Сервиз на Huawei Honor 9 Lite

Samsung Galaxy S9+
 

Сервиз на Huawei Honor 9 Lite

 

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на Huawei Honor 9 Lite
  • Смяна на панелите на Huawei Honor 9 Lite
  • Смяна на жака за зареждане на Huawei Honor 9 Lite
  • Смяна на жака на слушалките на Huawei Honor 9 Lite
  • Смяна на микрофон на Honor 9 Lite
  • Смяна на сим четеца на Honor 9 Lite
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на Honor 9 Lite
  • Ъпдейт на софтуера на Honor 9 Lite
  • Преинсталиране на ОС на Honor 9 Lite

Разкодиране на Huawei Honor 9 Lite – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Huawei Honor 9 Lite – ЦЕНА 15лв.

Huawei Honor 9 Lite

Производител: Huawei
Модел: Honor 9 Lite

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Huawei Honor 9 Lite

Описание

Новият бюджетен смартфон на Honor изглежда има много функции, екран 18: 9 Full HD + алуминиева рамка, стъклен гръб и Android 8. В някои отношения той дори изпреварва някои от водещите смартфони.

Honor 9 Lite има 32GB съхранение, за разлика от 64GB или 128GB, които се намират в днешните топ-телефони. Неговата камера няма стабилизация на изображението и се захранва от чипсет Kirin 659 със среден обсег от 3GB RAM, въпреки че в Индия и други региони има 4GB вариант.

Сервиз на Huawei във Варна

Премиум поглед, но привлича пръстови отпечатъци. Удобен размер и добро усещане в ръката.

С 5,65-инчов екран Honor 9 Lite не е твърде голям и не е твърде малък; този телефон постига добри размерите като ви дава богат количествен екран и същевременно можете да го управлявате, дори и ако сте с по-малки ръце.

Това оптимално съотношение на размера на екрана към общия размер се постига чрез възприемането от страна на Honor на съотношение 18: 9 без физическите бутони на лицевата страна. Тези фактори се съчетават, за да се смали рамката, което води до 75,5% съотношение “екран към панел”.

В долната част на телефона се намират микро-USB порт и 3,5 мм жак за слушалки, заедно с един говорител, докато бутоните за захранване и сила на звука са от дясната страна.

 

Сервиз на Huawei Honor 9 Lite 

Рамката е леко извита и се чувства здрава. Краищата на телефона също са закръглени, което води до наистина комфортно усещане в ръката и за цената си е достатъчно компактен и удобен.

Стъкления гръб обаче е най-големият подарък, създава усещане, че това е сравнително скъп бюджет смартфон. Honor 9 Lite изглежда елегантно и е добре разработен.

Ремонт на Honor 9 Lite

Екран

     18: 9 IPS дисплеят
     Много остър с FHD+ resolution

Екранът на Honor 9 Lite е с резолюция 1080 x 2160 Full HD. Дисплей с размери 5,65 инча получените изображения са остри, с плътност на пикселите 428 пиксела на инч – така е в по-голяма яснота от някои водещи апарати като iPhone 8, 8 Plus и One Plus 5T.

Екранът е IPS панел, който предлага страхотни ъгли на гледане и добри нива на яркост, което го прави използваем при ярки условия. Цветовете са малко по-хладни, спортуващи все по-леки сини нюанси, но Huawei предлага набор от опции за баланс на бялото в настройките, така че можете да настроите екрана според вашите предпочитания.

Нощният режим също е на разположение за допълнителна защита на очите и можете да пуснете обработената резолюция на екрана на 720p.С намалянето на екрана, той изглежда по-малко остър, така се намаля напрежението както на батерията, така и на чипсета.

Това, което Honor прави е водещ в класацията за цената: екран с размери 18: 9, идеален за ползване на уеб сайтове и гледане на широкоекранен текст. Това съотношение също така поддържа предпазителите на тънката страна и поставя екрана и съдържанието в центъра.

Продукт известен още и като Huawei Honor 9 Lite, Honor 9 Lite

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei Honor 9 Lite, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за huawei honor 9 lite

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

 

 


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.