800 MHz процесор ще се погрижи за синхронната и безпроблемна работа на всички функции в него. Благодарение на множеството настройки и екстри, ще можете да персонализирате вашето мобилно бижу, както Вие си пожелаете.

Смартфонът е оборудван с 1 GB вградена памет, но това не бива да Ви тревожи, защото това място може да бъде увеличено до 32 GB със слота за карта и така да съхранявате всички ваши файлове и документи.

Батерията,която се грижи за дългия живот на смартфон LG Optimus L3 E405 Dual е Li-Ion.

Надяваме се да сме били обстойни и подробни при нашето днешно ревю. Вече сте наясно с всички възможност и екстри на LG E405 Optimus L3  Dual, като така сами ще прецените дали това ще е вашия следващ смартфон.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за LG E405 Optimus L3 Dual

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


Footer brands Skyfon service