Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

 

 

 

Сервиз на Samsung Galaxy S20 Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Samsung Galaxy S20
 • смяна на дисплей + touchscreen на Samsung Galaxy S20
 • смяна на USB-конектор на Samsung Galaxy S20
 • смяна на батерия на Samsung Galaxy S20
 • смяна на аудио жак на Samsung Galaxy S20
 • смяна на микрофон на Samsung Galaxy S20
 • смяна на слушалка на Samsung Galaxy S20
 • смяна на високоговорител на Samsung Galaxy S20
 • смяна на заден гръб/капак на Samsung Galaxy S20
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Samsung Galaxy S20
 • подмяна на основна платка на Samsung Galaxy S20
 • ремонт по основна платка на Samsung Galaxy S20
 • сушене/почистване след намокряне на Samsung Galaxy S20

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Samsung Galaxy S20
 • премахване на passcode на Samsung Galaxy S20
 • отключване на gmail-account на Samsung Galaxy S20
 • разкодиране (отключване от оператор) на Samsung Galaxy S20
 • премахване на samsung account на Samsung Galaxy S20

Разкодиране на Samsung Galaxy S20 

Тест, диагностика и профилактика на Samsung Galaxy S20 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Samsung Galaxy S20 Варна

Производител: Samsung
Модел: Galaxy S20

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Samsung Galaxy S20

Описание

Дизайн
Подобно на всички други смартфони от семейството на S20 и на линията Note 10, S20 наследява безкраен “O” дисплей с предната си камера в горната средна част на екрана. За защита получаваме Gorilla Glass 6 и предварително инсталиран протектор на екрана. Поддисплейният ултразвуков скенер за пръстови отпечатъци също може да бъде под на екрана. Разположени вдясно, са всички негови бутони: бутон за захранване и клавиш за регулиране на звука. На лявата страна няма нищо, а отгоре са вторичният микрофон и хибриден SIM слот, който може да се надгражда до 1TB. В долната част са основният му микрофон, Type-C порт и високоговорител. Моделът има IP68 устойчивост на прах и вода, при което може да издържи на дълбочина до 1,5 метра за максимум 30 минути.

Дисплей
Samsung Galaxy S20 разполага с 6,2-инчов динамичен AMOLED 2.0 дисплей с максимална разделителна способност на екрана WQHD + (3200 x 1440). Разделителната способност може да бъде намалена в настройките на FHD + (2400 x 1080) и HD + (1600 x 720), ако искате да спестите повече живот на батерията. Можете също така да промените цвета на екрана между Vivid или Natural. Той може да стане жив, остър и динамичен, когато използвате Vivid и ние нямаме проблем с това. Вероятно вече сте чували, че S20 също има опция за дисплей от 120 Hz, което е отлично, анимациите работят гладко от всякога и изглежда добре, когато играете игри. Възползването от 120Hz обаче ще ограничи само разделителната способност на екрана до HD +.

Сервиз на Samsung Galaxy S20 Варна

Камера
Един от акцентите на Galaxy S20 са неговите камери. Той е зареден с тройна настройка на задната камера, съставена от 12MP F1.8 основна, 12MP F2.2 ултраширока и 64MP F2.0 телефото. За селфита на предната си камера „O“ се намира 10MP F2.2 сензор. Що се отнася до функциите, освен 64MP качество, получавате 4k и 8K видеозапис, Space Zoom, до 30X Zoom с супер разделителна способност, AR зона, Hyperlapse, Super Slow-Mo, Pro video, Single Take и опция за запазване на снимки в RAW формат. Качествено, самите снимки излизат богати на цветове и остри, дори ако не използвате 64MP режим. Получаваме страхотни подробности, но някои сценарии може да изглеждат сенчести. Динамичният обхват е феноменален, особено в добре осветени ситуации. Нощният режим показва значителни подобрения в детайлите и яркостта на снимките, без да изглежда прекалено зърнест или измит. Можете дори да използвате нощен режим и пак да го увеличите до 30x.

Интерфейс
Софтуера е One UI 2.0 на Samsung, базиран на Android 10. Той се предлага с няколко предварително инсталирани приложения, които включват тези от Samsung, Google и Microsoft. Разбира се, имате и Bixby – помощник за изкуствен интелект на Samsung, докато другите изящни функции включват ръчно осветление за известия, използване с една ръка, пряк път на ръба на панела и тъмен режим. Съществува и функция „поддържайте отворена за бързо стартиране“, която ви позволява да заключите, очевидно само едно приложение, за да останете отворени по всяко време, за да спестите време при синхронизиране.За опции за съхранение, S20 се предлага с 128 GB вътрешна памет и може да се разшири чрез MicroSD карта до 1 TB, така че това не би трябвало да представлява проблем.

Сервиз на Samsung Galaxy S20 Варна

Процесор и сигурност
Под капака Samsung Galaxy S20 се предлага с висок клас Samsung Exynos 990, допълнен с 8GB или 12GB RAM. Приложенията се зареждат бързо и на практика могат да се справят с всичко, което му зададете, без забавяне. Възпроизвеждането на тежки игри е плавно. Някои от често срещаните характеристики, които S20 получава от S10, е сигурността. Можете да отключите телефона чрез разпознаване на лица на Samsung и ултразвуков скенер за пръстови отпечатъци под дисплея. Едно ново нещо е вграденият му анти-зловреден софтуер, задвижван от McAfee, който позволява на потребителите безплатно да сканират своите устройства за злонамерен софтуер или подозрителна дейност. Можете да намерите това в Настройки под Грижа за устройството.

Свързаност и батерия
Функциите за свързване включват поддръжка на LTE хибридна двойна SIM карта, WiFi, Bluetooth 5.0, GPS и NFC. Телефона работи с батерия от 4000 mAh с 25 W бързо зареждане, 15 W безжично зареждане и безжична поддръжка PowerShare. 4000mAh е значително подобрение спрямо 3400mAh спрямо S10. Използвайки тест за батерия PCMark с включена 120Hz, успяхме да получим 11 часа и 1 минута с едно пълно зареждане. Междувременно, в нашия стандартен тест за видео контур и настройки на дисплея на 60Hz, получихме солидни 14 часа и 39 минути. Зареждането отнема по-малко от час, за да го заредите от 10% на 100.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Samsung Galaxy S20, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Samsung Galaxy S20

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service