Сервиз на HTC One M7 (801n) - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на HTC One M7 (801n)

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!

Сервиз на HTC One M7 (801n)

htc-one-m7

  • Смяна на тъчскрийн / дисплей
  • Поставяне на БГ меню
  • Преинсталиране на операционна система
  • Смяна на микрофон, слушалка или говорител
  • Смяна на жак или слот
  • Смяна на лентов кабел
  • Смяна на панелите
  • Отключване
  • Софтуерен ремонт

Разкодиране на HTC One- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на HTC One- ЦЕНА 15лв.

HTC One M7 (801n)

 

Производител: HTC
Модел: One M7 (801n)

htc-one-m7 

Описание на HTC One M7

HTC през последните няколко години, се развива по отношение на дизайна, на своите модели. Това се вижда ясно по примера на Desire HD, HTC Sensation, а след това на HTC One и HTC Butterfly. Производителят не се страхува да експериментира с материалите и формата на тялото. HTC One Новости

Благодарение на големия размер, както и цветове в които се предлага, HTC One изглежда красив и интересен. Това се постига чрез различни части – форма на корпуса, извития гръб, необичайното за смартфон симетрично разположение по отношение на говорителя на екрана.
 
 

HTC One M7 Корпус

Основното тяло е направено от издръжлив материал – алуминий. Основата на смартфона е алуминиева “вана”, издълбана от солидно парче метал, в нея е поставена електрониката, дисплейя и други елементи. Смартфона разполага с черен цвят. За разлика от основните си конкуренти, които са оборудвани с “голям екран, HTC One има дисплей с диагонал 4,7” и е добре от гледна точка на размера на устройството. HTC One – 137.4 x 68.2 x 9.3 мм, 143 грама
 


HTC One Дисплей

HTC One има Super LCD3 дисплей. Размера на екрана е както следва: диагонал 4.7 “, резолюцията на 1920×1080 пиксела (FullHD), точка плътност – 469-PPI, която е по-висока, отколкото всеки друг смартфони на пазара по това време. Екрана на HTC смартфона може да се опише с една кратка дума – зашеметяващ. Видимост, на екрана е добра- под какъвто и ъгъл да се гледа снимката не се нарушава. Налице е добра яркостта и на слънце екрана остава четим. Цветопредаването е близко до естественото.  
 

Продукт известен още и като HTC One,  HTC One M7, One M7, HTC One M7 (801n), HTC One

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC One M7 (801n), за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  htc one m7 (801n)

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service