Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

.

.

.

 

Сервиз на Sony Xperia L Варна


Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Sony Xperia L
 • смяна на дисплей + touchscreen на Sony Xperia L
 • смяна на USB-конектор на Sony Xperia L
 • смяна на батерия на Sony Xperia L
 • смяна на аудио жак на Sony Xperia L
 • смяна на микрофон на Sony Xperia L
 • смяна на слушалка на Sony Xperia L
 • смяна на високоговорител на Sony Xperia L
 • смяна на заден гръб/капак на Sony Xperia L
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Sony Xperia L
 • подмяна на основна платка на Sony Xperia L
 • ремонт по основна платка на Sony Xperia L
 • сушене/почистване след намокряне на Sony Xperia L


Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Sony Xperia L
 • премахване на passcode на Sony Xperia L
 • отключване на gmail-account на Sony Xperia L
 • разкодиране (отключване от оператор) на Sony Xperia L
 • премахване на samsung account на Sony Xperia L

Разкодиране на Sony Xperia L

Тест, диагностика и профилактика на Sony Xperia L– ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Sony Xperia L Варна

Производител: Sony
Модел: Xperia L

 Описание

Сервиз на Sony Xperia L Варна

Смартфон Sony Xperia L лесно може да се причисли към тези джаджи, които никога не излизат от мода. Той съчетава в себе си неповторим дизайн и изчистени линии, което само по себе си е уникално, но все пак креативността на дизайнерите на Sony винаги ни е удивявала с високите си хоризонти и възможности.

Само за една година, марката лансира на световния пазар цели седем бижута, което наистина си е огромно постижение. Ние решихме да тестваме Sony Xperia L и да споделим с Вас нашите впечатления от първа ръка. Както вече сигурно се досещате, по традиция ще разгледаме първо дизайна на модела.

Визуално ще забележим, че Sony Xperia L има леко скосени краища, а също така вдлъбнат капак, като така той наистина се превръща в лесен мобилен телефон за работа дори в една ръка. Освен това е налице ефектен хромиран кант, като той се простира по периферията на целия смартфон. Това го прави визуално още по-привлекателен и изискан. Неговите габарити са височина 128,7 мм, дебелина 9,7 мм, ширина 65 мм и тегло от 137 грама. В него влиза и самата тежест на батерията, като тук тя отново е стандарта Li-Ion и има заряд от 1750 mAh.

Сервиз на Sony Xperia L Варна

Дисплеят на Sony Xperia L е TFT капацитивен тъчскрийн, а неговия размер е 4,3 инча. Разделителната му способност е 480 х 854 пиксела, което е доста добър показател, за да можете да се радвате на контрастна и ярка картина. По средната плътност за един инч, този смартфон превъзхожда конкурента си LG Optimus L7 II. Също така, Sony Xperia L поддържа  16 милиона цвята, което отново е отличен показател за този клас мобилни телефони.

На лицевата част на смартфона можем да забележим говорителя и спомагателната за видеоразговори камера с VGA качество. В задната част на Sony Xperia L се разполага осем мегапикселова камера и мощна LED светкавица, за да правите още по-ясни и изчистени снимки. Тя е разположена в горния ляв ъгъл, като за повече стил около нея е добавена метална рамка. Разделителната способност на основната камера е с еквивалент 3264 х 2448 пиксела. На хардуерно ниво виждаме подобрения, като например това, че смартфон Sony Xperia L разполага с автоматичен фокус, Smile Detection и touch фокус.

Сервиз на Sony Xperia L Варна

Стигнахме и до „пълнежа”на този мобилен телефон. Като за начало можем да забележим, че той работи с помощта на операционна система Android версия 4.1.2. Неговият процесор е двуядрен, като той работи с тактова честота равна на  1 GHz. Мястото, където можете да запазвате вашите файлове е равно на 8 GB, а RAM паметта е 1 GB. Ако обаче искате да запазвате повече ваши снимки, музика и така нататък, тогава можете да увеличите паметта на смартфон Sony Xperia L с до + 32 GB посредством слагането на карта памет.

Като цяло можем да добавим, че първите ни впечатления от мобилния телефон не са много добри, а наистина отлични. Той се отличава не само със своя дизайн, но и с това, че може да Ви бъде полезен, поради силния си и качествен хардуерен „пълнеж”!

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Sony Xperia L, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  Сервиз на Sony Xperia L

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service