Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Samsung Galaxy S7 Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Samsung Galaxy S7
 • смяна на дисплей + touchscreen на Samsung Galaxy S7
 • смяна на USB-конектор на Samsung Galaxy S7
 • смяна на батерия на Samsung Galaxy S7
 • смяна на аудио жак на Samsung Galaxy S7
 • смяна на микрофон на Samsung Galaxy S7
 • смяна на слушалка на Samsung Galaxy S7
 • смяна на високоговорител на Samsung Galaxy S7
 • смяна на заден гръб/капак на Samsung Galaxy S7
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Samsung Galaxy S7
 • подмяна на основна платка на Samsung Galaxy S7
 • ремонт по основна платка на Samsung Galaxy S7
 • сушене/почистване след намокряне на Samsung Galaxy S7

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Samsung Galaxy S7
 • премахване на passcode на Samsung Galaxy S7
 • отключване на gmail-account на Samsung Galaxy S7
 • разкодиране (отключване от оператор) на Samsung Galaxy S7
 • премахване на samsung account на Samsung Galaxy S7

Разкодиране на Samsung Galaxy S7 

Тест, диагностика и профилактика на Samsung Galaxy S7 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Samsung Galaxy S7 Варна

Производител: Samsung
Модел:Galaxy S7

Описание

Samsung Galaxy S7 и Galaxy S7 edge доста наподобяват на външен вид миналогодишните Galaxy S6 и Galaxy S6 edge. Все пак, разлики има. При това доста важни разлики. Galaxy S7 и Galaxy S7 edge вече са с по-заоблени ъгли, камерите на гърбовете им стърчат по-малко и изглеждат още по-добре. Двата смартфона отново са изработени от метал и стъкло и няма как да не усетите премиум излъчването им. Гърбовете на двата флагмена са с така нареченото от компанията 3D GLASS покритие, което представлява заобляне в лявата и дясната част и спомага за по-удобната им стойка в ръката. Всъщност, Samsung са отстранили всички забележки от миналогодишните Galaxy S6 и S6 edge. Galaxy S7 и Galaxy S7 edge вече имат слот за microSD карти, водоустойчиви са и имат по-големи батерии от предшествениците си. С една дума – Galaxy S7 и Galaxy S7 edge са много, много по-добри от S6 и S6 edge. Но, да караме подред…И тази година, Samsung залагат на microUSB порта, вместо на новия и по-модерен напоследък USB Type-C. Очевидно, Samsung не желаят да карат потребителите да преминават към новия стандарт, което неминуемо ще наложи подмяната на всички закупени от тях кабели и преходници до момента. Galaxy S7 и Galaxy S7 edge поддържат бързо зареждане, по-бърз трансфер на данни и MHL, което означава, че единственото, което няма да получат е reversible функцията от Type-C портовете.Отгоре, се намира слотът за nano SIM картата, като той вече е по-голям и включва втори слот – за тъй желаната microSD карта (до 200GB), с която да разширявате паметта на Galaxy S7 и Galaxy S7 edge. Това е първото желание на потребителите, което Samsung са изпълнили. Любопитен момент е, че Galaxy S7 и Galaxy S7 edge вече ще се предлагат само във версия с 32GB и 64GB вградена памет. Няма да има 128GB. И това е добре – колкото по-малко избор, толкова по-добре, а който желае повече памет – просто да си закупи microSD карта. Точка за Samsung в правилната посока.Важен акцент в дизайна е и по-малко стърчащата камера.

Сервиз на Samsung Galaxy S7 Варна

Хардуер
Що се отнася до хардуера, Samsung Galaxy S7 и Galaxy S7 edge са зверове, както се и очакваше. Под капака ръмжи новия Exynos 8890 чипсет на Samsung или версията със Snapdragon 820 от Qualcomm. На разположение са цели 4GB RAM, които ще осигурят плавната работа на интерфейса и приложенията.

Сервиз на Samsung Galaxy S7 Варна

 Камера
 Една новостите и акцент в Galaxy S7 и Galaxy S7 edge е новата 12MPx-ова камера на Samsung. Въпреки, че миналогодишните Galaxy S6 и S6 edge имаха 16MPx камера, това не означава даунгрейд, даже напротив.Новата 12MPx камера е много повече. Първо, както вече казахме, тя е по-тънка и вече не стърчи толкова на гърбовете на Galaxy S7 и Galaxy S7 edge. Второ, тя е с още по-отворена F/1.7 бленда, което гарантира още по-добри снимки и видео при слаба осветеност. На трето място, новата 12MPx камера има по-големи сензори, който както неведнъж сме коментирали, поемат повече светлина и също помагат за по-добри снимки на тъмно и по-бърз автофокус. И това не е всичко. Новата 12MPx-ова камера в Galaxy S7 и Galaxy S7 edge използва и нов Dual Photodiodes метод за още по-бърз автофокус и подобряване на снимки при слаба осветеност.

Сервиз на Samsung Galaxy S7 Варна

Ремонт на Galaxy S7
 IP68

 Друга и много важна корекция в Galaxy S7 и S7 edge (спрямо Galaxy S6 и S6 edge) и мечта за потребителите, е завръщането на IP68 сертификата за прахо и влагоустойчивост. Да, отново няма да се притеснявате, ако случайно разлеете течност върху тях или говорите под дъжда.

Сервиз на Samsung Galaxy S7 Варна

Батерия
Трети важен ъпгрейд и също обект на оплаквания от потребителите за Galaxy S6 и S6 edge, е ъпгрейдът на батерията. Galaxy S7 и Galaxy S7 edge вече имат по-големи съответно 3000 mAh и 3600 mAh батерии. Това ще доведе до по-голям живот на батерията с едно зареждане.
В случай, че не Ви е достатъчно – отново разполагате с функция за бързо зареждане, както и с безжично зареждане.

Сервиз на Samsung Galaxy S7 Варна

Софтуер
Що се отнася до софтуера, Samsung Galaxy S7 и S7 edge идват с Android 6.0 Marshmallow и разбира се, допълнително наложеният от компанията TouchWiz потребителски интерфейс. Налице е интеграцията с Flipboard като най-ляв екран, и сравнително малко приложения от Samsung (S Health, S Voice), важните такива от Google (Chrome, Gmail, Maps, YouTube, Drive, Hangouts, Photos) и отново приложенията от Microsoft (Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, OneNote, Skype). При 32GB-овата версия на Galaxy S7 и S7 edge, получавате малко над 24GB свободно дисково пространство (7.82GB заети от операционната система и предварително инсталираните приложения).Акцент в софтуера на Galaxy S7 и Galaxy S7 edge е новият Game Launcher. Благодарение на него, от една страна можете по-лесно да организирате игрите, които играете, но по-важното е, че той позволява да променяте настройките за резолюцията например по време на игра. Освен това, от него можете да спирате известията докато играете и дори да записвате видео на геймплея.Една от нещата, които ще получите повече от 5.5 инчовия Galaxy S7 edge, това е обновеният интерфейс на Edge панела. Той вече има две колони и побира до 10 икони на приложения или шорткъти към контакти.Акцент е и новата Tasks Edge функция. Тя предоставя опция да добавите не шорткът към приложение на edge панела, а шорткът към конкретна негова функция. Например, вместо да стартирате камерата – директно да я стартирате в режим за селфита с избраните от Вас настройки. Готина идея и наподобява функцията на Force Touch в iPhone 6s и iPhone 6s Plus. Samsung са пуснали и ново SDK за разработичиците на приложения, което означава, че скоро много приложения ще се възползват от новата екстра.За финал, оставихме любимото ни – Always On функционалността в Galaxy S7 и Galaxy S7 edge. Екстрата може да се активира от бързите връзки (на центъра за известията) и през цялото време, ще показва на дисплея на смартфоните часа, датата и известията Ви. Според статистиките, потребителите включват до 150 пъти дневно смартфоните си, като голяма част е просто за да видят колко е часа или някое известие. Всичко това, вече е през цялото време на Galaxy S7 и Galaxy S7 edge и ще сте информирани, без дори да ги докосвате.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Samsung Galaxy S7, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Samsung Galaxy S7

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service