Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

.

.

.

 

Сервиз на Xiaomi Pocophone X3 NFC Варна


Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Xiaomi Pocophone X3 NFC
 • смяна на дисплей + touchscreen на Xiaomi Pocophone X3 NFC
 • смяна на USB-конектор на Xiaomi Pocophone X3 NFC
 • смяна на батерия на Xiaomi Pocophone X3 NFC
 • смяна на аудио жак на Xiaomi Pocophone X3 NFC
 • смяна на микрофон на Xiaomi Pocophone X3 NFC
 • смяна на слушалка на Xiaomi Pocophone X3 NFC
 • смяна на високоговорител на Xiaomi Pocophone X3 NFC
 • смяна на заден гръб/капак на Xiaomi Pocophone X3 NFC
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Xiaomi Pocophone X3 NFC
 • подмяна на основна платка на Xiaomi Pocophone X3 NFC
 • ремонт по основна платка на Xiaomi Pocophone X3 NFC
 • сушене/почистване след намокряне на Xiaomi Pocophone X3 NFC

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Xiaomi Pocophone X3 NFC
 • премахване на passcode на Xiaomi Pocophone X3 NFC
 • отключване на gmail-account на Xiaomi Pocophone X3 NFC
 • разкодиране (отключване от оператор) на Xiaomi Pocophone X3 NFC
 • премахване на samsung account на Xiaomi Pocophone X3 NFC

Разкодиране на Xiaomi Pocophone X3 NFC

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Pocophone X3 NFC – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Xiaomi Pocophone X3 NFC Варна

Производител: Xiaomi
Модел: Pocophone X3 NFC

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Pocophone X3 NFC

Описание

Дисплей
В съответствие с първоначалната цел на Xiaomi Pocophone X3 NFC да направи иновациите достъпни за всички, Xiaomi Pocophone X3 NFC предлага зашеметяващ 6.67” FHD + DotDisplay от в комбинация с честота на опресняване от 120 Hz и честота на вземане на проби от 240 Hz. Xiaomi Pocophone X3 NFC може да се похвали с един от най-плавните екрани в своята ценова категория. Функцията DynamicSwitch позволява на телефона да пести енергия, като автоматично превключва между 50, 60, 90 и 120Hz в зависимост от случая на употреба и формата на съдържанието, показвано на екрана. Това позволява на честотата на опресняване на телефона да се покачва при игри и да пада за по-леки операции като четене – като по този начин оптимизира използването на енергия. Честотата на вземане на проби от 240 Hz допълнително засилва изключителните възможности на дисплея на телефона. Xiaomi Pocophone X3 NFC може да се похвали с 33% по-бърза реакция от повечето водещи производители на пазара, предоставяйки изключително удовлетворяващо потребителско изживяване, както и давайки на потребителите забележимо конкурентно предимство дори в най-изискващите игри. За да осигури максимално потапяне, устройството разполага и с двойка стерео високоговорители. Горната колона с еквивалент от 4 кубика, долната колона с еквивалент от 1 кубик и амплитуда на вибрациите до 0,5 мм осигуряват кристално чист стерео звук и поглъщащо гейминг изживяване. Междувременно способността на високоговорителите да се самопочистват гарантира неприглушен звук в дългосрочен план.

Сервиз на Xiaomi Pocophone X3 NFC Варна

Камера
Xiaomi Pocophone X3 NFC разполага с първокласна система камери- 64MP основна камера, 13MP ултраширокоъгълна камера, 2MP макро камера и 2MP сензор за дълбочина. Основната камера на телефона е водещ сензор Sony IMX 682 с апертура ƒ / 1,89 и 1,6 μm 4-в-1 Super Pixel, който създава детайлни и ултра-ясни снимки. 13-мегапикселовата свръхширокоъгълна камера се отличава със зрително поле от 119 °, апертура ƒ / 2,2 и размер на пиксела 1,0 μm. Другите две камери са 2-мегапикселовата макро камера и 2-мегапикселов сензор за дълбочина предлагат допълнителна функционалност и подсилват възможностите на основния обектив. Отпред устройството разполага с малка 20-мегапикселова камера с апретура ƒ / 2,2 и 1,6 μm 4-в-1 Super Pixel, идеални за правене на селфита. За тези, които се опитват да се откроят от тълпата, Xiaomi Pocophone X3 NFC разполага с множество творчески функции, включително шест опции за калейдоскоп, режим Gold vibes, режим Cyberpunk, множество нови фото филтри, както и AI Skyscaping 3.0, представяйки нови творчески начини за разведряване емисия на потребителите в социалните медии. Видео ентусиастите могат да се възползват от 4K видеозаписа на устройството, както и от функции, включително плавно увеличение на видео, фокусиране и AE / AF заключване. Включената поддръжка на формат LOG / RAW и режимът Vlog не само гарантират, че потребителите могат да уловят най-важните си моменти с най-високо качество, но също така превръщат телефона в полупрофесионална работна станция за производство на видео съдържание.

Сервиз на Xiaomi Pocophone X3 NFC Варна

Батерия
Спецификациите от най-високо ниво не значат нищо без батерия, която издържа. За да гарантира, че потребителите могат да се насладят на всичките му невероятни функции, Xiaomi Pocophone X3 NFC е оборудван с голяма 5 160 mAh батерия, която издържа над два дни при умерена употреба. Устройството поддържа 33W бързо зареждане, което не само означава, че устройството може да бъде заредено до 100% само за 65 минути, но и че само 30 минути ще се зареди до 62%. Повишената скорост на зареждане се постига чрез технологията Middle Middle Tab (MMT). В конвенционалните батерии електрическият ток идва от дъното на модула, запълвайки го нагоре, като по този начин се получава значително по-ниска скорост на зареждане. Технологията MMT се основава на иновативен метод, при който батерията приема електрическия ток от средата и го разпределя едновременно към горната и долната част на модула. Това позволява по-бърза и по-постоянна скорост на зареждане, като същевременно осигурява дълготрайност на батерията в сравнение с традиционните оформления. Xiaomi Pocophone X3 NFC се предлага в два варианта – 6GB + 64GB и 6GB + 128GB.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Pocophone X3 NFC, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Pocophone X3 NFC

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service