Сервиз на Huawei P10 Lite

Samsung Galaxy S9+

Сервиз на Huawei P10 Lite

 

huawei-p10-lite

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на Huawei P10 Lite
  • Смяна на панелите на Huawei P10 Lite
  • Смяна на жака за зареждане на Huawei P10 Lite
  • Смяна на жака на слушалките на Huawei P10 Lite
  • Смяна на микрофон на Huawei P10 Lite
  • Смяна на сим четеца на Huawei P10 Lite
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на Huawei P10 Lite
  • Ъпдейт на софтуера на Huawei P10 Lite
  • Преинсталиране на ОС на Huawei P10 Lite

Разкодиране на Huawei P10 Lite- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Huawei P10 Lite- ЦЕНА 15лв.

Huawei P10 Lite

 

Производител: Huawei
Модел: P10 Lite

huawei-p10-lite 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Huawei P10 Lite

 

Описание

Huawei P10 и P10 Plus са новите смартфони от високия клас на компанията, които имат елегантен дизайн, мощни процесори, 2K дисплеи и усъвършенствани двойни камeри на Leica в задната част. Компанията разработва трети модел от серията, който ще бъде фокусиран към по-ниския ценови клас. Huawei P10 Lite е обект на много спекулации през последните седмици, а сега най-накрая разбираме и официалните му спецификации.

Сервиз на Huawei във Варна и София

Данните за новия смартфон са от холандската търговска верига Coolblue, която вече започна предварителните поръчки. Huawei P10 Lite е оборудван с 5.2-инчов IPS дисплей с Full HD резолюция от 1920х1080 пиксела и се захранва от осемядрен Kirin 658 процесор. Oперативната памет е 4GB, а вграденият капацитет за съхранение на данни достига до 32GB, но може да се увеличи с microSD карта. Huawei P10 Lite работи с Android 7.0 Nougat и EMUI 5.1 интерфейса.

Сервиз на Huawei P10 Lite

Батерията е със заряд от 3100mAh. Новият смартфон поддържа технология за бързо зареждане и разполага с 12-мегапикселова камера в задната част, както и 8MP сензор за селфита и видео разговори. Huawei P10 Lite ще може да се купи в черен, бял и златен цвят. Продажбите му в Холандия стартират на 11 април и вероятно малко след това ще е достъпен и в другите страни на европейския континент. Цената на смартфона е €349.

Ремонт на P10 Lite

Свързаност

Осем ядра SoC и домашно разрастването на Kirin 658 на Huawei, съчетано с 4 GB RAM, помагат на P10 Lite да постигне висока производителност на системата. Приложенията се зареждат бързо и няма закъснения, дори когато много приложения се изпълняват едновременно. Благодарение на паметта за съхранение, посочена на 32 GB, от която 20 GB все още остава достъпна, много приложения могат да бъдат инсталирани. Вътрешното хранилище може да се удължи до 256 GB чрез карта microSD. Инсталирането на приложенията обаче няма да работи, тъй като microSD картата може да се използва само за съхранение на снимки и други мултимедийни файлове

Продукт известен още и като Huawei P10 Lite, P10 Lite

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei P10 Lite, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за huawei p10 lite

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.