Сервиз на Huawei Honor 6X - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Huawei Honor 6X

Сервиз на Huawei Honor 6X

 huawei-honor-6x

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на Huawei Honor 6X
  • Смяна на панелите на Huawei Honor 6X
  • Смяна на жака за зареждане на Huawei Honor 6X
  • Смяна на жака на слушалките на Huawei Honor 6X
  • Смяна на микрофон на Huawei Honor 6X
  • Смяна на сим четеца на Huawei Honor 6X
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на Huawei Honor 6X
  • Ъпдейт на софтуера на Huawei Honor 6X
  • Преинсталиране на ОС на Huawei Honor 6X

Разкодиране на Huawei Honor 6X- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Huawei Honor 6X- ЦЕНА 15лв.

Huawei Honor 6X

 

Производител: Huawei
Модел: Honor 6X

huawei-honor-6x 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Huawei Honor 6X

 

Описание

Не е трудно да се отгатне, че по смисъла на  настоящото групиране, новият смартфон Honor 6X идва да замени миналогодишния Honor 5X.В същото време, Honor 6X има повече атрактивен дизайн, който допълва с вложки на металния заден панел в момента е близо до гладка повърхност и 2.5D екран със защитно стъкло. Поради това появата на нови елементи го причислява към скъпите устройства и като цяло устройството изглежда по-елегантни от предшественици си.

Сервиз на Huawei във Варна и София


Запазвайки 5,5-инчовиата ширина на дисплей Honor 6Х спрямо Honor 5Х значително намалява от 3,7 мм (72.6 mm) и дебелина на почти непроменен (8.2 mm новост срещу 8.15 мм спрямо предшественика си). Леко покачване на тегло (162 грама срещу 158 грама), е възможно да се обясни с тенденциите на по-обемната батерия. Производителят обещава цветови варианта на Новият смартфон в почти всеки вкус – злато, сребро, сиво, синьо (или по-скоро, тюркоаз), а дори и розово злато. Въпреки това, тъй като цветовете са разпределени по региони за продажби е все още неясно. Например, в някои сайтове за продажба се предлага смартфона Honor 6X в три цвята – злато, сребро и сиво.

Сервиз на Huawei Honor 6X

Както вече бе отбелязано, цялата предната повърхност на Honor 6Х е покрита със защитно стъкло с ефект 2.5D, на който се залепва трайно защитно фолио.
Вдясно от тясната решетка е разположен обектива на предната камера, говорител, а отляво – сензорите за близост и светлинния LED индикатор.


Ремонт на Honor 6X

В рамките на екрана се намира логото на компанията ” Honor”, който отсъствал в Honor 5X. бутоните на контролния панел ( “Back”, “Home” и “Скорошни приложения”) са стандартни за Android 6.0 икони, разположени в долната част на екрана. В менюто за настройки е възможно да добавите други икони. На десния ръб се намират бутоните за сила на звука и бутона за включване / заключване.

Продукт известен още и като Huawei Honor 6X, Honor 6X

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei Honor 6X, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за huawei honor 6x

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София

 


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.