Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Xiaomi Redmi S2 Варна


Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Xiaomi Redmi S2
 • смяна на странична рамка на Xiaomi Redmi S2
 • подмяна на камера на Xiaomi Redmi S2
 • подмяна на микрофон на Xiaomi Redmi S2
 • подмяна на слушалка на Xiaomi Redmi S2
 • подмяна на USB конектор на Xiaomi Redmi S2
 • подмяна на високоговорител на Xiaomi Redmi S2
 • подмяна на батерия на Xiaomi Redmi S2
 • подмяна на аудио жак на Xiaomi Redmi S2
 • ремонт по основната платка на Xiaomi Redmi S2
 • почистване и сушене след намокряне на Xiaomi Redmi S2
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуера на Xiaomi Redmi S2
 • отключване на Mi акаунт на Xiaomi Redmi S2
 • отключване на Google акаунт на Xiaomi Redmi S2
 • премахване на защитен код на Xiaomi Redmi S2
 • прехвърляне на информация на Xiaomi Redmi S2
 • смяна на ROM на Xiaomi Redmi S2
 • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Redmi S2 

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Redmi S2 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Xiaomi Redmi S2 Варна

Производител: Xiaomi
Модел: Redmi S2

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Redmi S2

Описание

Сервиз на Xiaomi Redmi S2 Варна

Компанията Xiaomi е известна с бюджетните си решения, вероятно всички са чували за устройствата на линията Redmi. Xiaomi Redmi S2 е най-новият представител на разрастващото се семейство на смартфони с ниска цена в момента. Бюджетното устройство с акцент върху камерата беше пуснат почти веднага след “Redmi Note 5”, друг бестселър на пазара на евтини смартфони.

Redmi S2 е оборудван с 5.99-инчов HD-дисплей, чипсет Qualcomm Snapdragon 625, 3 GB и 32 GB енергонезависима памет в базовата конфигурация, която може да бъде разширена чрез микро карта. Смартфонът предлага няколко отлични характеристики, на които неговите конкуренти не могат да се похвалят. Сред тях са бърз и точен скенер за пръстови отпечатъци, двойна камера за създаване на реалистични снимки, както и 16-мегапикселова (изкуствен интелект) камера с LED светкавица. Въпреки това липсват ключови функции за някои хора, като бързо или безжично зареждане, водоустойчивост и NFC.

Сервиз на Xiaomi Redmi S2 Варна

Корпуса на Redmi S2 е направен изцяло от пластмаса, този подход към дизайна на смартфона е малко по-различен от последната работа на компанията. Обикновено дори устройствата от бюджетната линия са направени от висококачествени материали. От друга страна, смартфонът изглежда свеж, цялостният дизайн е привлекателен. Устройството има заоблени ръбове и сравнително малки рамки около дисплея. Акцентите са същите, поразителни, антени. От дясната страна ще намерите бутона за сила на звука и бутона за захранване, а вляво – слота за SIM картата. В него има място за две карти и карта памет nano-SIM и microSD. Не е нужно да се отказвате от едната SIM-карта, за да разширите паметта на смартфона и това е огромен плюс. В много, дори водещите смартфони инсталират хибриден слот. На горната страна са разположени 3,5-мм жак за слушалки, инфрачервен порт и намаляване на шума от микрофона. На долния край – микрофон, моно говорител и микро-USB порт. Xiaomi отдавна е оборудвала своите водещи USB устройства с тип-C, но за съжаление продължава да използва стария стандарт за свързване на по-евтини смартфони. Надяваме се, че Redmi S2 ще бъде последният смартфон на компанията с микро-USB. На гърба ще намерите скенер за пръстови отпечатъци, който между другото, работи много добре, както и модула на камерата в стила на iPhone X. Като цяло, поставяне на елементи е доста стандартен.

Сервиз на Xiaomi Redmi S2 Варна

Смартфонът има 5,99-инчов IPS дисплей с разделителна способност 1440 х 720 пиксела. Цветното предаване е добро, но гледните ъгли може да са по-добри. Екранът има широкото си съотношение на размера 18: 9, но все още има доста големи рамки в горната и долната част. Xiaomi Redmi S2 работи под пакета MIUI 9.5. MIUI интерфейса съчетава най-добрите елементи на IOS и Android, а също така разполага със персонализиране и допълнителни функции в сравнение с чист Android.

Например, функцията “копиране на приложения” ви позволява да инсталирате едно и също приложение два пъти и да го въведете с различни профили. Това е удобно за тези, които използват повече от една отметка в социалните мрежи. “Quick Ball” ви позволява бързо да осъществите преки пътища към най-важните функции на смартфона, например, за да заключите екрана или да отворите камерата.

Xiaomi заимства от Apple своя нов начин за управление на смартфона. От екрана традиционните клавиши изчезнаха, те бяха напълно заменени с жестове. За да отидете на работния плот, трябва да плъзнете екрана отдолу нагоре. Действието “назад” сега се извършва с прекарване на пръст от лявата или от дясната страна на екрана до центъра. За да отворите менюто до изпълняваните приложения, трябва да плъзнете пръста си отдолу нагоре и да го задържите в средата.

Управлението на жестовете може да бъде изключено в настройките и да продължите да се използват стандартните екранни клавиши. След като свикнете с новия начин на управление, няма да искате да се върнете към стария начин.

Redmi S2 идва с глобален фърмуер, което означава, че устройството идва с вече инсталирани услуги на Google. Смартфоните Xiaomi, предназначени за китайския пазар, се доставят без тези услуги.

Сервиз на Xiaomi Redmi S2 Варна

Както знаем, Xiaomi е фен на бюджетния чип Snapdragon 625 от Qualcomm, тъй като компанията го използва само на смартфоните си напоследък. Разбира се, Redmi S2 не може да се похвали с такава голяма производителност като смартфон през 2018 г., много от които работят на базата на процесор Snapdragon 845. Но той е все още достатъчно мощен, за да задоволи нуждите на повечето потребители.

Превключването между приложенията може понякога да причини леки забавяния, а при извършване на много сложни задачи се появяват забавяния на анимацията. Обикновено обаче смартфонът е бърз и отзивчив. Продуктивните 3D игри се стартират и работят на средни графични настройки, с което няма проблем. Външно, камерата прилича на iPhone X, което е добре, ако със сигурност оценявате дизайнерската работа на Apple. Като основно нещо се използва 12-мегапикселов сензор от Sony, а допълнителният е 5-мегапикселов, позволява да правите портретни снимки с замъглено фоново изображение. Между двата сензора има едноцветна LED светкавица.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Redmi S2, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Redmi S2

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service