Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Xiaomi Redmi Note 5 Pro Варна


Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Xiaomi Redmi Note 5 Pro
 • смяна на странична рамка на Xiaomi Redmi Note 5 Pro
 • подмяна на камера на Xiaomi Redmi Note 5 Pro
 • подмяна на микрофон на Xiaomi Redmi Note 5 Pro
 • подмяна на слушалка на Xiaomi Redmi Note 5 Pro
 • подмяна на USB конектор на Xiaomi Redmi Note 5 Pro
 • подмяна на високоговорител на Xiaomi Redmi Note 5 Pro
 • подмяна на батерия на Xiaomi Redmi Note 5 Pro
 • подмяна на аудио жак на Xiaomi Redmi Note 5 Pro
 • ремонт по основната платка на Xiaomi Redmi Note 5 Pro
 • почистване и сушене след намокряне на Xiaomi Redmi Note 5 Pro
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуера на Xiaomi Redmi Note 5 Pro
 • отключване на Mi акаунт на Xiaomi Redmi Note 5 Pro
 • отключване на Google акаунт на Xiaomi Redmi Note 5 Pro
 • премахване на защитен код на Xiaomi Redmi Note 5 Pro
 • прехвърляне на информация на Xiaomi Redmi Note 5 Pro
 • смяна на ROM на Xiaomi Redmi Note 5 Pro
 • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Redmi Note 5 Pro – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Xiaomi Redmi Note 5 Pro Варна

Производител: Xiaomi

Модел: Redmi Note 5 Pro

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Описание

Сервиз на Xiaomi Redmi Note 5 Pro Варна

Xiaomi redmi Note 5 Pro – Xiaomi миналата година, е продала почти 10 милиона Redmi Note 4, в Индия и възнамерява да запази тази тенденция, при пускането на Redmi Note 5 Pro тази година. Компанията изгради целия си бизнес модел по такъв начин, че купувачът получава максимален смартфон за скромни пари и както показва тенденцията в продажбите, тази стратегия работи добре.

Новоста може да се похвали с екран с аспектно съотношение 18: 9, двойна камера зад нея и 20-мегапикселова самокамерна камера с LED светкавица. За изпълнението на смартфона отговаря Snapdragon 636 и 6 GB RAM. От миналата година Xiaomi, са започнали да обръщат повече внимание на автономията на смартфоните и тази година ситуацията не се е променила – Redmi Note 5 Pro получи капацитет на батерията от 4000 мАч.

Сервиз на Xiaomi Redmi Note 5 Pro Варна

Redmi Note 5 Pro е едно от първите устройства на Xiaomi с екран 18: 9 в бюджетния сегмент. Компанията продължава да произвежда смартфони без рамки. Предният панел на Redmi Note 5 Pro, разбира се, не изглежда толкова впечатляващ, колкото Mi Mix или Mi Mix 2, но все още е почти безкраен, удължен, 5,99-инчов дисплей със значително намалени рамки около дисплея. 

Преходът към екрани 18: 9 предполага нов дизайн на устройството. Бутоните за навигация докосват екрана, който без никакви проблеми може да бъде конфигуриран за себе си чрез смяна на бутона за връщане и менюто в настройките на смартфона. Както и при предишните модели, антените се намират в горната и долната част на задния панел. Те са изработени от пластмаса, но имат метални ръбове. Има малка разлика в цвета между пластмасовата антена и металната кутия, особено в златната версия на смартфона. В други цветове, тази разлика практически не съществува.

Сервиз на Xiaomi Redmi Note 5 Pro Варна

Като порт за зареждане и пренос на данни Xiaomi Redmi Note 5 Pro използва microUSB. Този стандарт вече е остарял и Xiaomi ще си заслужава да превключи на USB Type-C дори в устройства Redmi. Смартфонът има инфрачервен порт и 3,5 мм аудио жак. От дясната страна се намират бутоните за сила на звука и за захранване. Трябва да се отбележи, че те имат доста приятна тактилна обратна връзка.

Екранът от 18: 9 е един от най-добрите в сегмента на бюджета.

Сензорът за пръстови отпечатъци, който се намира на задния панел, не се е променил от предишния модел. Той работи много бързо и, най-важното, се намира на удобно място – самият пръст пада върху него, когато взимате смартфона в ръката си.

Говорейки за екрана, този 5,99-инчов LCD панел е един от най-добрите в този ценови сегмент. Xiaomi отдавна е оборудвала своите бюджетни устройства с добри екрани, Redmi Note 5 Pro не е изключение. Резолюцията му е 2160 x 1080, тя вече се превръща в стандарт за формата 18: 9.

Цветовете се предават перфектно, но все пак можете да ги коригирате според предпочитанията си в настройките. Смартфонът може автоматично да промени температурата на дисплея в зависимост от часа на деня. Ако ще използвате смартфона си много през нощта, тогава Xiaomi Redmi Note 5 Pro е точно ваш избор, устройството наистина намалява тежестта върху очите.

Обликът на фотоапарата е “много подобен” на iPhone X – лещите са разположени вертикално и между тях има светкавица. Той също така изпъква от корпуса, което се забелязва, когато смартфонът стои на плоска повърхност, например маса.

По принцип качеството на настроението и тактилните усещания от смартфона са първокласни. Трябва да се отбележи, че Redmi Note 5 Pro е по-тежък от предшествениците си, той тежи 181 грама.

Сервиз на Xiaomi Redmi Note 5 Pro Варна

Xiaomi е сред първите, които въвеждат нов хардуер Qualcomm в своите смартфони. Redmi Note 5 Pro, е един от тези нововъведения и е първото устройство, което е оборудвано с мобилния чипсет Qualcomm Snapdragon 636. Snapdragon 636 е интересен с това, че използва Kryo за бюджетна линия от чипове. Миналата година Qualcomm направи почти същото нещо със Snapdragon 660. Компанията пусна чип със средна цена с Kryo, но повечето смартфони, базирани на този чипсет, бяха ограничени до китайския пазар.

Snapdragon 636 е осем ядрен чип, с четири ядра продуктивен, а също така е и енергийно ефективен. Тази комбинация не е нова и се използва от няколко години. Той постига идеален баланс между производителност и енергийна ефективност.
Четири високоефективни ядра са базирани на ARM Cortex A73, това са едни от най-бързите ядра, налични днес. Енергийно ефективните ядра се основават на Cortex A53 – най-популярното ядро ​​в бюджетния сегмент през последните две години.

Благодарение на ядрото Kryo общото представяне на смартфона се е увеличило значително. Изчислителната мощност е увеличена с 15-20%, а производителността на графичния процесор с 10%. Като цяло, Snapdragon 636 е Snapdragon 660 с умерени честоти, което осигурява представяне само малко по-ниско от водещите чипове.

В допълнение към техническите спецификации силата на Redmi Note 5 Pro е Wi-Fi и Bluetooth 5.0. Последните версии на тези стандарти са налични само в Pro версия на устройството.

Що се отнася до мрежата, няма проблеми с повикванията за Redmi Note 5 Pro и говорителят е достатъчно силен, за да говори на шумно място. Като цяло, ако търсите най-продуктивното устройство за скромни пари – този смартфон е създаден специално за вас. Миналата година Xiaomi оборудва батерията си в Redmi Note 4 с 4100 mAh. Такава огромна батерия, съчетана с оптимизацията на MIUI, позволи на устройството просто да се засмее от конкурентите си. Измина една година и нищо не се е променило. Redmi Note 5 Pro получи малко по-малка, но все пак голяма батерия от 4000 mAh. Благодарение на това устройството ще продължи да работи много дълго, без да се зарежда.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Redmi Note 5 Pro, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Redmi Note 5 Pro

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service