Сервиз на HTC Desire 526 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на HTC Desire 526

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!

Сервиз на HTC Desire 526

htc-desire-526G

  • Смяна на тъчскрийн / дисплей на HTC Desire 526
  • Поставяне на БГ меню на HTC Desire 526
  • Преинсталиране на операционна система на HTC Desire 526
  • Смяна на микрофон, слушалка или говорител на HTC Desire 526
  • Смяна на жак или слот на HTC Desire 526
  • Смяна на лентов кабел на HTC Desire 526
  • Смяна на панелите на HTC Desire 526
  • Отключване на HTC Desire 526
  • Софтуерен ремонт на HTC Desire 526

Разкодиране на HTC Desire 526- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на HTC Desire 526- ЦЕНА 15лв.

HTC Desire 526

 

Производител: HTC
Модел: Desire 526

htc-desire-526G 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm HTC Desire 526

 

Описание

На вътрешния пазар, тайвански производител на смартфони HTC отдавна се свързва с нещо висококачествено и трайни. Поради това, значителен брой потребители при избора на нова притурка на първо място обръщат внимание на марката. Модела HTC Desire 526G Dual SIM, който се отнася до средния ценови клас е предназначен за широк кръг от потребители.


Новост получил е корпоративен стил, 4.7-инчов IPS QHD-дисплей, обща хардуерна платформа MediaTek MT6582 и добра функционалност. Опитайте се да го изпробвате, за да се разбере какво го прави интересно за обикновения потребител.

Сервиз във Варна и София

От гледна точка на HTC Desire 526G Dual SIM и дизайна както при другите модели на производителя, той добавя към серията още един модел с хубавата еднаква правоъгълна “форма” на тялото. Корпусът има гладка кривина на горните и долните повърхност и задна страна, която е с гланцово скосяване от централната част на ръба. Страни, украсени със солидна рамка от перлено синьо, пластмаса като основен модул на камерата. Всичко това създава приятен стил сред младите хора, което е вярно за бялата версия на устройството. За разлика от черната версия на смартфона, който изглежда по-строго, тъй като е направен изцяло от матиран поликарбонат.

Устройство лежи добре в ръката и добре можете да работите с една ръка, въпреки че размерите (139,8 х 69,7 х 9,8 мм) и теглото (154 гр) са сравними с модели оборудвани с 5-инчов дисплей.


Сервиз HTC Desire 526

HTC Desire 526G Dual SIM предния панел е покрит с минерално стъкло без олеофобичен слой. Контурът на защитния кант присъства. Рамката около екрана е около 6 мм в страни, 20.5 mm и 15 mm под върха (считано от края на тялото), от съвременните стандарти е с достатъчно големи стойности. Местоположението на предния панел и елементите по него са доста общи за модерните джаджи. Трябва да се отбележи, че слота в горната и долната част  не е стерео, има мултимедийни говорители. 

Имат доста добра локация: микро-USB порта и микрофон на долната страна, 3.5 мм аудио жак на върха, бутон за включване от дясната страна.

Продукт известен още и като htc desire 526,  HTC DESIRE 526, HTC Desire 526, HTC 526, Desire 526

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC Desire 526, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  htc desire 526

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

 


Footer brands Skyfon service