Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

 

 

 

Сервиз на Samsung
Galaxy M31 Варна


Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Samsung Galaxy M31
 • смяна на дисплей + touchscreen на Samsung Galaxy M31
 • смяна на USB-конектор на Samsung Galaxy M31
 • смяна на батерия на Samsung Galaxy M31
 • смяна на аудио жак на Samsung Galaxy M31
 • смяна на микрофон на Samsung Galaxy M31
 • смяна на слушалка на Samsung Galaxy M31
 • смяна на високоговорител на Samsung Galaxy M31
 • смяна на заден гръб/капак на Samsung Galaxy M31
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Samsung Galaxy M31
 • подмяна на основна платка на Samsung Galaxy M31
 • ремонт по основна платка на Samsung Galaxy M31
 • сушене/почистване след намокряне на Samsung Galaxy M31

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Samsung Galaxy M31
 • премахване на passcode на Samsung Galaxy M31
 • отключване на gmail-account на Samsung Galaxy M31
 • разкодиране (отключване от оператор) на Samsung Galaxy M31
 • премахване на samsung account на Samsung Galaxy M31

Разкодиране на Samsung Galaxy M31 

Тест, диагностика и профилактика на Samsung Galaxy M31 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Samsung Galaxy M31 Варна

Производител: Samsung
Модел: Galaxy M31

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Samsung Galaxy M31

Сервиз на Samsung Galaxy M31 Варна

Описание

Основната цел на Samsung Galaxy M31 е да привлече значително голяма тълпа, въпреки че е по-малко разпознаваем от другите модели от среден клас.Galaxy M се опитват да съберат в едно първокласни спецификации в достъпен формат (или поне така е известно). Време е да разберем дали Samsung  са постигнали целта си.

Сервиз на Samsung Galaxy M31 Варна

Дизайн
Солидният Galaxy M31 е с размери 159,2 х 75,1 х 8,9mm е тежи 191 грама.  Задната част на телефона е от пластмаса, което го прави магнит за отпечатъци от пръсти, а гладкият корпус спомага за „изплъзването от ръцете ви”. Разполага с масив от 4 задни камери и светкавица, разположени в горния ляв ъгъл на телефона, а в непосредствена близост се намира е сензорът за пръстов отпечатък. В лявата страна на смартфонът са разположени бутонът за захранването и бутоните за регулиране на звука. Отдолу се намира 3,5 мм жак за слушалки.

Сервиз на Samsung Galaxy M31 Варна

Дисплей
Екранът на Galaxy M31 е с размери 6,4 инча, AMOLED панел, разделителна способност 2340 х 1080 и 60Hz основен екран. Въпреки високата разделителна способност FHD+ , не можем да пропуснем факта,че трябва да свикнем с изрязването на действието при гледане на цял екран. Рамката на дисплея е минимална.

Сервиз на Samsung Galaxy M31 Варна

Камера
Смартфонът разполага с 4 задни камери с размери: 64 МР f/1.8 основен сензор, 8МР f/2.2 ултра-широк сензор и 5МР f/2.2 сензор за дълбочина и 5МР f/2.4 макро камера.Ще останете изненадани колко истински могат да изглеждат кадрите с основния сензор на Samsung Galaxy M31. Портретите изглеждат естествени, а цветовете са ярки, без излишна наситеност. При увеличаване на снимката се забелязват неуловените детайли от страна на камерата, но това става очевидно само при включване на ултраширокоъгълния обектив. Относно видеозаснемането – Samsung Galaxy M31 има налична стабилизация при заснемане на HD, може да снима в 4К, но режимът 4К е несъвместим със стабилизацията.

Сервиз на Samsung Galaxy M31 Варна

Батерия
Батерията на Galaxy M31 е с огромния капацитет от 6000mAh, което гарантира използването на устройството поне 2 дни с едно зареждане, дори при непрекъсната употреба. Единственото,което отчитаме като недостатък е 15W  адаптер. При включване в контакта,отнема повече от два часа за пълното презареждане, но в случай че зареждате смартфона си предимно вечер, то това означава,че рутината на деня ви няма да бъде нарушена.

Сервиз на Samsung Galaxy M31 Варна

Производителност
Добрата работа на  Galaxy M31 се дължи на процесор Samsung Exynos 9611 SoC и наличието на 6GB RAM. Сензорът за пръстов отпечатък е много надежден и достатъчно бърз както и отключването чрез лицево разпознаване. Като отрицателна черта на Galaxy M31 можем да споменем необичайна несъвместимост с някои преносими устройства( като смарт часовници, но след няколко софтуерни актуализации се наблюдава подобрение. А за любителите на мобилни игри – ще ви зарадваме,че смартфонът покрива повечето известни заглавия като Call of Duty:Mobile и Alto`s Odyssey.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Samsung Galaxy M31, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Samsung Galaxy M31

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service