Сервиз на HTC Desire 816 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на HTC Desire 816

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!

Сервиз на HTC Desire 816

htc-desire-816

  • Смяна на тъчскрийн / дисплей на HTC Desire 816
  • Поставяне на БГ меню на HTC Desire 816
  • Преинсталиране на операционна система на HTC Desire 816
  • Смяна на микрофон, слушалка или говорител на HTC Desire 816
  • Смяна на жак или слот на HTC Desire 816
  • Смяна на лентов кабел на HTC Desire 816
  • Смяна на панелите на HTC Desire 816
  • Отключване на HTC Desire 816
  • Софтуерен ремонт на HTC Desire 816

Разкодиране на HTC Desire 816- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на HTC Desire 816- ЦЕНА 15лв.

HTC Desire 816

 

Производител: HTC
Модел: Desire 816

htc-desire-816 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm HTC Desire 816

 

Описание

Мечтата на всеи любител фотограф. Камера с висока резолюция. Основнa 13 мегапиксела и предна 5 – осигуряващи високо качество на изображенията. Уникалните възможности на снимане и редактиране ви позволяват да създадете незабравими снимки и видеоклипове с приятели и съвместно създаване videokollazhey  да се подчертае едно важно събитие от всички страни. Стилен дизайн, голям 5,5-инчов дисплей с висока разделителна способност, предните стерео високоговорители, са с възможност за персонализирана емисия новини на началния екран и четириядрен процесор – всичко това прави смартфона един от най-добрите в своя сегмент.

Вижте прекрасните клипове, красиви снимки, уеб страници и изображенията на екрана-гранд 5.5-инчов дисплей. Лесен за употреба предоставя BoomSound ™ от HTC (осигуряващи превъзходен звук) и HTC BlinkFeed ™ (персонални информационни канали за достъп в реално време до Facebook, Twitter, новини, спортни резултати и др).

Сервиз  на HTC във Варна и София

Четириядрения процесор за максимална скорост ви позволява незабавното изтегляне и показване на уеб страници. Показва, цветните детайли на изображението, играете без проблеми, както и могат няколко приложения да се отворят едновременно. Благодарение на високото темповете на 4G мрежа за данни,  стрийминг и изтегляне на съдържание, става по-лесно от всякога. Бърз стрийминг, бързо обновяване, всичко е по-бързо.

Сервиз HTC Desire 816

Пренос на данни с процесор Snapdragon ™,  процесор 400 с поддръжка на високоскоростен 4G LTE. Технология за намаляване на шума, която осигурява обем и яснота на звука, когато се говори. Батерията издържа по-дълго. Повече възможности за общуване в социалните мрежи и да използвате любимите си приложения.

Историите ви автоматично се връщат с Zoe ™. Изберете снимките и видеоклиповете, изберете тема и саундтрак и на телефонът ви ще се създаде една невероятна колекция от Zoe. След това, можете да покажете на приятелите си Зоуи.

Продукт известен още и като htc desire 816,  HTC DESIRE 816, HTC Desire 816, HTC 816, Desire 816

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC Desire 816, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  htc desire 816

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

 

 

 

 

 

 

 


Footer brands Skyfon service