Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Sony Xperia X Варна


Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Sony Xperia X
 • смяна на високоговорител на Sony Xperia X
 • смяна на микрофон на Sony Xperia X
 • смяна на клавиатура на Sony Xperia X
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Sony Xperia X
 • Смяна на Клавиатурна платка на Sony Xperia X
 • Смяна на Звънец на Sony Xperia X
 • Смяна на Лентов кабел на Sony Xperia X
 • Смяна на Камера на Sony Xperia X
 • Смяна на Капак батерия на Sony Xperia X
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Sony Xperia X
 • Отключване на Sony Xperia X
 • и други услуги

Разкодиране на Sony Xperia X 

Тест, диагностика и профилактика на Sony Xperia X – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Sony Xperia X Варна

Производител: Sony
Модел: F5121 Xperia X

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Sony F5121 Xperia X

Описание 

Сервиз на Sony Xperia X Варна

Sony Xperia X е любопитен телефон. Това е телефон, който не е наречен флагман устройство, но изглежда, че се опаковат много от функции от висок клас, които бихте очаквали от такъв смартфон.

Sony Х залага на функции като камера “убиец”, нови способности за проследяване на обекти в космоса, с новата технология, предназначена да ви вдъхнови да уловите по-спонтанни изображения.

Освен това, Sony все още се бори в своята друга високотехнологична иновация, с Hi-Res Audio upscaling и мощна технология на екрана, като същевременно запазва ценовата си марка в сравнение с други водещи мобилни телефони.

Сервиз на Sony Xperia X Варна

Дизайн
Новият дизайн от стъкло придават атрактивен вид на екрана.

Sony също така се занимава с дизайна на Xperia X, като извива стъклото в стените на телефона, за да придаде по-гладък и изискан вид на нещата.

X все още носи бокс дизайн, който е характеристика на серията Xperia – това не означава, че е грозно, но не прави телефона да се отличава като удивително устройство, когато го вземете за първи път.

“Матовото стъкло” на гърба е хубаво и няма съмнение, когато за пръв път се видите този телефон, не е евтин. Разположението на клавишите за сила на звука под скенера за пръстови отпечатъци обаче далеч не е идеално. Това означава, че постоянно трябва да премествате слушалката само за да промените нивото на звука, което слушате, и това изглежда като странно нещо, което трябва да направите.

Сервиз на Sony Xperia X Варна

Бутонът за захранване се удвоява като скенер за отпечатъци и е доста точен. Това е и естественото място за почивка на палеца или показалеца (в зависимост от това дали го държите от дясно или ляво, което води до по-малко случаи, в които ще бъдете нащрек за натискане на бутона своеволно, за да влезете в собствения си телефон. От техническа гледна точка, Xperia X е в близост до миналогодишния флагман – Xperia Z5, но той работи върху нов (и на теория, по-икономична) Qualcomm платформа. X получава най-крайния чип Snapdragon 820.

Сервиз на Sony Xperia X Варна

Sony Xperia X има екран, който е много подобен на този, който видяхме в Xperia Z5. Диагоналът обаче е малко по-малък (5 инча вместо предишния 5.2), а разделителната способност е същата – 1920×1080 пиксела. Поради това плътността на пикселите е малко по-висока, но това не се забелязва с просто око.

Екранът е добър. Той е доста контрастен и ярък. Максималното ниво е достатъчно, за да се чете удобно от дисплея на слънце. Но, разбира се, матрицата Super AMOLED в смартфоните на Samsung в това отношение се показват по-добре. Интересно е друго. Xperia X има модерно 2,5D стъкло,  леко заоблено в краищата и изглежда, че на екрана е леко изпъкнало. И ако поставите устройството  на екрана си на стъклена масичка или върху лакирана повърхност, тогава той ще се плъзне гладко. Също като Xperia Z3.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Sony Xperia X, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  Sony Xperia X

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service