Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

xiaomi-redmi-4a

Сервиз на Xiaomi Redmi 4a Варна


Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Xiaomi Redmi 4a
 • смяна на странична рамка на Xiaomi Redmi 4a
 • подмяна на камера на Xiaomi Redmi 4a
 • подмяна на микрофон на Xiaomi Redmi 4a
 • подмяна на слушалка на Xiaomi Redmi 4a
 • подмяна на USB конектор на Xiaomi Redmi 4a
 • подмяна на високоговорител на Xiaomi Redmi 4a
 • подмяна на батерия на Xiaomi Redmi 4a
 • подмяна на аудио жак на Xiaomi Redmi 4a
 • ремонт по основната платка на Xiaomi Redmi 4a
 • почистване и сушене след намокряне на Xiaomi Redmi 4a
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуера на Xiaomi Redmi 4a
 • отключване на Mi акаунт на Xiaomi Redmi 4a
 • отключване на Google акаунт на Xiaomi Redmi 4a
 • премахване на защитен код на Xiaomi Redmi 4a
 • прехвърляне на информация на Xiaomi Redmi 4a
 • смяна на ROM на Xiaomi Redmi 4a
 • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Redmi 4a 

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Redmi 4a – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Xiaomi Redmi 4a Варна

Производител: Xiaomi
Модел: Redmi 4a

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Redmi 4a

Описание

В историята на фирмата Xiaomi първото представяне на иновациите се излъчва в официалния канал на YouTube. Тази чест има не само redmi 4 – представителя от средния ценови сегмент, но и по-голямия бюджетен Redmi 4а. Устройството се отличава с метален корпус, изработен в два модерни цвята: розово и златно. Независимо от избрания цвят на притурката, предния панел е бял. Като се има предвид компактните размери и цветове на разположение, може да се види, че създаването на тази притурка, е забележителна и е насочена по скоро върху женската част от публиката.

Сервиз на Xiaomi Redmi 4a Варна

Външни функции
Въпреки ниската си цена, тялото на смартфона е изработено от висококачествен алуминий. Това дава много приятни тактилни усещания във взаимодействието с устройството. В Redmi 4а дизайна е доста по-различен от по-големия брат и най-вероятно е препратка към лидера на продажбите от изминалата година – устройство Redmi 3S.

Сервиз на Xiaomi Redmi 4a Варна

На предния панел има пет-инчов екран, със заобиколен и доста тесен обхват. Под дисплея са разположени стандартните елементи, присъщи на почти всички устройства Xiaomi:. Touch клавиши “Меню”, “Home” и “назад ” Всеки от тях е определен със собствена икона. Под стъкло има скрити светодиоди, които осигуряват заглушено фоново осветление, което гарантира удобство при използване дори при слаба околна светлина. Над дисплея се намира предната камера, слота за слушалки, защитен от попадане на малки боклуци, използвайки метална решетка, както и набор от различни сензори. От дясната страна са “бутоните за контрол на звука и бутона за отключване, направени в тон с тялото. Инженери на Xiaomi отново доказаха, замислено качеството на своите продукти, както физически, така и клавишите са лесни за използване. От другата страна се забелязва комбинирания слот за SIM-карта, отваряща се със специален “клип”.

Има няколко възможности за използване на слота. Това включва комбинация от две Nano SIM-карти, както и една СИМ-карта и карта с памет. Обемът на последната може да бъде до 128 GB. В долната част на смартфона е гнездо за зареждане на вградения микрофон. На “гърба” е основната камера и LED светкавицата.

Сервиз на Xiaomi Redmi 4a Варна

Дисплей
Резолюцията на дисплея е 1280 х 720 пиксела, което осигурява удобен изглед, абсолютна плътност от 296 точки на инч. Матрицата се формира от технологията IPS и по този начин може да се угоди на качеството на снимка на потребителя, с естествен цвят на дисплея. Въпреки цената на устройството, изображението почти не се подлага на инверсия и при най-широките зрителни ъгли. Висока степен на защита от драскотини и други козметични повреди, заради използването на специално закалено стъкло.

Сервиз на Xiaomi Redmi 4a Варна

Хардуерни възможности
Ролята на “ядрата” на устройството действат като чип Snapdragon 425, изграден на базата на четири ядра Corteh-A53. Резервен капацитет на процесора от 1,4 GHz. Както е използване на Adreno видео ускорител 308, работещ на 500 MHz. Количеството на вътрешния RAM е около 2 GB. Модулът е произведена от стандартния LPDDR3 667, който може да гарантира бързото изпълнение на възложените му задачи, както и превключване между приложения. ROM капацитет е 16 GB.
Резолюция от 13 мегапиксела основна камера. Присъстваавтофокус и светлочувствителност F / 2,2 са гаранции за качество на изображенията дори при слаба светлина. Отговорна за “селфи” снимки е предна камера от 5MP има модул, който е също / 2,2. И двете записват видео в FullHD формат. Качеството на материалите е на ниво, а благодарение на патентована технология процеса на снимане е толкова прост и ясен дори и за начинаещи. Вградена батерия е почти водещата сила – 3120 mah.  Mинимална консумация на енергия, устройството е в състояние да издържи до два пълни дни на работа. Предварително е инсталирана най-новата версия на Android операционна система, разширена с Xiaomi MIUI 8. Устройството има размери 139,5 х 70,4 х 8,5 мм и тегло от 131,5 грама.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Redmi 4a, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Redmi 4a

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service