Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X) Варна


Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X)
 • смяна на странична рамка на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X)
 • подмяна на камера на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X)
 • подмяна на микрофон на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X)
 • подмяна на слушалка на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X)
 • подмяна на USB конектор на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X)
 • подмяна на високоговорител на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X)
 • подмяна на батерия на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X)
 • подмяна на аудио жак на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X)
 • ремонт по основната платка на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X)
 • почистване и сушене след намокряне на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X)
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуера на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X)
 • отключване на Mi акаунт на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X)
 • отключване на Google акаунт на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X)
 • премахване на защитен код на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X)
 • прехвърляне на информация на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X)
 • смяна на ROM на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X)
 • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X) 

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X) – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X) Варна

Производител: Xiaomi
Модел: Xiaomi Mi A2 / Mi 6X

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Mi A2 (Mi 6X)

Описание

Сервиз на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X) Варна

Както се очакваше, Xiaomi представи в Китай официалния смартфон Xiaomi Mi A2 (Mi 6X). Това е модерен модел от средно ниво без рамки и двойна основна камера. Основната камера съчетава модула с апертура f / 1.75 и 12-мегапикселов сензор Sony IMX486, както и допълнителен сензор Sony IMX376 на 20 мегапиксела. Представени са функциите на изкуствения интелект за портрети и определянето на типа сцени. Самостоятелната камера с 20 мегапиксела Sony IMX376 има LED светкавица и AI функции. Смартфонът е затворен в метална кутия със скенер за снемане на пръстови отпечатъци на задния панел. Xiaomi Mi 6X е оборудван с диагонал от 5,99 инча с разделителна способност Full HD + (2160 x 1080 пиксела). Той се основава на осемтедния процесор Qualcomm Snapdragon 660, 4 или 6 GB оперативна и 64 или 128 GB вътрешна флаш памет с възможност за разширяване с microSD карта до 128 GB. Батерията е с капацитет от 3010 mAh с възможност за бързо зареждане

Сервиз на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X) Варна

Поддържа две SIM карти, 4G VoLTE, Wi-Fi (802.11 ac), Bluetooth 5 LE, GPS + GLONASS, има USB порт тип-С. Смартфонът работи с Android 8.1 Oreo с корпус MIUI 9. Размерите са 158.8 x 75.54 x 7.3 мм, а теглото е 166 грама.
Както се очакваше, международният пазар на смартфони ще бъде пуснат като Xiaomi Mi A2. Това е наследникът на миналата година Mi A1, който стана първият смартфон на Xiaomi с акции Android на борда. Смартфонът се предлага в пет цвята – червен, розов, златен, син и черен. 

Сервиз на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X) Варна

Mi A1 е един от най-добрите телефони на 2017. Той съчетава хардуерните спецификации на Xiaomi с “простотата” на Android One, което води до устройство, което е удоволствие за използване. Макар, че предпоставката за Mi A1 беше страхотна, Xiaomi не успя да изпълни няколко първоначални обещания – Орео актуализацията не дойде до началото на годината и когато тя беше разгърната, беше измъчвана с толкова много проблеми, които Xiaomi трябваше да издърпа.
С Mi A2, Xiaomi се надява да се поучи от грешките от миналата година. Телефонът има много по-добър хардуер под формата на Snapdragon 660, заедно с усъвършенствана двойна камера отзад и 18: 9 дисплей отпред. Това означава, че Mi A2 губи 3,5 мм жак, въпреки че има същата 7,3 мм дебелина, както при Mi A1, а няма и MicroSD слот, което поставя устройството в неблагоприятно положение в страни като Индия.
За да компенсира липсата на разширяемо хранилище, Xiaomi прави 64GB вариант основен модел за индийския пазар. Въпреки това, това не е вероятно да успокои купувачите, тъй като Mi A1 също има 64GB съхранение и дойде с MicroSD слот. 

Сервиз на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X) Варна

Докато се появява на дисплея, панелът с 5,99-инчови FHD + (2160×1080) на Mi A2 е подобен на този, който сме виждали в Redmi Note 5 Pro, но липсват настройките на дисплея, които се предлагат с MIUI. Цветовете от кутията са прилични, какъвто е с четливостта на слънчевата светлина. Но основният му проблем с устройството е, че дисплеят не е поляризиран, така че ако носите слънчеви очила, изобщо няма да можете да виждате екрана.
Също така има режим на дисплей, който пробужда екрана, когато получите известие. Той работи като рекламиран и е една от любимите функции на Android One. Mi A2 е първият телефон в Индия с защита на Gorilla Glass 5.
Mi A2 има един говорител, разположен на дъното, и е силен. Това не е толкова подробно, колкото стерео конфигурациите, но доколкото става въпрос за един говорител, това е един от най-силните. Обажданията преминават без никакви проблеми и клетъчната свързаност е на равно с други устройства в тази категория.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Mi A2 (Mi 6X), за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Mi A2 (Mi 6X)

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service