Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

xiaomi-redmi-note-4

Сервиз на Xiaomi Redmi Note 4 Варна


Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Xiaomi Redmi Note 4
 • смяна на странична рамка на Xiaomi Redmi Note 4
 • подмяна на камера на Xiaomi Redmi Note 4
 • подмяна на микрофон на Xiaomi Redmi Note 4
 • подмяна на слушалка на Xiaomi Redmi Note 4
 • подмяна на USB конектор на Xiaomi Redmi Note 4
 • подмяна на високоговорител на Xiaomi Redmi Note 4
 • подмяна на батерия на Xiaomi Redmi Note 4
 • подмяна на аудио жак на Xiaomi Redmi Note 4
 • ремонт по основната платка на Xiaomi Redmi Note 4
 • почистване и сушене след намокряне на Xiaomi Redmi Note 4
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуера на Xiaomi Redmi Note 4
 • отключване на Mi акаунт на Xiaomi Redmi Note 4
 • отключване на Google акаунт на Xiaomi Redmi Note 4
 • премахване на защитен код на Xiaomi Redmi Note 4
 • прехвърляне на информация на Xiaomi Redmi Note 4
 • смяна на ROM на Xiaomi Redmi Note 4
 • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Redmi Note 4 

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Redmi Note 4 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Xiaomi Redmi Note 4 Варна

Производител: Xiaomi
Модел: Redmi Note 4

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Redmi Note 4

Описание

Сервиз на Xiaomi Redmi Note 4 Варна

За да запознаят своите потребителите с компанията си Xiaomi дълго време не е необходимо. Ярки съобщения – всички красиви, но под тези фойерверки, се крие много работа. На пазара всеки ден излизат все  “по-умни” телефони и те трябва по някакъв начин да запазят позициите си. Новият смартфон, който има за цел да повиши рейтинга, е Xiaomi Redmi Note 4. Той е значително по-добър от по-малкия си брат и е готов да представи на публиката много нови преживявания.

Сервиз на Xiaomi Redmi Note 4 Варна

Смартфонът е получил висока разделителна способност от предшественика си 5,5-инчов FullHD. С помощта на този дисплей, очите няма да чувстват умора и дискомфорт, дори и след дълго време на използване. И всичко това благодарение на компонентите, които са с  високо качество, използвани в производството. Сърцето на новите елементи е 10 ядрения процесор MediaTek Helio X20, имащ максимална честота от 2,1 GHz. Гладкост на графични и висококачествени изображения осигурява GPU ARM Mali-T880 MP4 с тактова честота 700 MHz. Производителите са се погрижили смартфона да има две версии и с 2/3 и 16GB / 64GB.  13 MP главна камера и предна 5 MP. Размерите на устройството са 151 х 76 х 8.35 mm и скромно тегло от метал – 175 грама.

Проектиране и изграждане
С покупката на смартфона, потребителят получава устройството в оригинална кутия.  Тя отговаря на техническите стандарти на производителя. 

Сервиз на Xiaomi Redmi Note 4 Варна

Зарядното устройство е с изходен ток 2A, Micro-USB кабел, гаранционна карта с инструкции. По външен вид наподобява по ранните модели. Отличителната черта е и новост металния корпус. Като цяло, смартфонът изглежда добре естетически. Определено това е заради използвания  метал на производството на корпуса, като е обработван със специална патентована технология.
Смартфонът разполага с доста оригинален дизайн и няколко цветови схеми, по-специално три: злато, сребро с бял преден панел и тъмно сив с черен преден панел. От тази гама от цветове можете да изберете най-подходящия цвят. Цялата предна част смартфона има 2.5D темперирано стъклено покритие, устойчиво на надраскване. Той разполага и с олеофобично покритие, което предотвратява замърсяване и го прави по-удобен за използване.
На дъното са стандартните бутони, разположени под дисплея: Home, назад и за задачите. От дясната страна са стандартните бутони: за отключване и заключват и бутоните за контрол на звука. От лявата страна е слота за SIM карта, в съчетание със слот за карта microSD. Горният край е по-наситен, там се намират инфрачервен IrDA порт, AUX жак и по избор микрофона. В долния край са конектора USB с Type-C зареждане, високоговорители и микрофон.

Сервиз на Xiaomi Redmi Note 4 Варна

Екран
Xiaomi RedMi Note разполага с 5.5-инчов дисплей с FullHD IPS матрица. Броят на пиксела на инч по диагонал е 401 PPI. Това не е изненадващо, тъй като тази матрица е била пусната на предишния модел от този диапазон. Матрицата е оправдано добра.
Качеството на екрана е повече от високо. Ако потребителят никога преди не е бил изправен пред подобна матрици, веднага ще забелжи висиото и качество. Всички цветове са меки и с лек контраст. Най-важното нещо на екрана – ъгъла на видимист, максимума. В същото време падането на яркост или контраст не може да се види от всеки ъгъл. Широката гама от настройки за яркостта помагат да се коригира в зависимост от вашите желания.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Redmi Note 4, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Redmi Note 4

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service