Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

.

.

.

 

Сервиз на Sony Xperia J Варна


Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Sony Xperia J
 • смяна на дисплей + touchscreen на Sony Xperia J
 • смяна на USB-конектор на Sony Xperia J
 • смяна на батерия на Sony Xperia J
 • смяна на аудио жак на Sony Xperia J
 • смяна на микрофон на Sony Xperia J
 • смяна на слушалка на Sony Xperia J
 • смяна на високоговорител на Sony Xperia J
 • смяна на заден гръб/капак на Sony Xperia J
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Sony Xperia J
 • подмяна на основна платка на Sony Xperia J
 • ремонт по основна платка на Sony Xperia J
 • сушене/почистване след намокряне на Sony Xperia J

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Sony Xperia J
 • премахване на passcode на Sony Xperia J
 • отключване на gmail-account на Sony Xperia J
 • разкодиране (отключване от оператор) на Sony Xperia J
 • премахване на samsung account на Sony Xperia J

Разкодиране на Sony Xperia J

Тест, диагностика и профилактика на Sony Xperia J – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Sony Xperia J Варна

Производител: Sony
Модел: Xperia J

Описание

Сервиз на Sony Xperia J Варна

Sony Xperia J е ефектно съчетание от стилен дизайн, внушителни размери и яснота на екрана.
Смартфонът се предлага в четири цвята: черен, бял, златист и розов. Това, което не остава незабелязано при Sony Xperia J е неговата вдлъбната задна част и скосени краища. Благодарение на подобрения дизайн Xperia J приляга към ръката като ръкавица. Мекото покритие на апарата придава приятно усещане.

На предния панел е разположена слушалка, която индикира пропуснато събитие; предна камера; сензор за близост; екран с три сензорни клавиша. Долния и горния ръб на предния панел на апарата са леко скосени. По периметъра на корпуса има елегантна сребриста нишка, която разделя устройството на две части – предна и задна.

В долната част на апарата е разположен светодиод, който може да променя своя цвят, в зависимост от използваната от потребителя тема. В дясната страна на апарата са разположени два бутона – за регулиране на звука и бутон за захранване. На противоположната страна е разположен MicroUSB порт.

Задната част на апарата е с цялостно soft-touch покритие. Това намалява плъзгането на смартфона в  ръката. Почти в центъра е разположен надписът XPERIA, а в близост до долния ръб на телефона се намира продълговат прорез за високоговорител.

Смартфонът работи с операционна система Android 4.0.4. Заключването на дисплея се осъществява с две иконки – отключване и стартиране на камерата. От тук може да се премине към уведомителния панел, за което е необходимо да се дръпне лентата за състояние, разположена в най-горната част на екрана.

Сервиз на Sony Xperia J Варна

Дисплеят е с дигонал 4 инча и резолюция 854х480 пиксела, невероятни ъгли на видимост. Цветовете не променят своята интензивност. Минималната яркост е удобна за работа на тъмно, в това число  и за четене. Дисплеят на Sony Xperia J по диагонал напълно може да бъде поставен редом до HTC модели. Липсва автоматично регулиране на яркост, както и датчик за осветяване.

Смартфонът Sony Xperia J работи с гигахерцов чипсет Cortex-A5 – Qualcomm MSM7227A, процесор ARMv7 и графичен ускорител  Adreno 200; 512 МВ оперативна памет и 4 GB вградена памет, от която потребителят може да ползва 2,8 GB. Въпреки тези скромни параметри Xperia J работи бързо.

Основната камера може да прави снимки с максимална резолюция 5 мегапиксела, предната с резолюция 0,3 мегапиксела, а видео може да се направи с резолюция 640х480 пиксела. При запис на видео и правене на снимки работи автоматичното фокусиране. Качеството на едното и другото е средно. По-добро от HTC One V, но отстъпва пред Samsung Galaxy S Duos.

Камерата на Xperia J ви позволява да правите снимки със следните резолюции – 5М (2592х1944), 3М (2048х1536), 2М 4:3 (1632х1224), 2М 16:9 (1920х1080 пиксела).

Сервиз на Sony Xperia J Варна

Енергоефективният процесор Cortex-A5 предоставя възможност на батерия с капацитет 1750 мАч да постига отлични резултати. Повече от 4 часа при максимално натоварване, 814 точки при тестване и второ място във временното класиране.

На пръв поглед изглежда, че Sony Xperia J няма какво да предложи на потребителя. Но реално, това не е така. Моделът технически отстъпва на своя предшественик, но общото впечатление е доста положително. Тънък и приятен на допир, чудесен дисплей и камера, много време за разговори и прилично качество на звука в слушалките. Най-сериозният конкурент може да се окаже Samsung Galaxy Ace II.

Много потребители ще си зададат въпроса, какво да предпочетат – устройство от известен бренд с ограничена функционалност или изключително съвършена технология от малко известен производител. Дълго може да се разсъждава, а отговорът зависи от това доколко важна е марката за вас.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Sony Xperia J, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  Сервиз на Sony Xperia J

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service