Сервиз на Huawei Honor 6A

Samsung Galaxy S9+
 

Сервиз на Huawei Honor 6A

 

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на Huawei Honor 6A
  • Смяна на панелите на Huawei Honor 6A
  • Смяна на жака за зареждане на Huawei Honor 6A
  • Смяна на жака на слушалките на Huawei Honor 6A
  • Смяна на микрофон на Honor 6A
  • Смяна на сим четеца на Honor 6A
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на Honor 6A
  • Ъпдейт на софтуера на Honor 6A
  • Преинсталиране на ОС на Honor 6A

Разкодиране на Huawei Honor 6A – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Huawei Honor 6A – ЦЕНА 15лв.

Huawei Honor 6A

Производител: Huawei
Модел: Honor 6A

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Huawei Honor 6A

Описание

През последните няколко години Honour си е направила име за продажба на достъпни, но мощни и добре оборудвани смартфони.Дъщерното дружество на Huawei следва същата линия на мислене и за своя Honor 6A. 5-инчовият смартфон принадлежи към обхвата на устройства с входно ниво и предлага HD дисплей, 13-мегапикселова камера с автофокус за фазово откриване, Wi-Fi 802.11b / g / n, LTE и 16 GB съхранение в случая е 8,2 мм (~ 0,32 инча) тънък и е изработен от алуминий и пластмаса. Вътре той се захранва от окт-ядрото SoC Qualcomm Snapdragon 430, 2 GB RAM и Android 7.0.

Сервиз на Huawei във Варна

Honor 6A използва сравнително бърз OctC-core SoC, Qualcomm Snapdragon 430 процесор, който в съчетание с 2 GB RAM осигурява гладка работа. Смартфонът може да бъде разширен чрез хибриден слот за Nano-SIM или microSD карта. Ако искате да използвате две Nano-SIM карти в телефона, ще трябва да се откажете от слота за microSD и да направите това с наличното хранилище. Имайте обаче предвид, че от 16 GB вътрешно хранилище, Honor 6A разполага само с 8,3 GB.

Вътрешното хранилище може да бъде разширено с microSD карта с до 128 GB, но можете да поставяте само снимки и други медийни файлове на картата с памет. Има и още няколко неща, които трябва да бъдат приети: Вместо лесен за използване USB порт тип-C, телефонът има само микро-USB порт с 2.0 скорост. Също така няма да намерите датчик за пръстови отпечатъци на Honor 6A, въпреки че Lenovo Motorola Moto G5 показва, че това може да бъде включено в устройство с входно ниво.

 

Сервиз на Huawei Honor 6A 

Софтуер

Honor 6A има текуща версия на операционната система на Google: Android 7.0 Nougat. Производителят също така е добавил своя добре познат интерфейс EMUI, версия 5.1. Има само няколко софтуерни допълнения, което е добре, имайки предвид доста малкото налично хранилище. Освен стандартните приложения на Google, като Chrome, YouTube и Галерия, телефонът разполага и с някои полезни инструменти, включително приложението за поддръжка Huawei HiCare, което е инструмент за архивиране на данни и инструментариум за SIM.

Honor е малко небрежен по отношение на сигурността за 6А. Той разполага с вирусен скенер от Avast, който се включва от фабрика, който може да бъде намерен под “Сигурност и поверителност” и автоматично се актуализира редовно. Обектите за сигурност на Android обаче не са актуални в момента на пускането на апарата.

 

Ремонт на Honor 6A

Комуникация и GPS

Honor 6A поддържа GSM, UMTS и LTE. Производителят обаче не е разработил какви канали използва, за да комуникира и колко бързо да се качват и изтегляния – цялата информация, която получавате от спецификационния лист е “LTE”. Но SoC не може да поддържа по-високи от LTE cat. 4 (сваляния до 150 MBit / s).

Wi-Fi на Honor 6A е ограничен до мрежата от 2.4 GHz с 802.11 b / g / n, но все пак върши добра работа. Той получава данни със скорост до 52.9 MBit / s и ги предава почти толкова бързо на 51.2 MBit / s. Honor 6A поддържа Bluetooth 4.1, но не и NFC.

GPS модулът на Honor 6A успява да открие доста бързо и точно в рамките на 5 метра (~ 5,5 ярда) както на закрито, така и на открито.

В сравнение с професионалната навигационна система Garmin Edge 500, Honor 6A може да поддържа приложенията, които изискват вашата позиция много добре с този GPS модул.

Продукт известен още и като Huawei Honor 6A, Honor 6A

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei Honor 6A, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за huawei honor 6a

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.