Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Xiaomi Redmi 6A Варна


Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Xiaomi Redmi 6A
 • смяна на странична рамка на Xiaomi Redmi 6A
 • подмяна на камера на Xiaomi Redmi 6A
 • подмяна на микрофон на Xiaomi Redmi 6A
 • подмяна на слушалка на Xiaomi Redmi 6A
 • подмяна на USB конектор на Xiaomi Redmi 6A
 • подмяна на високоговорител на Xiaomi Redmi 6A
 • подмяна на батерия на Xiaomi Redmi 6A
 • подмяна на аудио жак на Xiaomi Redmi 6A
 • ремонт по основната платка на Xiaomi Redmi 6A
 • почистване и сушене след намокряне на Xiaomi Redmi 6A
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуера на Xiaomi Redmi 6A
 • отключване на Mi акаунт на Xiaomi Redmi 6A
 • отключване на Google акаунт на Xiaomi Redmi 6A
 • премахване на защитен код на Xiaomi Redmi 6A
 • прехвърляне на информация на Xiaomi Redmi 6A
 • смяна на ROM на Xiaomi Redmi 6A
 • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Redmi 6A 

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Redmi 6A – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Xiaomi Redmi 6A Варна

Производител: Xiaomi
Модел: Redmi 6A

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Redmi 6A

Описание

Сервиз на Xiaomi Redmi 6A Варна

Redmi 6A е наследник на Redmi 5A, който отдавна е един от най-популярните бюджетни смартфони. Конфигурацията на Redmi 6A е стандартна: microUSB кабел, игла за достъп до SIM картата и набор от документи. Слушалките, калъф и други дреболии ще трябва да бъдат закупени отделно: добре е, че аксесоарите за Xiaomi са в изобилие. Материалът на корпуса е матова пластмаса, но ако не знаете за него, то със сигурност ще го вземете за метал. Качеството на изграждане е на високо ниво и нищо не дава скромна цена на притурката. Бутоните за сила на звука и изключване се намират от едната страна на смартфона, отгоре има 3,5 мм жак за слушалки, отдолу – стандартен microUSB за зареждане. Говорителя е на гърба на долната част на смартфона. Като цяло дизайнът на новостта не се различава от предишния модел Redmi 5A. Освен задният панел, тук не е толкова плосък: той е извит и леко се стеснява до ръбовете. Камерата ясно излиза от корпуса.

Сервиз на Xiaomi Redmi 6A Варна

Датчикът за пръстови отпечатъци не е тук, инфрачервеният порт е същият. Все пак това е бюджетен модел и нещо трябва да оправдае ниската му цена. Redmi 6A получи 2.5D IPS дисплей с аспектно съотношение 18: 9 и диагонал 5.45 инча. Разделителната способност е HD + (1440 × 720), докато Redmi 5A има проста HD. Екранът е достатъчно ярък и цветовете са балансирани. Ако желаете, можете да промените тона и контраста в настройките на притурката. Както е случаят с широкоекранните смартфони, се показват бутони на менюто, но те могат да бъдат деактивирани и управлявани от устройството с жестове. Redmi 6A работи на нов процесор Mediatek Helio A22 с тактова честота 2.0 GHz. Процесорът е базиран на 12-нанометрова технология, този процесор е по-продуктивен и консумира по-малко енергия от чиповете на технологиите за процеси от 28 и 14 nm. На борда на притурката е инсталиран Android 8.1 в собствената му обвивка MIUI 9.6.1. Има много малко предварително инсталирани приложения и повечето от тях могат да бъдат премахнати.

Сервиз на Xiaomi Redmi 6A Варна

Апарата е с 2 GB RAM и 32 GB вътрешна памет. Налична е и основната версия на Redmi 6A за 2/16 GB. Тази RAM, разбира се, не е границата на мечтите, но за ежедневната употреба на системните ресурси ще бъде достатъчна. Можете дори да инсталирате няколко тежки игри като PUBG или “Tanks”, но не е препоръчително да ги пускате едновременно. Международната глобална версия може да работи с две SIM карти и е оборудвана с два слота: за SIM и SIM + microSD. Азиатският модел ще има само един сим за SIM карта и карта с памет – помислете за това, ако решите да поръчате телефон от китайски доставчици.

Сервиз на Xiaomi Redmi 6A Варна

Redmi 6A има основна камера с 13 Mp матрица и фазов автофокус. Предната камера получи резолюция от 5 мегапиксела. И двете поддържат портретен режим, базиран на системата за изкуствен интелект и HDR. Максималната резолюция на видеоклипа е Full HD (1080p). Цветовете са ярки, бели, HDR като цяло е по-ярка и по-добре излъчва тонове от автоматичния режим. Xiaomi се грижи за любителите на Selfie и красивата половина от своите фенове: приятното портретно изображение ще бъде подпомогнато от набор от филтри и режима Beautify. Преместете плъзгачите, можете да настроите тона на лицето, да увеличите очите, дори и цвета на кожата и да направите себе си по-тънки. Ако зависите от Instagram, Xiaomi 6A ще ви спести от необходимостта да редактирате Selfi преди да го изтеглите в социалната мрежа.
Redmi 6A получи същата батерия като предишния модел – 3000 mAh. Според производителя батерията ще продължи 19 дни работа в режим на готовност.
За половин час гледане на филми в YouTube със средна яркост и Wi-Fi поддръжка, притурката губи 5% от заряда на батерията. За половин час Yandex.Music възпроизвеждане – 4%. Добавете към това периодично сърфиране в интернет, разговори и работа с камерата – в резултат на това смартфонът работи без презареждане два дни. За зареждане от 10 до 100% на Xiaomi са необходими 2 часа и 15 минути.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Redmi 6A, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Redmi 6A

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service