Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Xiaomi Redmi Note 3 Варна


Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Xiaomi Redmi Note 3
 • смяна на странична рамка на Xiaomi Redmi Note 3
 • подмяна на камера на Xiaomi Redmi Note 3
 • подмяна на микрофон на Xiaomi Redmi Note 3
 • подмяна на слушалка на Xiaomi Redmi Note 3
 • подмяна на USB конектор на Xiaomi Redmi Note 3
 • подмяна на високоговорител на Xiaomi Redmi Note 3
 • подмяна на батерия на Xiaomi Redmi Note 3
 • подмяна на аудио жак на Xiaomi Redmi Note 3
 • ремонт по основната платка на Xiaomi Redmi Note 3
 • почистване и сушене след намокряне на Xiaomi Redmi Note 3
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуера на Xiaomi Redmi Note 3
 • отключване на Mi акаунт на Xiaomi Redmi Note 3
 • отключване на Google акаунт на Xiaomi Redmi Note 3
 • премахване на защитен код на Xiaomi Redmi Note 3
 • прехвърляне на информация на Xiaomi Redmi Note 3
 • смяна на ROM на Xiaomi Redmi Note 3
 • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Redmi Note 3  

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Redmi Note 3 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Xiaomi Redmi Note 3 Варна

Производител: Xiaomi
Модел: Redmi Note 3

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Redmi Note 3

Описание

Сега традиционно Xiaomi в края на годината актуализира състава на смартфоните Mi Note. Героят от 2017 г. със сериен номер 3 е изненадващо малък като предшественика си: изкривените ръбове на дисплея са изчезнали, AMOLED и IPS-матрицата, камерата се е удвоила и се е преместила в ъгъл и като цяло дизайнът прилича на напълно различно устройство на продавача. Устройството е опаковано в кутия с черен цвят с голям ирисцентен етикет “Note 3” – невъзможно е да се обърка. Вътре, всичко е скромно: самият смартфон, документация, иглата за отделението за SIM, адаптер за захранване, USB кабел тип-C и адаптер за мини жака за слушалки. Малкият бонус е черен полупрозрачен мек силиконов калъф.

Сервиз на Xiaomi Redmi Note 3 Варна

Външен вид
Изглежда, че при стартирането на дизайна на Xiaomi Mi Note 3 специалистите на компанията са решили да се въздържат от експерименти. Без допълнително усилие, защото той прилича на флагмана Mi 6, адаптиран за 5,5-инчов дисплей и … изобщо всичко. Страничните рамки на екрана са минимални, но горната и долната част са стари по размер. Отгоре е решетката на говорителя, обектива на предната камера, сензорите за близост и осветление, а в десния ъгъл има бял светодиоден индикатор. Под дисплея има бутони с докосване. В съчетание със сензора за пръстови отпечатъци бутона “Home” е забележимо вдлъбнат в корпуса. Другите два бутона – “Меню” и “Назад” – имат точки на фоново осветление и при желание се заменят чрез настройки. На същото място можете да зададете допълнителни скриптове за използване на бутоните. Защитното стъкло много леко се огъва около краищата.

Сервиз на Xiaomi Redmi Note 3 Варна

Задният панел също е покрит със стъкло, но за разлика от предния панел, той активно събира отпечатъци. В горния ляв ъгъл има две “лещи” на главната камера и двуцветна жълто-оранжева светкавица. Всеки от обективите е покрит със собствено защитно стъкло, т.е. ако задният панел се спука след падане, той няма да повлияе на възможностите за снимки. Над равнината на корпуса камерата не изпъква. Рамката за смартфони е изработена от метал. От лявата страна има само гнездо за две нано-SIM карти. От дясната страна на физическите бутони се намира и бутона за силата на звука.

Интерфейс
Апарата работи върху стабилната китайска версия на MIUI 8.5, която е инсталирана на Android 7.1.1 Nougat. Въпреки това, няма съмнение, че международният фърмуер скоро ще се появи, устройството ще бъде обновявано на MIUI 9, а в бъдеще – на Android 8.0 Oreo. Интерфейсът е познат на собствениците на Xiaomi: маркови квадратни икони със заоблени ъгли, възможност за инсталиране от темата на корпоративния магазин на вкус, липса на отделно меню за приложения. 

Продавачът е инсталирал процесор в Mi Note 3 от средния сегмент – Qualcomm Snapdragon 660. От осемте ядра половината работят при тактова честота от 2,2 GHz, другата половина спестява мощност на батерията при 1,8 GHz. RAM – 6 GB, 64 ГБ постоянна памет.

Сервиз на Xiaomi Redmi Note 3 Варна

Ергономия
Да задържите смартфона в едната ръка е удобно – отчасти благодарение на успешните размери с доста голям диагонал на дисплея, отчасти заради заоблената задна част на апарата. Mi Note 3 се отличава с висококачественото си производство: може да издържи на опитите да го огънете, механичните бутони са перфектно изработени при натискане, при докосване веднага се задействат. Уви, дизайнерите на смартфона не намериха мястото за аудио входа, така че ще трябва да използвате пълен адаптер, слушалки с USB съединител тип-C или безжичен. Диагоналът на IPS-дисплея на Mi Note 3 е 5.46 “, а неговата резолюция е 1920×1080, което дава 403 ppi. Дисплеят има добро представяне на цветовете, а дори и за черно е трудно да се открие неизправност. Ъгълът на гледане е максимален, когато устройството е завъртяно, цветовете изобщо не са изкривени. Сензорът разпознава до 10 едновременни докосвания. Минималното ниво на яркост е традиционно за Xiaomi смартфоните и е много ниско – в тъмното, можете да използвате устройството удобно, най-важното, не забравяйте да върнете плъзгача до мястото, преди да излезете. И при слънчево време, можете да се върнете смело до максимум – достатъчно, за да видите лесно на екрана. Ако желаете, можете да настроите цветната температура на дисплея или да включите режима на увеличен контраст на изображението. 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Redmi Note 3, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Redmi Note 3

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service