Сервиз на HTC Desire 626 / 626 Dual - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на HTC Desire 626 / 626 Dual

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!

Сервиз на HTC Desire 626 / 626 Dual

htc-desire-626

  • Смяна на тъчскрийн / дисплей на HTC Desire 626
  • Поставяне на БГ меню на HTC Desire 626
  • Преинсталиране на операционна система на HTC Desire 626
  • Смяна на микрофон, слушалка или говорител на HTC Desire 626
  • Смяна на жак или слот на HTC Desire 626
  • Смяна на лентов кабел на HTC Desire 626
  • Смяна на панелите на HTC Desire 626
  • Отключване на HTC Desire 626
  • Софтуерен ремонт на HTC Desire 626

Разкодиране на HTC Desire 626- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на HTC Desire 626- ЦЕНА 15лв.

HTC Desire 626 / 626 Dual

 

Производител: HTC
Модел: Desire 626 / 626 Dual

htc-desire-626 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm HTC Desire 626

 

Описание

Покажете, какво можете да направите с новия смартфон HTC Desire 626. С основната камера 13 MP няма да пропуснете уникалните моменти. Голям HD екран с диагонал 5 инча който ви позволява да виждате съдържанието, без загуба на качество. Подгответе се за широкоекранни впечатления! Поддържането на връзка със света е по-лесно от всякога.


Различни стилове с уникални цветове. Двуцветния дизайн на смартфона привлича погледи, а поради по-тъния корпус и плавните линии няма да искате да го изпуснете. Заоблени странични лица, аеродинамична форма и плавни линии – пред този смартфон е трудно да се устои. Остава само да изберете най-подходящата комбинация от цветове!

Сервиз на HTC във Варна и София

HTC Sense интерфейса ви позволява да персонализирате дизайна на телефона под вашия имидж. Всяка снимка или автопортрет – изцяло или частично – може да бъде част от една нова тема. Изберете тапети, цветове, икони и шрифтовете в същия стил това е твърде проста. Можете дори да добавите свой собствен дизайн, и ако искате да го споделите с приятели или да изтеглите готови теми от други потребители и дизайнери.

 

Сервиз HTC Desire 626

Всяка снимка ще ви покаже най-доброто от двете различни камери. Функцията за непрекъснато снимане с 13 MP основна камера гарантира, че винаги ще хванете “най-уникалния момент.” А какво да кажете за самоснимачката! Включете предната камера от 5 MP, пуснете функцията за обратното броене и изберете най-благоприятен ъгъл. Ясни снимки и безупречен автопортрет – Какво може да бъде по-хубав!


И няма нужда да отваряте няколко приложения и галерии, за да намерите вашите снимки. “Галерия One” ще събере всички снимки и видеоклипове от Facebook, Google Drive, Dropbox и Flickr в една галерия.

Ремонт на HTC Desire 626

Bright HD-дисплей с диагонал 5 инча – се подготвят за широкоекранни впечатления. Той е идеален за гледане на видео, сърфиране в Интернет, играене на игри и социални мрежи. Сега вие виждате съдържанието, без загуба на качество. Излишно е да отбелязваме, че такъв растер много добре се съчетава с ролята на визьор, когато снимате снимки и видео.

 

Какво можете да направите с новия смартфон HTC Desire 626. Изберете вашата любима комбинация от цветове, самият смартфон придава настроение, прави снимка и автопортрети, за които ще ви завиждат мнозина. Поддържането на връзка със света е по-лесно от всякога.

 

Продукт известен още и като htc desire 626,  HTC DESIRE 626, HTC Desire 626, HTC 626, Desire 626

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC Desire 626, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  htc desire 626

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service