Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro) Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro)
 • смяна на странична рамка на Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro)
 • подмяна на камера на Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro)
 • подмяна на микрофон на Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro)
 • подмяна на слушалка на Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro)
 • подмяна на USB конектор на Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro)
 • подмяна на високоговорител на Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro)
 • подмяна на батерия на Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro)
 • подмяна на аудио жак на Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro)
 • ремонт по основната платка на Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro)
 • почистване и сушене след намокряне на Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro)
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуера на Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro)
 • отключване на Mi акаунт на Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro)
 • отключване на Google акаунт на Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro)
 • премахване на защитен код на Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro)
 • прехвърляне на информация на Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro)
 • смяна на ROM на Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro)
 • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Mi A2 Lite / Redmi 6 Pro 

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Mi A2 Lite / Redmi 6 Pro – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro) Варна

Производител: Xiaomi
Модел: Xiaomi Mi A2 Lite / Redmi 6 Pro

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Mi A2 Lite / Redmi 6 Pro

Описание

Сервиз на Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro) Варна

Xiomi Redmi 6 Pro или Mi A2 Lite е един и същ телефон, като той е особено интересен за потребителите извън Китай заради операционната система Android One и приложенията на Google. Независимо от версията, която избирате, това е сериозен бюджетен телефон.
С промяна от £ 200, Redmi 6 Pro / Mi A2 Lite може да се похвали с 19: 9 Full-HD + дисплей, двойни задни камери, привлекателен дизайн и прилично изпълнение. Също така има много място за съхранение и място за повече.
Бюджетната линия на Xiaomi може да бъде объркваща. Както и този Redmi 6 Pro има стандартен Redmi 6 и по-евтин Redmi 6A. 6 Pro или Mi A2 Lite има много малко общо помежду си с тези телефони. Тя изглежда много по-скоро като  Redmi 6X (което е объркващо MIUI варианта на Android One-захранва Mi A2), но хардуерът е много различен.

Сервиз на Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro) Варна

Redmi 6 Pro е предназначен за потребители на родната територия на Xiaomi в Китай. Той изпълнява MIUI 9.6, което е персонализирана версия на Android Oreo. Той не идва с предварително инсталирани услуги от Google, като например Play Store и свързаните приложения, въпреки че е възможно да се инсталира чрез магазина Mi.
Другото, което му липсва, е свързаността на 800MHz 4G LTE, която заслужава да се отбележи за потребителите в Обединеното кралство – особено тези в мрежата на O2 (или GiffGaff, Sky Mobile и други). други 4G LTE ленти, използвани във Великобритания и поддържани от 6 Pro.
Mi A2 Lite е по-подходяща за британски потребители с операционната си система Android One (по същество обикновен Android с навременна актуализация), приложения и услуги на Google и поддръжка за 800MHz 4G LTE.
На Mi A2 Lite няма да намерите никакви китайски символи или предварително инсталирани приложения и това ще е особено привлекателно за потребители, които не са особено технологично разумни. Ще бъде по-лесно за англоговорящ потребител да вземе и да започне с Mi A2 Lite, но разбира се обратното е вярно за Redmi 6 Pro и китайските потребители.
С малко технологично умение Redmi 6 Pro е идеално използваем във Великобритания. Инсталирането на услугите на Google отнема само няколко минути и е достатъчно лесно да деинсталирате китайските приложения от началния екран и да инсталирате по-позната клавиатура.

Сервиз на Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro) Варна

Redmi 6 Pro е почти неузнаваем от по-евтините си братя Redmi 6 и 6A, вместо да изглежда много по-скоро като Redmi 6X – тук най-забележимата разлика е липсата на екранния прорез на 6X.
Още преди да го включите, ще забележите, че има метално тяло, докато по-евтините модели са пластмасови. Това не е дизайн, който е едноличен и има забележимо извисяване между пластмасовия панел на екрана и металната рамка. Има и пластмасови горни и долни крайни капачки на гърба, които трябва да подобрят клетъчния сигнал, но въпреки това общото усещане в ръката е много по-високо.
На задната страна Pro има същия централно монтиран скенер за пръстови отпечатъци като Redmi 6 и 6X и подобно на последния, неговата двойна камера седи вертикално с LED светкавицата в средата на аранжировката. Вместо това светкавицата на Redmi 6 седи настрани, изглежда по-скоро като последващо мислене.
Също така ще забележите, че решетката при 6 и 6А са били преместени в долния край на Pro, с пробити отвори от двете страни на Micro-USB порта – може би най-големият подарък за бюджетните корени на този телефон.
Тук има само един високоговорител, като другата редица от дупки прикрива един от двата микрофона на телефона – другата ще намерите на горния край, където 6 Pro също предлага IR бластер.

Сервиз на Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro) Варна

Уникален за серията Pro в серията Redmi 6 е разширения SIM-слот за зареждане, който може да приеме двете SIM-карти (Nano) и microSD карта с капацитет до 256GB. Като се има предвид, че Pro вече предлага 64GB вътрешно съхранение е много щедър, за разлика от Pro не ни принуждава да избираме между две SIM и разширяване на съхранение.
Не само има вътрешна батерия от 4000 mAh, което е с 1000 мАх повече от това при 6 или 6 А, но Xiaomi също може да се побере на по-голям екран – 5,84 инча от 5,45 инча. Редми 6X е частично по-голям още при 5.99 инча, и без вдлъбнатина.
И тук е мястото, където стигаме до голямата естетическа разлика в семейството на Redmi 6. Докато 6 и 6A са снабдени с HD панели, 6 Pro има 19: 9 пълен HD дисплей.
Екранът е фантастично качество за бюджетен телефон с технологията IPS display, която предлага реалистични цветове, отлична яснота и максимална яркост от 456cd / m2.  Като цяло Pro изглежда и се чувства страхотно в ръцете – не като водещ флагман, но и не като бюджетен телефон.
Той е оборудван с 5.84 инчов дисплей с резолюция от Full HD + (2280 х 1080 пиксела), главната камера 12 двойно + 5 Mn и предна камера 5 MP. Тя се основава на 8-ядрения процесор Qualcomm Snapdragon 625, 3 или 4 GB оперативен и 32 или 64 GB вътрешна флаш памет. Батерията има капацитет от 4000 mAh.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Mi A2 Lite / Redmi 6 Pro, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Mi A2 Lite / Redmi 6 Pro

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service