Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Xiaomi Redmi 6 Варна


Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Xiaomi Redmi 6
 • смяна на странична рамка на Xiaomi Redmi 6
 • подмяна на камера на Xiaomi Redmi 6
 • подмяна на микрофон на Xiaomi Redmi 6
 • подмяна на слушалка на Xiaomi Redmi 6
 • подмяна на USB конектор на Xiaomi Redmi 6
 • подмяна на високоговорител на Xiaomi Redmi 6
 • подмяна на батерия на Xiaomi Redmi 6
 • подмяна на аудио жак на Xiaomi Redmi 6
 • ремонт по основната платка на Xiaomi Redmi 6
 • почистване и сушене след намокряне на Xiaomi Redmi 6
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуера на Xiaomi Redmi 6
 • отключване на Mi акаунт на Xiaomi Redmi 6
 • отключване на Google акаунт на Xiaomi Redmi 6
 • премахване на защитен код на Xiaomi Redmi 6
 • прехвърляне на информация на Xiaomi Redmi 6
 • смяна на ROM на Xiaomi Redmi 6
 • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Redmi 6 

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Redmi 6 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Xiaomi Redmi 6 Варна

Производител: Xiaomi
Модел: Redmi 6

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Redmi 6

Описание

Сервиз на Xiaomi Redmi 6 Варна

Накратко, Xiaomi Redmi 6 е широкоекранен дисплей с аспектно съотношение от 18 към 9, едновременно поддържане на две SIM карти и карта с памет, двоен модул на основната камера и друг опит на Xiaomi да направи “шедьовър”, базиран на евтин процесор от MediaTek. Новостта продължава поредица от смартфони с широкоекранни дисплеи, които навлизат гъсто в нашия живот от края на 2017 година. С екранно съотношение 18: 9 и диагонал от 5,45 инча, разделителната способност на екрана е 1440 × 720 пиксела.

Съдържание на опаковката
В конфигурацията всичко е както преди: зарядно устройство, кабел с microUSB щепсел, игла (това е клип) за отваряне на слота за SIM карта и картата с памет, както и кратко ръководство за потребителя.

Дизайн и ергономичност
Визуално, смартфонът почти изцяло повтаря своя “по-малък брат” Redmi 6A със само няколко разлики, като го позиционира като по-модерно устройство. 

Сервиз на Xiaomi Redmi 6 Варна

Около дисплея има доста големи рамки, а над него – набор от сензори, предна камера от 5 MP и говорител. Бутоните с докосване липсват, през 2018 г. те бяха заменени от бутоните на екрана и възможността да контролират смартфона с жестове. Ако предните Redmi 6 и Redmi 6A са подобни, разликата между тях е по-забележима отзад. За разлика от опростената версия на смартфона, Xiaomi Redmi 6 има двоен основен модул за камера (12 MP + 5 MP) с LED светкавица и скенер за пръстови отпечатъци.

Сервиз на Xiaomi Redmi 6 Варна

На задния панел е високоговорителят и логото Mi. В долната част има микрофон и порт microUSB. Отгоре са втория микрофон и жака за слушалки. Но за съжаление, няма инфрачервен порт, който е инсталиран в повечето Xiaomi смартфони и се използва за управление на огромен брой домакински уреди. Както Redmi 6а, смартфон Xiaomi Redmi 6 се предлага в две версии: китайски и в международен план. Азиатската версия (е с китайски йероглифи върху опаковката) е с хибриден слот за две SIM карти или с карта с памет, както и на международните – два слота, в които да се инсталират две СИМ-карти в същото време с микро карта.  От дясната страна, всичко е непроменено – клавиша за сила на звука и бутонът за захранване. Устройството се предлага в розово, златисто, сиво и синьо.
Ако за комфортната работа на операционната система Android 8.1 с MIUI shell и изпълнението на задачи, смартфонът трябва да е достатъчно безпроблемен, тогава за игри, изискващи ресурси, работата му няма да бъде достатъчна. Батерията е с капацитет от 3000 mAh. NFC модул, необходим за безконтактно плащане в магазините, липсва.

Сервиз на Xiaomi Redmi 6 Варна

Широкият екран е абсолютна тенденция през 2018 г., но Xiaomi Redmi 6 не е първият такъв смартфон и със сигурност не е най-продуктивен. Заслужава да се отбележи, че мобилните устройства, работещи с процесори MediaTek, са по-малко привлекателни за геймърите, което означава, че основната целева група на това устройство са хората, които искат да имат прост смартфон с двойна камера, широк екран и достъпна цена. Базовата версия на Redmi 6 получава 3 GB оперативна памет и 32 GB собствена памет, а ако желаете повече, ще получите 4/64 GB. По принцип и в стандартната версия не е лоша, особено ако не се занимавате с игри и използвате телефона за интернет, кореспонденция или гледане на видео и навигация. Дизайнът на Xiaomi Redmi 6 ще бъде, не е от най-високо ниво, но качеството е достойно. Металната кутия и добре подбраните цветове ще намерят своите клиенти. Двойна камера, доста добро представяне и висока автономия – това са несъмнено предимствата на бюджетния телефон. Но най-важното – телефонът ще може да се похвали с представянето си в продължение на няколко години. Производителят гарантира, че потребителят ще трябва да променя само веднъж или два пъти батерията, която губи капацитета от всяко ново зареждане, а цялата система дори след 5 години ще работи като нова.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Redmi 6, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Redmi 6

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service