Сервиз на Huawei P8 Lite - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Huawei P8 Lite

Сервиз на Huawei P8 Lite

 

huawei-p8-lite

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на Huawei P8 Lite
  • Смяна на панелите на Huawei P8 Lite
  • Смяна на жака за зареждане на Huawei P8 Lite
  • Смяна на жака на слушалките на Huawei P8 Lite
  • Смяна на микрофон на Huawei P8 Lite
  • Смяна на сим четеца на Huawei P8 Lite
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на Huawei P8 Lite
  • Ъпдейт на софтуера на Huawei P8 Lite
  • Преинсталиране на ОС на Huawei P8 Lite

Разкодиране на Huawei P8 Lite- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Huawei P8 Lite- ЦЕНА 15лв.

Huawei P8 Lite

 

Производител: Huawei
Модел: P8 Lite

huawei-p8-lite 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Huawei P8 Lite

 

Описание

Докато флагмань на премия моделите на семейството Huawei, Huawei P8 смартфон, представен преди около два месеца в Лондон, се готви да навлезе на пазара, и по-малкия му брат, опростения модел, наречен P8 Lite. Трябва да се отбележи, че в предишната серия Р6 и P7 специалена “олекотена” вариант не съществува, неговата роля играе модел на другото подсемейство – например, Huawei Ascend G6, който е опростена версия на Ascend Р6 водещия модел. Така, че появяването на модификацията P8 Lite може да се разглежда като първи опит на китайската компании от гледна точка на “разделянето” на състава за няколко различни версии в серията P8 се включва също и модел с изключително голям екран P8 Max.

Сервиз на Huawei във Варна и София

Външен вид и лекота на използване

Тъй като P-серията от Huawei винаги е била на първо място в марката и външния вид на машините от тази линия обикновено най-голямо внимание се отделя от разработчиците. Първата серия смартфони (P1 и P6) по принцип някога са били шампиони по минимална дебелина, а сега новината за това семейство са в ранга на един от най-фине модни модели на пазара на мобилни устройства.

Сервиз на Huawei P8 Lite

Тези епитети са напълно приложими в опростената версия на P8 Lite: смартфона не само се различава по-малката ширина, но и стои на достатъчно  високо ниво на изпълнение, както и красотата на външния вид. В резултат на това Huawei P8 Lite смартфона изглежда много по-скъпо, отколкото може да се очаква от своите модели от това ниво.

Ремонт на P8 Lite

От гледна точка на дизайн на устройството е направен в същия стил с по-големия си брат P8. По това време, разработчиците са решили да се откажат от стъклените панели, обаче с него изглежда красиво, но те предпочитат да се обърна към по-практични материали: флагманът е изработени от метал и неговата опростена версия P8 Lite получи пластмасовата кутия с метален ръб (с пластмасово покритие).
Сега, този елемент от дизайна напълно покрива цялата страна на периметъра на тялото, включително и в долния край. Всички предишни модели Ascend P серия също имат блестяща подплата от двете страни, но те не са закрити от долния край.

Продукт известен още и като Huawei P8 Lite, P8 Lite

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei P8 Lite, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за huawei p8 lite

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.