Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

 

Сервиз на Samsung Galaxy Note 20 5G Варна


Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Samsung Galaxy Note 20 5G
 • смяна на дисплей + touchscreen на Samsung Galaxy Note 20 5G
 • смяна на USB-конектор на Samsung Galaxy Note 20 5G
 • смяна на батерия на Samsung Galaxy Note 20 5G
 • смяна на аудио жак на Samsung Galaxy Note 20 5G
 • смяна на микрофон на Samsung Galaxy Note 20 5G
 • смяна на слушалка на Samsung Galaxy Note 20 5G
 • смяна на високоговорител на Samsung Galaxy Note 20 5G
 • смяна на заден гръб/капак на Samsung Galaxy Note 20 5G
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Samsung Galaxy Note 20 5G
 • подмяна на основна платка на Samsung Galaxy Note 20 5G
 • ремонт по основна платка на Samsung Galaxy Note 20 5G
 • сушене/почистване след намокряне на Samsung Galaxy Note 20 5G

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Samsung Galaxy Note 20 5G
 • премахване на passcode на Samsung Galaxy Note 20 5G
 • отключване на gmail-account на Samsung Galaxy Note 20 5G
 • разкодиране (отключване от оператор) на Samsung Galaxy Note 20 5G
 • премахване на samsung account на Samsung Galaxy Note 20 5G

Разкодиране на Samsung Galaxy Note 20 5G

Тест, диагностика и профилактика на Samsung Galaxy Note 20 5G– ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Samsung Galaxy Note 20 5G Варна

Производител: Samsung
Модел: Note 20 5G

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Samsung Galaxy Note 20 5G

Описание

Сервиз на Samsung Galaxy Note 20 5G Варна

Ако търсите най-добри резултатите в бележките и почти най-добре направените снимки в по-достъпна слушалка от Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Note 20  е вашият смартфон. Предлага се във вариант 5G (има вариант 4G за някои пазари), със стилус S Pen и максимална мощност, включително и най-новите чипсети, които ще намерите за Android.

Сервиз на Samsung Galaxy Note 20 5G Варна

Дизайн
Дизайнът на Galaxy Note 20 е премиум, има плоски метални ръбове, което доказва отсъствието на извити ръбове по-дисплея и го прави по-малко предпочитан от някои клиенти.  Гърбът на телефона е поликарбонат, но създава илюзията, че е керамика.  Наблюдава се ефект на четка в горната част на “Glasstic”, което означава,че не е изцяло стъклен. Стилусът S Pen все още е в тялото на телефона, но е преместен в лявата страна, което автоматично означава,че трябва да забравите за старите си навици да го търсите от дясната страна. Наблюдават се подобрения в точността и взаимодействието на телефона с  S Pen. Записаните аудио бележки, докато пишете по екрана, автоматично ще бъдат синхронизирани, което прави употребата на Note 20 още по-лесна. Цветовете, в които се предлага Samsung Galaxy Note 20 са три: Mystic Grey, Mystic Green и новият експериментален цвят Mystic Bronze.


Сервиз на Samsung Galaxy Note 20 5G Варна

Дисплей
Ако някога сте държали Note телефон, няма да ви изненада неговият 6,7-инчов, дисплей. Фактът,че Galaxy Note 20 Ultra има малко по-голям дисплей е още едно доказателство,че Samsung Galaxy Note 20 не е никак малък. За разлика от предшественика си ( Galaxy Note 10), екранът на Galaxy Note 20 не е „водопад”, а напротив- от двете страни е изравнен с горните краища на телефона. Честотата на опресняване е 60Hz, което допринася за по-плавно превъртане в социалните медии. Дисплеят е с Full HD разделителна способност, което е подходящо за гледане на филми и играене на игри.


Сервиз на Samsung Galaxy Note 20 5G Варна

Камера
С 1.8МР основна, 12МР ултраширока камера и  64МР телефото,  камерата на Galaxy Note 20 е също толкова впечатляваща, колкото и на Galaxy S20+ и Galaxy S20. Основната камера не е толкова мощна като на Samsung Galaxy Note 20 Ultra, но въпреки това се представя добре. Снимките са детайлни и ясни, а цветовете са наситени,а 30-кратното увеличение на снимките работи повече от добре. Предната камера е 10МР и се намира в централната горна част на дисплея като обективът е скрит в малък отвор на екрана.


Сервиз на Samsung Galaxy Note 20 5G Варна

Батерия и производителност
Батерията на Note 20 е с капацитет 4300mAh, което предполага целодневна употреба. Samsung Galaxy Note 20 поддържа 15W безжично зареждане, безжично споделяне на мощност и разполага с 25W бързо зареждане, но това в никакъв случай не означава, че получавате най-бързата технология за зареждане.  Samsung Galaxy Note 20 разполага с най-висок клас чипсет: Exynos 990 във Великобритания и  Qualcomm Snapdragon 865 Plus в САЩ ( и двата чипа са обединени с 8GB RAM ).  Разполагате с място за съхранение в размер на 256GB ( във Великобритания) или 128GB ( в САЩ). Note 20 разполага с 5G поддръжка, но можете да получите и версия само за 4G, в случай че не се нуждаете от 5G или пък искате да спестите пари. Слушалката има собствено покритие ( One UI 2.5 )  и работи с ОС Android 10 на Google.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Samsung Galaxy Note 20 5G, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Samsung Galaxy Note 20 5G

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service