Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Xiaomi Mi Note 2 Варна


Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Xiaomi Mi Note 2
 • смяна на странична рамка на Xiaomi Mi Note 2
 • подмяна на камера на Xiaomi Mi Note 2
 • подмяна на микрофон на Xiaomi Mi Note 2
 • подмяна на слушалка на Xiaomi Mi Note 2
 • подмяна на USB конектор на Xiaomi Mi Note 2
 • подмяна на високоговорител на Xiaomi Mi Note 2
 • подмяна на батерия на Xiaomi Mi Note 2
 • подмяна на аудио жак на Xiaomi Mi Note 2
 • ремонт по основната платка на Xiaomi Mi Note 2
 • почистване и сушене след намокряне на Xiaomi Mi Note 2
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуера на Xiaomi Mi Note 2
 • отключване на Mi акаунт на Xiaomi Mi Note 2
 • отключване на Google акаунт на Xiaomi Mi Note 2
 • премахване на защитен код на Xiaomi Mi Note 2
 • прехвърляне на информация на Xiaomi Mi Note 2
 • смяна на ROM на Xiaomi Mi Note 2
 • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Mi Note 2 

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Mi Note 2 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Xiaomi Mi Note 2 Варна

Производител: Xiaomi
Модел: Xiaomi Mi Note 2

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Mi Note 2

Описание

Сервиз на Xiaomi Mi Note 2 Варна

В края на миналата година Xiaomi Company предложи актуализирана версия на смартфона Mi Note – решенията на горния сегмент с голям диагонал. Модел Xiaomi Mi Note 2 работи Android 6, въз основа на Qualcomm Snapdragon 821 оборудван с цял екран HD-OLED с диагонал 5,7 платформа “, има конфигурация RAM и флаш памет 4/64 или 6/128 GB GB подпори две Nano-SIM карти и мрежа от четвърто поколение, оборудван с USB порт тип-С, датчик за пръстови отпечатъци и NFC. В допълнение, устройството е с интересен дизайн на тялото, изработеи от стъкло и метал.

Xiaomi Mi Note 2 се превърна в първия смартфон, в който компанията приложи извит дисплей. В допълнение, телефонът има водеща производителност благодарение на чипа Snapdragon 821, както и добри възможности за снимки.

Сервиз на Xiaomi Mi Note 2 Варна

Първоначално новостта беше представена само на местния пазар в Китай и имаше съответния фърмуер – само с китайски и английски, без услугите на Google, но с маркови китайски програми. Публикуването на материала върху него вече очакваше своя ред за обявяването, но освободената международна версия на фърмуера обърка плановете. Решихме да повторим тестването на устройството на нови версии на софтуера, тъй като зависи много от повечето домашни потребители, разбира се, международният вариант е по-интересен. Освен това може да е полезно да се сравни международната и китайската версия по скорост. Освен това в текста, освен ако не е посочено друго, това е международен фърмуер MIUI 8.2.3.0.

Сервиз на Xiaomi Mi Note 2 Варна

продуктивност
Като чипсет Xiaomi Mi Note 2 използва Qualcomm Snapdragon 821. Това е около 10% по-бърз от Snapdragon 820 и в момента е най-бързият мобилен процесор. Вероятно преди първите устройства на процесора да са с номера 835. Те скоро ще се появят, но те едва ли ще бъдат причина да заменят Mi Note 2 с друго устройство.

Защо? Сегашната комбинация от бърз процесор, Adreno 530 графичен ускорител и най-бързата мобилна памет UFS 2.0 позволява смартфона уверено да се справи с всички задачи все още 1-2 години. И днес, той показва само феноменални резултати.

Неофициално има две версии на Xiaomi Mi Note 2. Първата версия са предназначени изключително за китайския пазар и тези потребители, които не пътуват извън страната. Моделът е оборудван с 4 GB RAM и 64 GB вътрешна памет (напомням ви, карти с памет не се поддържат). Другата версия е съответно 6 и 128 GB.

Глобалната версия за продажба в други азиатски страни има 6 GB оперативна и 128 GB вътрешна памет. Тази опция е скъпа, но за мнозина няма алтернатива. Факт е, че поддържа всички LTE групи 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 29, 30, 38, 39 , 40, 41.

Сервиз на Xiaomi Mi Note 2 Варна

Всички извити екрани са OLED. Това се случи поради особеностите на тяхното производство. Някой може да каже, че органичните светодиоди имат неправилно предаване на цветовете. Вярвам, че трябва да решите сами.

Диагонала на дисплея на Xiaomi Mi Note 2 е 5,7 инча, с разделителна способност от 1920 x 1080 пиксела плътност дава 386 точки на инч. Съвременните стандарти не са най-високото, но най-оптималното решение.

Отделно, трябва да се отбележи, че този дисплей може да възпроизвежда цветове NTSC с 110%. Това означава, че повече от стандартните цифрови телевизионни предавания. Така че цветното предаване на Note 2 е просто отлично.

Не по-лоши от другите технически параметри на екрана. Ясно, отличен контраст. Всичко това, за да постигнете пълен ефект на потапяне в това, което се случва на екрана. Дори и  PenTile липсва. И това е най-важното за OLED-дисплея.

Смартфонът е снабден с отличен модул с резолюция 22,56 Mp (5 488 × 4 112 пиксела), базиран на матрицата Sony IMX318 с размер на пиксела 1 / 2,6 “. В допълнение, приспособлението за камера има добра апертура f / 2.0 и 80-градусов (широкоъгълен) 6-лъч. Дори е с електронната стабилизация!

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Mi Note 2, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Mi Note 2

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service