Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Xiaomi Mi 4c Варна


Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Xiaomi Mi 4c
 • смяна на дисплей + touchscreen на Xiaomi Mi 4c
 • смяна на USB-конектор на Xiaomi Mi 4c
 • смяна на батерия на Xiaomi Mi 4c
 • смяна на аудио жак на Xiaomi Mi 4c
 • смяна на микрофон на Xiaomi Mi 4c
 • смяна на слушалка на Xiaomi Mi 4c
 • смяна на високоговорител на Xiaomi Mi 4c
 • смяна на заден гръб/капак на Xiaomi Mi 4c
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Xiaomi Mi 4c
 • подмяна на основна платка на Xiaomi Mi 4c
 • ремонт по основна платка на Xiaomi Mi 4c
 • сушене/почистване след намокряне на Xiaomi Mi 4c

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Xiaomi Mi 4c
 • премахване на passcode на Xiaomi Mi 4c
 • отключване на gmail-account на Xiaomi Mi 4c
 • разкодиране (отключване от оператор) на Xiaomi Mi 4c
 • премахване на samsung account на Xiaomi Mi 4c

Разкодиране на Xiaomi Mi 4c

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Mi 4c – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Xiaomi Mi 4c Варна

Производител: Xiaomi
Модел: Xiaomi Mi 4c

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Mi 4c

Описание

Телефонът се предлага в няколко цвята и подчертава ярката природа на устройството, в което кутията получава оранжев дизайн. Вътре всичко е стандартно: смартфон, документация, зарядно, USB кабел тип C, игла за отваряне на слота за SIM. От магазина има и общи инструкция на английски език и адаптер към нашите гнезда. Новият модел почти не се различава от предишния – формата и материалите са подобни, размерите са еднакви. От външните разлики могат да се отбележат, освен че се появи в горния край инфрачервен порт, да, USB-то е тип-C на дъното, което замени бързо застаряващия microUSB слот. Основните разлики на Mi 4c от Mi 4i, които се намират вътре – по-мощен пълнеж и подобрена камера. Апарата има неотделящ се капак. Бутоните за сила на звука и за захранване са на правилната височина, с които можете лесно да взаимодействате. Трите клавиша за докосване под дисплея имат фоново осветление и достатъчно големи сензорни зони – изключително трудно е да ги пропуснете. Слот с две SIM-карти микро формат се намира от лявата страна. На обратната страна виждаме 13-мегапикселова камера с двойна светодиодна светкавица, микрофон, лого и решетка на мултимедиен високоговорител. Говорителя дава силен и висококачествен звук, въпреки че не разполага с разработването на нискочестотен звук.

Сервиз на Xiaomi Mi 4c Варна

За Mi 4c, включително и Mi 4 и Mi 4i, компанията избра качествен 5 “Full HD екран с IPS матрица. Без въздушна междина, добър контраст, достатъчна яркост, високи ъгли на гледане, комфортна плътност на пикселите на инч (441 ppi) е свързана с панела Mi 4c. Грозно може да бъде само на студената температура на дисплея на конкретна проба за тестване. Той не се раздразнява дълго, тъй като секцията “цвят и контраст” се намира в настройките, където можете да изберете един от трите режима за балансиране на бялото – топло, стандартно и студено.

Сервиз на Xiaomi Mi 4c Варна

Софтуер
В смартфоните на Xiaomi има предимно фърмуер на MIUI. В допълнение има неформални, но локализирани и с редица различия в набора от софтуера. Също така има потребителски асембли. Като цяло, привържениците на различен фърмуер има различни аргументи “за” и “против”, но за да се намали вероятността от проблеми и на забавяне в резултат на трета интервенция партия от разработчиците и ентусиастите, в Mi4c има инсталирани Google-услуги. Седмата версия на MIUI, подобно на предишните версии, е много интересна платформа. По своя дизайн тя далеч не е чист Android и в същото време заема много неща от iOS, поради това, което всъщност е популярно. По отношение на стабилността и развитието, той е на ниво фърмуер на други производители, с плюсове и минуси. 

Чипсетът Qualcomm Snapdragon 808 е основната отличителна черта на Mi4c от Mi4i. Процесорът включва шест ядра, два от които (Cortex-A57) бързо и работят при честота до 1,8 GHz, и четири (Cortex-A53) и бавно работещи на честота 1,5 GHz. За графиката е отговорен чип Adreno 418, RAM може да бъде 2 или 3 GB (вътрешна памет – 16 или 32 GB, съответно). Snapdragon процесор 808 е значително по-бързо Snapdragon 615, това успя да се наложи и в смартфон LG G4, който с резолюция QHD. Логично беше да очакваме от Mi4c на Snapdragon 808 още по-голяма скорост, защото резолюцията му е Full HD.

Сервиз на Xiaomi Mi 4c Варна

камера
Според характеристиките на камерата Mi4i и Mi4c се различават само в подкрепа на фазовото фокусиране от основния 13-Mp модул в Mi4c. Без промяна в разделителната способност, оптика с 5 обектива, бленда f / 2.0, двуцветна двойна светкавица. Фазовото фокусиране ви позволява да се насочите към обекта само за 0.1 секунди – така казва Xiaomi. На тъмно лазерното автоматично фокусиране работи добре, но Xiaomi все още не го прилага в своите смартфони. Оптична стабилизация е само за водещата линия на Mi Note и Mi4c. Снимите с Mi4c излизат добре с добро осветление и са задоволителни по качество, когато осветлението е слабо. Като цяло, ако заснемате най-вече в условия, близки до идеалните, няма какво да се притеснявате, а ако искате да правите снимки в стаята и здрача и дори без статив, трябва да обмислите покупка на друг смартфон. Максималната резолюция на видеоклипа е ограничена до Full HD. Следващото автоматично фокусиране е изключено по подразбиране – това е за най-добро. Ако опцията е активирана, фокусът непрекъснато ще изчезва. Звукът се записва стерео, но микрофоните се настройват по такъв начин, че да заснемат околните звуци, а не гласа на оператора, който главно минава към десния канал. Електронното стабилизиране работи много бавно.

Xiaomi Mi 4c – истинска находка за тези, които търсят удобен 5-инчов смартфон за гемъри. Фърмуерът MIUI стана много по-добър и вероятно няма да се почувствате като бета-тестер, който използва устройството. Разбира се, телефонът не е идеален, но в класа си е един от най-добрите. И би било по-добре, ако неговата 13-мегапикселова камера е подходяща за правене на снимки не само в добри и в близост до идеални условия. В края на краищата често най-интересните събития се случват в умерена светлина …

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Mi 4c, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Mi 4c

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service