Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

 

Сервиз на Xiaomi Redmi 9C Варна


Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Xiaomi Redmi 9C
 • смяна на дисплей + touchscreen на Xiaomi Redmi 9C
 • смяна на USB-конектор на Xiaomi Redmi 9C
 • смяна на батерия на Xiaomi Redmi 9C
 • смяна на аудио жак на Xiaomi Redmi 9C
 • смяна на микрофон на Xiaomi Redmi 9C
 • смяна на слушалка на Xiaomi Redmi 9C
 • смяна на високоговорител на Xiaomi Redmi 9C
 • смяна на заден гръб/капак на Xiaomi Redmi 9C
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Xiaomi Redmi 9C
 • подмяна на основна платка на Xiaomi Redmi 9C
 • ремонт по основна платка на Xiaomi Redmi 9C
 • сушене/почистване след намокряне на Xiaomi Redmi 9C


Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Xiaomi Redmi 9C
 • премахване на passcode на Xiaomi Redmi 9C
 • отключване на gmail-account на Xiaomi Redmi 9C
 • разкодиране (отключване от оператор) на Xiaomi Redmi 9C
 • премахване на samsung account на Xiaomi Redmi 9C

Разкодиране на Xiaomi Redmi 9C

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Redmi 9C – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Xiaomi Redmi 9C Варна

Производител: Xiaomi
Модел: Redmi 9C

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Redmi 9C

Сервиз на Xiaomi във Варна

Описание

Сервиз на Xiaomi Redmi 9C Варна

Дизайн
Гърбът на Xiaomi Redmi 9C е изработен от структурирана пластмаса. Качеството на изработката е от висок стандарт. На гърба на Redmi 9C са разположени тройната камера в комбинацияа с LED светкавица, а в централната част се намира скенерът за пръстови отпечатъци. В дясната страна на смартфона се намират бутонът за захранване и клавишите за регулиране на звука, а в лявата се намира слотът за двойни нано-SIM карти и слот за карта с памет (до 512GB). В долната част има Micro USB порт за зареждане както и отвор за микрофон,а в горната страна ще намерите аудио жак (3,5мм). Xiaomi Redmi 9C се предлага в три цвята: син,оранжев и сив.

Сервиз на Xiaomi Redmi 9C Варна

Дисплей
Екранът на Xiaomi Redmi 9C е с големите 6,53 инча с HD + резолюция или 1600 х 720 пиксела. Разполага с якри цветове и дори при слънчево време, яркостта на екрана ще ви бъде достатъчно удобна за четене. Redmi 9C получи показатели като съотношение с контраст 1500:1 и 70,8% NTSC.  Също така има голям избор от настройки като може да изберете „защита от синя светлина” и режим на четене.

Сервиз на Xiaomi Redmi 9C Варна

Камера
Тройната камера на Xiaomi Redmi 9C не е мит, а всеки сензор работи безупречно. Смартфонът разполага с 13МР + 2МР + 2МР основна камера и 5МР предна камера. Основният модул е с добро качество на снимките при дневна светлина. Вторият и третият модул имат резолюция 2 мекапиксела за макро снимки. Резултатът от макроснимките не е идеален, но за сметка на това портретните снимки са добри.

Сервиз на Xiaomi Redmi 9C Варна

Батерия
Едно от положителните неща при Xiaomi Redmi 9C е батерията с капацитет 5000mAh. Разделителната способност на екрана е само 720р, което означава че консумацията на енергия няма да бъде голяма. Процесорът MediaTek показва сравнително добра консумация на енергия (за един  час, телефонът изразходва около 9% енергия при гледане на видеа с максимална якост на екрана). Клиентите могат да очакват с едно презареждане, животът на батерията да издържи два пълни дни. Това, което можем да отразим като отрицателна черта е бавното зареждане през Micro USB порта с 10W адаптер, което отнема повече от три часа ( за пълно презареждане от 0 до 100%).

Сервиз на Xiaomi Redmi 9C Варна

Производителност
Процесорът на Xiaomi Redmi 9C е Helio G35 и разполага с осем ядра с максимална тактова честота 2,3 GHz. Чипсетът работи с графичен ускорител PowerVR8320, което го прави повече от подходящ за изпълнение дори на най-тежките и трудни игри ( това не означава че предназначението му е за непрекъснато забавление). Телефонът разполага с две модификации на паметта – 32 или 64GB вградена памет и 2 или 3 GB RAM, както и слот за карта с памет (до 512 GB пространство). Redmi 9C е с ОС Android 10 и потребителски интерфейс MiUI ( приложенията се отварят бързо без излишни закъснения ). Смартфонът разполага и с NFC модул, двойна Wi-Fi мрежа ( с променлив ток), бърз GPS сигнал и не на последно място Bluetooth 5.0.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Redmi 9C, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Redmi 9C 

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service