Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

 

Сервиз на Samsung
Galaxy Note 10+ Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Samsung Galaxy Note 10+
 • смяна на дисплей + touchscreen на Samsung Galaxy Note 10+
 • смяна на USB-конектор на Samsung Galaxy Note 10+
 • смяна на батерия на Samsung Galaxy Note 10+
 • смяна на аудио жак на Samsung Galaxy Note 10+
 • смяна на микрофон на Samsung Galaxy Note 10+
 • смяна на слушалка на Samsung Galaxy Note 10+
 • смяна на високоговорител на Samsung Galaxy Note 10+
 • смяна на заден гръб/капак на Samsung Galaxy Note 10+
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Samsung Galaxy Note 10+
 • подмяна на основна платка на Samsung Galaxy Note 10+
 • ремонт по основна платка на Samsung Galaxy Note 10+
 • сушене/почистване след намокряне на Samsung Galaxy Note 10+

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Samsung Galaxy Note 10+
 • премахване на passcode на Samsung Galaxy Note 10+
 • отключване на gmail-account на Samsung Galaxy Note 10+
 • разкодиране (отключване от оператор) на Samsung Galaxy Note 10+
 • премахване на samsung account на Samsung Galaxy Note 10+

Разкодиране на Samsung Galaxy Note 10+

Тест, диагностика и профилактика на Samsung Galaxy Note 10+ – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Samsung Galaxy Note 10+ Варна

Производител: Samsung
Модел: Galaxy Note 10+

Описание:

Сервиз на Samsung Galaxy Note 10+ Варна

Дизайн

Samsung Galaxy S10+ изобщо не притежава свойствата и няма особена прилика с предшественика си Galaxy S9+. Компанията е взела решение да се фокусира върху чертите от стила на серията Note. Конструкцията на смартфона остава непроменена, вложеният по-голям екран, позволява на потребителя да го използва, без нищо да пречи на погледа му. Невероятно тънкият му дизайн се състои от лицев и заден панел, защитени от стъкло Gorilla Glass, симетрично закръглено по краищата и преминавайки в алуминиевата рамка на корпуса. Въпреки вложените материали и големия капацитет на батерията. Тежи само 175 грама. Изключение прави само керамичната версия на Galaxy S10+, който тежи точно 198 грама. Понижаването на теглото и височината се е отразило положително върху ергономията. Апаратът приятно лежи в ръката, но предвид използваното стъкло е препоръчително да е в калъф, тъй като корпусът е леко хлъзгав. Samsung Galaxy S10+ има защита срещу вода и прах по стандарт IP68. Чрез тази защита, на теория може да потопите устройството в сладка вода на дълбочина 1,5 метра и да го задържите там половин час, без това по някакъв начин да попречи на работата на устройството. Не оставайте с впечетление, че Ви го препоръчваме. Просто защитата Ви позволява смело да вървите с Galaxy S10+ под дъжда и да говорите с близки и приятели. Може, също да почистите корпуса му под течаща вода. Това няма да повлияе на работоспособността му.

Сервиз на Samsung Galaxy Note 10+ Варна

Скенер на пръстови отпечатъци

Едно от най-добрите нововъдения в Galaxy S10+ е скенерът на пръстови отпечатъци. Той е разположен директно в дисплея. Samsung са заложили на ултразвуков скенер. Скенерът работи по-бързо отпреди, не се обърква при влага или мръсотия по пръстите и няма нужда от подсветка, за да работи безотказно, т.е. може да го използвате и на тъмно, и на ярка светлина.

Сервиз на Samsung Galaxy Note 10+ Варна

Дисплей

Galaxy S10+ е снабден с 6,4-инчов Dynamic AMOLED дисплей с резолюция 3040 х 1440 пиксела. Съотношението на дисплея е 19: 9, което е приблизително 498ppi, това прави матрицата му една от най-добрите. Има отлично цветопредаване и ъгли на видимост. Потребителят има избор между два режима: наситен (с широк цветови диапазон) и естествен ( по-натурална картина).

Сервиз на Samsung Galaxy Note 10+ Варна

Производителност

В този модел на Samsung изборът е използван 8-нм процесор Exynos 9820, базиран на триклъстерна архитектура с 4 енергоефективни ядра ARM Cortex A55 с работна честота 1,95 GHz, 2 ядра ARM Cortex A75 с работна честота 2,31 GHz и 2 високопроизводителни ядра M4 – с 2,73 GHz. С обработката на графиката е натоварен чип GPU Mali-G76 MP12. По заявления на Samsung, той е с 40% по-бърз от Mali-G72. Mощният му процесор позволяват да изтегляш файлове, игри за игра в реално време и медийно съдържание, дори на места с натоварен трафик. Оперативната памет е 8 GB, а вътрешната памет – 128 GB. Керамичната версия на модела е с 512 GB. Samsung e осигурил и хибриден слот за карта памет micro SD, чрез която може да се надгради до 1 TB. Производителността на Galaxy S10+ е на ниво, което позволява да се справя с най-ресурсоемките задачи, достъпни на Android-смартфони. Моделът работи на операционна система Android 9 с фирмен интерфейс One UI 1.1.

Сервиз на Samsung Galaxy Note 10+ Варна

Камера

Основните камери в смартфона са три, разположени в една линия на задния панел на корпуса. Първият модул е 12 MP, телефото с диафрагма f/2.4, ъгъл на видимост 45 градуса и размер на пикселите 1 мкм. Снабден е с автофокус и оптическа стабилизация. Вторият модел е 12 MP и е широкоъгълен. Диафрагмата му варира от f/1.5-f/2.4, а ъгълът на видимост достига до 77 градуса. Тук имаме автофокус Super Speed Dual Pixel и оптическа стабилизация. Третият модул е 16 MP, свръхширокоъгълен – 123 градуса ъгъл на видимост. Диафрагмата е f/2.2, но липсва оптическа стабилизация. Широкоъгълната 12-мегапикселова камера позволява да се правят качествени кадри при добро ниво на светлината. Телефото обективът осигурява двукратно приближение и позволява да се променя ракурса на снимане, което позволява добро качество на нощните снимки направени с устройството. Направеното нововъведение в системата от камери на Galaxy S10+ ,споменатият свръхширокоъгълен модул, позволява да се улавят повече обекти. Камерите са достатъчно усъвършенствани, за да може да се радвате на перфектни снимки. Предната камера, включва два модула. Единият е 10-мегапикселов широкоъгълен (80 градуса) с диафрагма f/1.9 и размер на пикселите 1,22 мкм. Вторият е 8-мегапикселов RGB-сензор с диафрагма f/2.2, който се използва за определяне на дълбочината на кадъра. Предната камера снима уникално и предлага набор от ефекти, сред които популярното размиване на задния фон или неговото затъмняване.

Сервиз на Samsung Galaxy Note 10+ Варна

Автономна работа

В Galaxy S10+ има батерия с капацитет 4100 мАч. С едно зареждане имате на разположение комфортна продължителност на работа. Става дума за ден и половина при активно използване. Samsung е осигурила технология за бързо зареждане, както и за безжично. Samsung Galaxy S10+ може да работи в качеството на източник на заряд за други устройства,стига те да бъдат съвместими със стандарта Qi.

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Samsung Galaxy Note 10+

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Samsung Galaxy Note 10+, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Samsung Galaxy Note 10+

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service