Сервиз на HTC One A9 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на HTC One A9

htc-one-a9

  • Смяна на тъчскрийн / дисплей
  • Поставяне на БГ меню
  • Преинсталиране на операционна система
  • Смяна на микрофон, слушалка или говорител
  • Смяна на жак или слот
  • Смяна на лентов кабел
  • Смяна на панелите
  • Отключване
  • Софтуерен ремонт

Разкодиране на HTC One A9- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на HTC One A9- ЦЕНА 15лв.

HTC One A9

 

Производител: HTC
Модел: A9

htc-one-a9 

Описание

С новият HTC One A9 компанията се стреми да превърне идеята за Apple iPhone като твърд продукт и въпреки  приликата, той всъщност е много по-интересен, отколкото да кажем просто подобен дизайн.  HTC One A9 има какво да покаже  в много отношения, защото HTC решиха да се преборят вземайки някоя друга идея и да се опитат да я приложат в нов смартфон, а на базата на тази идея, те използват собствения си опит и технологии.HTC One A9 Корпус

Корпуса е от алуминий, който  е бил използван и в други предходни модели, традиционно за компанията HTC. Предната част е  стъкло Gorilla Glass 4 с 2.5D ефект, който е малко по-изпъкнал и крив по краищата. Технология  използвана и в някои други смартфони. Поради стъкленото покритие смартфона изглежда страхотно в предната част.

 

HTC One A9 Дизайн

На задния панел дизайн на HTC One A9 е един от най-добрите сред смартфоните с метален корпус. Първо, поради факта, че няма пластмасови пластини, като при някои модели.  На второ място, окабеляването на антените, те са се опитали да направят най-деликатните и  е уместно да се търси дизайн хващащ окото. Устройството ще се предлага в четири цвята: тъмно сиво, сребристо, златно и черешово. Първоначално в продажба ще се пуснат тъмно сивото и сребърната версия, а по-късно и златното и черешовото. В снимки „черешката“ е по-скоро като червено, но в действителност, мислех, че той все още е по-близо до винен и череша цвят.
Важното е, че HTC One A9 не е като предишните устройства от линията One  той е по-точен във всичко. Форма, контроли, обектива на камерата – всичко е направено малко по-деликатно, прецино и правилно.


HTC One A9 Размери

По размер новия A9 е сравним с предходните два модела HTC One M8 и M9. Всъщност, по размер трите модела са много сходни, но в ръката A9 е по-удобен, отколкото M9, например. Поради тази причина, смартфона по-лесно се държи и използва.
 

Продукт известен още и като htc one a9,  HTC ONE A9, HTC One A9, one A9

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC One A9, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  htc one a9

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service