Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Samsung Galaxy Note 9 Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Samsung Galaxy Note 9
 • смяна на дисплей + touchscreen на Samsung Galaxy Note 9
 • смяна на USB-конектор на Samsung Galaxy Note 9
 • смяна на батерия на Samsung Galaxy Note 9
 • смяна на аудио жак на Samsung Galaxy Note 9
 • смяна на микрофон на Samsung Galaxy Note 9
 • смяна на слушалка на Samsung Galaxy Note 9
 • смяна на високоговорител на Samsung Galaxy Note 9
 • смяна на заден гръб/капак на Samsung Galaxy Note 9
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Samsung Galaxy Note 9
 • подмяна на основна платка на Samsung Galaxy Note 9
 • ремонт по основна платка на Samsung Galaxy Note 9
 • сушене/почистване след намокряне на Samsung Galaxy Note 9

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Samsung Galaxy Note 9
 • премахване на passcode на Samsung Galaxy Note 9
 • отключване на gmail-account на Samsung Galaxy Note 9
 • разкодиране (отключване от оператор) на Samsung Galaxy Note 9
 • премахване на samsung account на Samsung Galaxy Note 9

Разкодиране на Samsung Galaxy Note 9 

Тест, диагностика и профилактика на Samsung Galaxy Note 9 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Samsung Galaxy Note 9 Варна

Производител: Samsung
Модел: Galaxy Note 9

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Samsung Galaxy Note 9

Описание

Моделът е еволюирала версия на Samsung Galaxy Note 8. Предлага повече памет, повече мощ, подобрен стилус и по-голяма батерия.

Сервиз на Samsung Galaxy Note 9 Варна

Дизайн

Samsung Galaxy Note 9 е трудно да бъде отличен по визия от миналогодишния Samsung Galaxy Note 8. Залага се на комбинацията от метална рамка и стъклен гръб, който е двойно извит, огледално с дисплея. Новата позиция на скенерът за пръстови отпечатъци, който може да се достига лесно, от хора с по-малки пръсти. Дисплеят е една идея по-голям от този на Note 8 – 6,4 инча спрямо 6,3 инча, а е и с една идея по-тънки рамки. Добрата новина е че физическите размери и теглото на смартфона са се увеличили пренебрежимо малко и като цяло усещането за работата с устройството е идентично като това на Note 8. Моделът е масивен и не може лесно да се прибере.

Сервиз на Samsung Galaxy Note 9 Варна

Дисплей

Той е един от най-добрите на пазара в момента. Запазва Quite HD резолюция, Super Amoled панел и се поддържа функционалния Always on Display. Яркостта на този телефон е предостатъчна за да не се притеснявате да го използвате дори и при най-яркото слънце. Увеличеният диагонал на екрана си има обяснение. Той е в следствие от по-големия капацитет на батерията.

Сервиз на Samsung Galaxy Note 9 Варна

Батерия

След миналогодишния Note 8 и неговата скромна 3300mAh батерия, сега Samsung залага на значително по-голям капацитет от 4000mAh. С това се гарантира пълен ден на изтощително ползване и че няма да се изтощи посредата на работния процес. Note 9 може да изкара цял ден далеч от зарядното, като през това време можете да го подложите на всякакви изпитания и да го натоварите с всякакви задачи. Поддържа се бързо жично и безжично зареждане.

Сервиз на Samsung Galaxy Note 9 Варна

Стилусът S Pen

Още едно значително подобрение е при стилусът S Pen. Той вече поддържа Bluetooth Law Energy и когато е изваден от телефона заживява свой собствен живот. Благодарение на безжичната връзка, S Pen може да се използва като дистанционно и да контролирате чрез бутона му различни приложения. Продължително задържане например стартира камерата, а когато сте в нея еднократно натискане прави снимка, а с двойно преминавате в предната камера. В youtube еднократно натискане паузира или пуска отново видеото, а двойно ви прехвърля към следващото. Хубавото е че тези команди можете да променяте от настройките на стилуса. Понеже поддържа Bluetooth, стилусът се нуждае от зареждане, което по-скоро е формалност, защото то се извършва за 30 секунди, с поставянето на S Pen в гнездото му в телефона. Този заряд е достатъчен за около 30мин работа.

Сервиз на Samsung Galaxy Note 9 Варна

Камера

Има два сензора 12mp-ови сензора и двата оптично стабилизарни,  като спомагателният дава възможност за двукратен zoom без загуба в качеството, а и също за много сполучливи портрети с размазан фон. Камерата реално е същата, като при S9 Plus, но има и някои софтуерни добавки. Водещата новост е автоматичното разпознаване на сцената и промяна на настройките спрямо нея. Така че без намеса от ваша страна, ще получите по-добро качество в различни ситуации. Друга новост при камерата е че тя разпознава ако вашата току-що на правена снимка има недостатък – размазана е, някой е премигнал, преосветена е или друго, като при тези случаи получавате съвет какво да направите за да подобрите кадъра си. През деня разпознаването на цветовете не прекалява с подсилването на цветовете и кадрите са с по-естествени нюанси.

Note 9 също така запазва много качествено видео, максимална резолюция 4К при 60 кадъра/секунда. Записва още Full HD при 60 кадъра/секунда, при което също има и оптична стабилизация, а има и нашумелия Slow motion запис при 960 кадъра/секунда. Също така AR emoji-та.

Сервиз на Samsung Galaxy Note 9 Варна

Хардуер

Предлага супер модифицирано издание на Android, като са приложили множество екстри и доработки, които правят по-малко значението коя е версията. Базира се на чипсетът Exynos 9810, който е на алтернатива на Snapdragon 845. Вградената памет е 128GB, 6GB RAM оперативна памет, също така и micro SD слот. Това е базовата конфигурация, която е налична в България. Устройството работи много скоростно и бързо. Апаратът разполага със система за лицево разпознаване със скенер за ириса и скенер за пръстови отпечатъци. Новост при модела е добавянето на стерео звук, който допълва изживяването от гледането на видеоклипове върху огромния Super Amoled дисплей. Музиката звучи супер добре и качествено. Разполага със защита от прах и вода, благодарение на IP 68.

Note 9 покрива всички важни точки – конфигурация, камера и батерия. Освен това с този модел получавате изключителен звук, ярък екран и безалтернативния S Pen, който може да се окаже доста ценен помощник.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Samsung Galaxy Note 9, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Samsung Galaxy Note 9

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service