Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

 

 

 

Сервиз на Sony Xperia T LT30p Варна

 

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Sony Xperia T LT30p
 • смяна на високоговорител на Sony Xperia T LT30p
 • смяна на микрофон на Sony Xperia T LT30p
 • смяна на клавиатура на Sony Xperia T LT30p
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Sony Xperia T LT30p
 • Смяна на Клавиатурна платка на Sony Xperia T LT30p
 • Смяна на Звънец на Sony Xperia T LT30p
 • Смяна на Лентов кабел на Sony Xperia T LT30p
 • Смяна на Камера на Sony Xperia T LT30p
 • Смяна на Капак батерия на Sony Xperia T LT30p
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Sony Xperia T LT30p
 • Отключване на Sony Xperia T LT30p
 • и други услуги

Разкодиране на Sony Xperia T LT30p

Тест, диагностика и профилактика на Sony Xperia T LT30p– ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Sony Xperia T LT30p Варна

Производител: Sony
Модел: Xperia T LT30p

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Sony Xperia T LT30p

Сервиз на Sony Xperia T LT30p Варна

Камера
Устройството е снабдено с превъзходна камера за чисти и ярки снимки, голям екран, за да можете да виждате и най дребните детайли, а също така операционна система от най-ново поколение. Всичко това е стилно и елегантно събрано в страхотен по рода си корпус.

Нека сега да дадем старт на нашето виртуално запознанство със смартфон Sony Xperia T и неговите брилянтни технически възможности. Този апарат може да се сравни с много професионални камери благодарение на това, че неговата е цели тринайсет мегапиксела, за да улавя всеки един момент и да го запечатва в кристално ясна снимка. С пълна сила можем да сложим отличен шест плюс на апарата откъм тази характеристика, но и не само. Той ще Ви впечатли и с това, че с него се работи много лесно дори с една ръка.

Сервиз на Sony Xperia T LT30p Варна

Дисплей
Размерите на смартфона са височина 129,4 мм, дебелина 9,4 мм, ширина 64,3 мм и тегло от 139 грама. Апаратът може да се похвали с изключително качествен TFT капацитивен тъчскрийн, който се простира на екран с големина от 4,55 инча или с 0,2 инча по-малък от Sony Xperia Acro S.Той поддържа 16 милиона цвята и има разделителна способност 720 х 1280 пиксела.

Сервиз на Sony Xperia T LT30p Варна

Производителност
Вътрешната памет на апарата е 16 GB, като всеки от Вас, който заложи на този смартфон ще може да добави microSD карта до 32 GB, за да имате достатъчно място да съхранявате вашите снимки, музика, клипове и всякакви файлове в телефона. Оперативната памет на модела е 1 GB RAM, като в това отношение апарата отстъпва на своя конкурент в лицето на Samsung Galaxy Note 2.

Операционната система, която задвижва мобилния телефон е Android OS като версията тук е обновена до v4.0.4 (Ice Cream Sandwich).

Процесорът на смартфона е двуядрен и е с работна честота от 1,5 GHz, като той се грижи за бързата работа на всички програми едновременно. Акумулаторът е с капацитет от  1850 mAh, като в StandBy режим може да издържи до 410 часа, а в режим на активни разговори около 7 часа.

Сервиз на Sony Xperia T LT30p Варна

Компанията Sony всяка година ни радва с все по-атрактивни и функционални допълнения към голямото си семейство от смартфони. Един такъв модел, който не можахме да подминем, поради високите технически характеристики и мултимедийни възможности е Sony Xperia T.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Sony Xperia T LT30p, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Sony Xperia T LT30p

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service